Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu savna

savna

rada bi šla v kakšon savno, pa me zanimajo vaše izkušnje z Atlantis centrom na BTC.
je bil kdo tam, kako je, je kaj zanimivega?

Mislim, da je za to expert KIR!

Savna v atlantisu je bila meni super.(g. ministertuki nisem počela nič, razen potila). Všeč mi je bilo, ker imaš savne v dveh etažah, pa en kup placa za sprostitev. Zunaj pa imajo 4 savne ( panoramska, ki ima čez celo steno šipo, da pač opazuješ kaj dogaja zunaj, zemeljsko, planšarska rudarska tukaj imaš občutek, da si dejansko vrovu nekje pod zemljo) Zunaj imajo precej velik bazen- topel normalno na koncu bazena imaš pa votlina v kateri je brbotalnik. Tko, da ti ga kar svetujem. mislim, pa da če ne želiš imeti prevelike gužve pojdi malce prej, si boš lažje vse razgledala.
Lp

V Atlantisu pa še nisem bil. Torej sem čisti nevednež:-))))

kdaj je to prej? bolj popoldan ali kako?
med tednom greva lahko šele okrog 19, ali je prepozno
za vikend pa je verjetno gužva ali popoldan ni tko?

Za med tednom ne vem kdaj je gužva, predvidevam da se ravno okli 19 ure vsi naberejo. Med vikendom pa tko greta lahko ( v primeru, da je slabo vreme ali kaj podobnega ) tudi že pred 12. Hočem reč da, če si želiš pač prvič mal bolj pofirbcat je gužva lahko moteča.
Mislim, da se ti pa po 19 uri ne splača več v savno – za manj kot tri ure je tko ali tako brez veze iti in škoda denarja če si v savni recimo dve uri. Savne se zaprejo, če me spomin ne vara ob 23 uri, potem se moraš še stušat,posušit pa obleč, pa je ura hitro polnoč.

Moj nasvet je , da mogoče vzameta kompenzacijo v službi ali pa gresta pač en dan prej ven. V večini služb je to dovoljeno in omogočeno (vem, ker imam sama podobno službo, pa se jo da včasih prilagoditi tvojim potrebam). Ali pa ne kosita doma ampak nekje zunaj mal bolj na hitro ( se pravi kakšen jogurt ali kaj podobnega) in grestta potem na večerjo.

Nikar še ti reklame za savno.
Dobro jutro!

Lep dan!
Reklama niti ni bila bog ve kakšna. Bom pa šel enkrat in če mi bo všeč, res naredim reklamo. Morda dobim za nagrado zastonj vztop, haha

Zastonj vstop bi rad? Saj ne berejo….

Morda pa le predraga, kaj veš…

Veš da bi rad zastonj vstop. Enako kot sex, še nikoli ga nisem plačal in upam da ga tudi ne bom… No, razen doma, tistega plačujem vsak mesec, haha

vsaj za nekej plačujete moški doma 😉

:-)))))

KIR to si sedaj tko rekel, kot, da sami vi plačujete oz. morate poslušati tečne ženske. Kaj pa ženske, ki poslušajo in prenašajo moške, tudi one nekaj palčujejo.

KIR, ne se dat! Ti si topel, nežen, ljubeč mož……

Maška, nisi videla smeškotov na koncu? Torej ni blo mišljeno zares. Jasno da plačujemo vsi. Tudi o tečnih ženskah ni bilo govora

hahaha, saj se ne. Lepo si napisala. Ja, vse to sem kot mož……….. in kot ljubimec :-))))

Jst mislm da zenske najbolj plačujemo 😉 hehehehe Ce bi blo po moje bi dala enkrat na pol leta moskemu menstruacijo (bolečo!!!!!! se razume, hehehe ) in pa enkrat na leto pol ure umetnih popadkov ( sicer nism se rodila ampak bolet more kt hudič)… Sam za popadke bi se rajs dvakrat premislila, ker pomoje bi polovica moških “pocrkalo”… Brez vas pa ne gre, hočeš nočeš 🙂
pa brez zamere fantje, ampak kar je res je res 😉

daj no, mal se še hval!!!- te bom še jaz hotela…hehehe…

lep dan…

Lepo od tebe, ha ha. A saj ti veš, kakšno je moje mnenje glede tega.
A saj, ker si nismo enaki, še od daleč ne, potem je ta tvoja pot morda celo pravilna, kaj vem. Velja le zate. In če si srečen v tem, potem je tako edino lepo in prav.

Upam, da ti bodo fantje zamerili, ha ha….

Tvoje mnenje? Ja, mislim da ga poznam. Mojih poti je več, tudi zato ne vem na katero točno ciljaš. Boš povadala

sem videla no… sam sam hotla mal povedat, da niste vedno samo vi bogi:-)))

s tem se pa res ne hvalim ljubči! Kot si videla, mi je tiste lastnosti prilepila draga backa. Pa še prav je imela, haha

Jaz ji nič ne zamerim. Morda ima celo prav, sicer pa je to druga zgodba, tu je govora o sexu

smo bogi, če ne daste, haha

New Report

Close