savna
Savna v atlantisu je bila meni super.(g. ministertuki nisem počela nič, razen potila). Všeč mi je bilo, ker imaš savne v dveh etažah, pa en kup placa za sprostitev. Zunaj pa imajo 4 savne ( panoramska, ki ima čez celo steno šipo, da pač opazuješ kaj dogaja zunaj, zemeljsko, planšarska rudarska tukaj imaš občutek, da si dejansko vrovu nekje pod zemljo) Zunaj imajo precej velik bazen- topel normalno na koncu bazena imaš pa votlina v kateri je brbotalnik. Tko, da ti ga kar svetujem. mislim, pa da če ne želiš imeti prevelike gužve pojdi malce prej, si boš lažje vse razgledala.
Lp
Za med tednom ne vem kdaj je gužva, predvidevam da se ravno okli 19 ure vsi naberejo. Med vikendom pa tko greta lahko ( v primeru, da je slabo vreme ali kaj podobnega ) tudi že pred 12. Hočem reč da, če si želiš pač prvič mal bolj pofirbcat je gužva lahko moteča.
Mislim, da se ti pa po 19 uri ne splača več v savno – za manj kot tri ure je tko ali tako brez veze iti in škoda denarja če si v savni recimo dve uri. Savne se zaprejo, če me spomin ne vara ob 23 uri, potem se moraš še stušat,posušit pa obleč, pa je ura hitro polnoč.
Moj nasvet je , da mogoče vzameta kompenzacijo v službi ali pa gresta pač en dan prej ven. V večini služb je to dovoljeno in omogočeno (vem, ker imam sama podobno službo, pa se jo da včasih prilagoditi tvojim potrebam). Ali pa ne kosita doma ampak nekje zunaj mal bolj na hitro ( se pravi kakšen jogurt ali kaj podobnega) in grestta potem na večerjo.
Jst mislm da zenske najbolj plačujemo 😉 hehehehe Ce bi blo po moje bi dala enkrat na pol leta moskemu menstruacijo (bolečo!!!!!! se razume, hehehe ) in pa enkrat na leto pol ure umetnih popadkov ( sicer nism se rodila ampak bolet more kt hudič)… Sam za popadke bi se rajs dvakrat premislila, ker pomoje bi polovica moških “pocrkalo”… Brez vas pa ne gre, hočeš nočeš 🙂
pa brez zamere fantje, ampak kar je res je res 😉