Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Šarec Počivalšku že 27.2. naročil, da zagotovi zaščitno opremo

Šarec Počivalšku že 27.2. naročil, da zagotovi zaščitno opremo

Se kar lepo sama mešaš v politiko. in potem še drugi fašemo kakšno zmerljivko od tebe z povrh.
[/quote]

Kakšno zmerljivko in kakšno politiko? Saj si zmešana, čist res.

Kakšno zmerljivko in kakšno politiko? Saj si zmešana, čist res.
[/quote]

19 Mar 2020 06:47

A še ne boste nehali, janševci usrani? Ukvarjajte se s krizo, ne pa da serjete po stari vladi non stop, non stop. Res ste riti!
[/quote]

S tabo ni dobro. Res ni dobro. Da tako histerično vihtiš sabljo za osebka s 6 popravci na lesarski šoli, ki je z opustitvijo dolžnosti ogrozil življenja Slovencev, pa največ pove o tebi. Čudi me, da ti ni nerodno, a to je kot kaže ena vaših značilnosti – očitno ne razpolagate z dovolj umskega materiala, da bi se bili sposobni objektivno pogledati v ogledalo. Čeprav tvojega nadaljnjega histeriziranja ne bom brala, ti kar piši. Pisanje priporočajo tudi psihiatri.

S tabo ni dobro. Res ni dobro. Da tako histerično vihtiš sabljo za osebka s 6 popravci na lesarski šoli, ki je z opustitvijo dolžnosti ogrozil življenja Slovencev, pa največ pove o tebi. Čudi me, da ti ni nerodno, a to je kot kaže ena vaših značilnosti – očitno ne razpolagate z dovolj umskega materiala, da bi se bili sposobni objektivno pogledati v ogledalo. Čeprav tvojega nadaljnjega histeriziranja ne bom brala, ti kar piši. Pisanje priporočajo tudi psihiatri.
[/quote]

Ne spreobračaj spet vsega. Mene motite sralci po vseh, ki določeni politični opciji ne liže anusa, (kot se nekateri slikovito znajo izraziti in je tukaj dobra priložnost za uporabo tega izraza) in takim se upiram oziroma ugovarjame vašemu sranju. Glede na dolgo zgodivino tvojega jebanja mene v glavo in še kakanja zraven bi pa že lahko dojel, kaj me moti.

Ajaaaa, ne, seveda ne moreš dojeti. :-S

[/quote]

Jaz že vse čas trdim, da so taki izpadi le druga stran istega kovanca, torej fanatičnih osebkov, ki navijajo za eno stran, zraven pa ne premorejo niti kančka samokritičnosti. Na istem nivojo kakor tisti, ki v vsakem grmu vidijo Šorošove lovke.

[/quote]
Piši, res piši. Morda te pisanje reši notranjih okov.
Lahko si pa še mali bolj pridna in diplomiraš na dveh faksih, kot je recimo uspeli Šarcu. V tem času si lahko nabereš nekaj kulture, razgledanosti in omike. Najmanj toliko, kot jo ima Šarec.

ne zavajaj Šarec je ta dan dal sklep o sprostitvi blagovnih rezerv – torej,da se je lahko sploh iz skladišča jemalo in naročil,da se kte porabljene zaloge (kar se bo ven vzelo) dopolnijo do konca leta.
On ni naročil nobenega dodatnega ukrepa, da se povečajo blagovne rezerve za namene te krize.

Piši, res piši. Morda te pisanje reši notranjih okov.
Lahko si pa še mali bolj pridna in diplomiraš na dveh faksih, kot je recimo uspeli Šarcu. V tem času si lahko nabereš nekaj kulture, razgledanosti in omike. Najmanj toliko, kot jo ima Šarec.
[/quote]

No, sedaj se pa vprašaj kdo rabi dve diplomi?

Ker diplomirat zna vsaka driska. In diplomo pač delamo samo še zato, ker jo imajo vsi ostali. Ampak kdo rabi dve diplomi?

ne zavajaj Šarec je ta dan dal sklep o sprostitvi blagovnih rezerv – torej,da se je lahko sploh iz skladišča jemalo in naročil,da se kte porabljene zaloge (kar se bo ven vzelo) dopolnijo do konca leta.
On ni naročil nobenega dodatnega ukrepa, da se povečajo blagovne rezerve za namene te krize.
[/quote]

Jaz pa ne morem fakin verjet, da vas toliko “najpametnejših” ne zna brati.
Evo, tipkam čisto počasi, samo za vas, da boste lahko počasi tudi prebrali:
Kar se bo že obstoječega iz državnih rezerv ter ZDAJ naročenega porabilo ZDAJ, se mora NADOMESTITI najkasneje do 31.12.2020.n
[/quote]

Kopiram s sosednjega foruma od za tiste bolj pocasne

New Report

Close