Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sava fkk lizanje pičke

sava fkk lizanje pičke

pride jutri ali petek dopoldan kakšna za savo,ki bi imela polizano

Kako izgleda to za Savo? Pridem se soncit in potem kaj? Pristopi do mene in me vprasa ce mi jo polize? A je kaj folka tam?

Odgovor na objavo uporabnika
Anima267, 26.07.2024 ob 12:12

Kako izgleda to za Savo? Pridem se soncit in potem kaj? Pristopi do mene in me vprasa ce mi jo polize? A je kaj folka tam?

nekaj pa je tudi kakšen par ki se predaja užitkom.Lahko se zamakneva v gozd in ti jo tam poližem .Daj kontakt in se dogovoriva kdaj in kje lahko dam jaz

Jože714, 26.07.2024 ob 13:14

nekaj pa je tudi kakšen par ki se predaja užitkom.Lahko se zamakneva v gozd in ti jo tam poližem .Daj kontakt in se dogovoriva kdaj in kje lahko dam jaz

A tako zelo radi lizete picke od neznank?

Kako to izgleda drugace? Pridete do zenske, ki se sonci in kar vprasate ce lahko polizete? Kaj pa ce se je res prisla samo soncit?
A se tam dogaja to diskretno, brez snemalcev s telefoni? Gledalci? Sprehajalci?

Saj večina se pride prvotno sončit, ene si jo dajo tudi mdtem polizat.

To so samo urbane legende. Tam straši nutrija!

Anima763, 26.07.2024 ob 14:16

A tako zelo radi lizete picke od neznank?

Kako to izgleda drugace? Pridete do zenske, ki se sonci in kar vprasate ce lahko polizete? Kaj pa ce se je res prisla samo soncit?
A se tam dogaja to diskretno, brez snemalcev s telefoni? Gledalci? Sprehajalci?

lahko greva kam drugam na diskreten plac in ti jo tam poližem.ker za savo je kar spehajalcev

Tudi mene pedri motijo.

danes pridem za savo okli18h upam ,da pride kaka  da ji poližem pičko popolnoma in temeljito

To tud mene zanima, kako naj bi se tam sploh karkoli dogajalo?? Sem šel iz radovednosti že ene dvakrat tja pogledat, kako sploh je tam… in se mi ne zdi, da bi se tam lahko kaj počelo sploh. Izgleda, da je to tukaj na tem forumu eno samo nabijanje ljudi, ki le trolajo in se delajo norca. Na žalost 😉

Zdravo Natasa lahko pises na [email protected]

Hej, pa meni? To lahko drlm ure in ure….. si za?

press the panties into a narrow thin line

New Report

Close