Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sanjski moški-the end

Sanjski moški-the end

No, pa ma končno svojo Natašo.Naj mata kup otrok!Na klepet pa se ne da prit.

Na žalost! Sem tudi jaz poskusila, da bi malo firbcala.

Jaz tudi ne morem na klepet. Kje je bila pa zadja vrtnica?

Se sploh ne da priti na stran.
No zdaj so vse uganke rešene tudi tista o cviljenju in vzdihovanju :)) očitno je dečko zelo občutljiv.
Zanima me samo kaj je pomenila njena figa na koncu?

lp

Virus

Jaz sem na klepetu – sem se prijavila med zadnjimi reklamami. Prav nič razburljivega se ne dogaja :-))

Tud jaz ne morem na klepet-firbec past…ka so pa pomenle tiste figice….za srečo a ka…drugače pa sta zame dober par,če sta se zatreskala in se imata rada..srcu ne moreš ukazovati…pa na mnogo srečnih let Damir in Nataša…papa

Mogoče obožuje fige….kaj veš… ;))

Tiste fige niso pomenile nič, vsak tako pravi Nataša – de je bilo verjetno zaradi hladnega vremena in ni bilo namerno (je baje šele na posnetku videla).

Zakaj ne moremo na klepet

Saj je jasno – ujela ga je na trnek samo zato, da je zmagala, zdaj ga bo pa izpljunila, ga več ne rabi… Mala, primitivna kurbica in budalo, ki ji je nasedel, ko ga je zgrabila na pravem mestu ( se je videlo, da je imela v tem dosti prakse), je padel ko muha na drek.
Za kozlat!

Kriza, zdaj je tudi mene dol vrglo :-s

Joj, ta je pa kruta!

Kako na klepetalnico? Tud jaz bi ju rada kaj vprašala!

Ne vem, jaz sem ravnokar pridružila brez težav

na levi izbereš Klepetalnico

Meni je uspelo priti nazaj, tako da punce, kar probajte 🙂

Men se pa zdi vse skupaj malo mimo. Moski, ki pri 32 zivi pri starsih. Jaz bi se ga otepala. Groza. Pa izjava do 37 bi imel otroke. Fajn za abrahama bo otrok glih 13 let super.

Joj me ne! Kako so to skup spocali. Slovenija Slovenija- naj si malo na RTLu pogledajo.

grhhmm…..

They really deserve each other!

🙂

….pa si mislte kr si hocte

Sta se kar prava dva našla skupaj…. Mojce, Simone in še marsiketere druge je predvsem škoda za enega zelo povprečnega Damirja; ki je pravzaprav še zelo daleč od sanjskega moškega. Če to sploh kdaj bo???

O Nataši pa brez besed. Luštna, čedna… ampak samo takrat ko je tiho….

no, tudi moj moz je do 34 zivel pri mami, v njegovem stanovanju,, a pri mami. Otroka prvega sva dobila pri njegovih 38, pa je super ocka in moz ( no moz malce manj ha). Zakaj naj bi bila leta neko vodilo normalnosti al kaj?? No, kakor za koga. Meni oddaja ni bila ne vem, a ce sta se pac zatreskala, potem lepo da sta se nasla. kaj bo v prihodnje pa bo pacna njima.

Meni se tudi zdi bolj normalno, da ga bo imel, ko si ga bo želel in bo pripravljen na to kot da bi ga imel zato, ker bi ga pač naj imel “pri teh in teh letih”. Malce mimo za moje pojme!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

…na RTL… zelo simpatična… ,O)))))))

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Ti sanjska ženska… Imaš morda minutko časa? Tam čez?

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Zakaj takoj kritiziraze.Skupaj sta že cel mesec tako da ga ni takoj zavrgla.Luštna sta!!!!Sanjski moški ni samo po zunanjosti ampak PUNCE predvsem karakterno,in sanjski moški (Damir) ni bil za vas ampak za Natašo.Očitno je to njen sanjski moški.Bodite nasmejane

Kdaj pa je ponoite, to oddajo sem zamudila.Nočko

Včeraj mi je okol 21.30h uspelo priti na klepet-pa je blo brezveze. Nič pametnega nista povedla.

New Report

Close