Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Savna da ali ne ?

Savna da ali ne ?

Zanima me, glede na to da se je zopet odprla savna Tivoli, če imate kakšne prijetne izkušnje v njej ali pa kje drugje. Tam sem namreč spoznal žensko s katero sva se na brzino ujela in doživela nepozabne noči, večkrat pa tudi izkoristila samoto v savni.
LP

In kje je zdej tista ženska?

Savne so super, najbolj tiste, ki nimajo preveč obiskovalcev.
Če tam tud seksaš je pa sploh o.k.

Hitro se je vžgalo, gorelo in ostal le še pepel.
LP

Škoda al pa tud ne! Lahko najdeš kakšno drugo za akcijo

izpuhtelo..saj sta bila v savni;)

Ne vem zakaj sploh odgovarjam: mene v savni ne vidijo, mi ne ustreza. To je skoraj edina stvar v kateri z možem nisva enotna. V toplicah zmeraj ves nesrečen pogleduje proti savni. Potem ga pa pošljem not in rečem: Glej, da boš samo gledal:)), jaz grem pa na masažo, po možnosti refleksno masažo stopal. Zelo… stimulativno, priporočam.

se smejim..pika..ker mene tudi savna ne gane..no sreco mojga tudi ne..greva rajs vrocino zganjat kam drugam;),,masaza..pa je zakon..taka al drugacna..po njej..ob njej..pa ratam..mmmmmmmmmmmm;)

Ko bom naslednjič na masaži, bom tudi jaz mmmmmmmm, ker bom mislila na vse vas…

Saj v bistvu ne greš v savno seksat! No, ja včasih že… 😉 Brez heca, meni se savna zdi OK, kadar sem podhlajen in mi toplota leze nekako od nog navzgor proti… 🙂

Ja, kaj naj rečem, blagor ti (kren), da tako deluje nate. Jaz sicer blazno rada preberem kakšno erotično zgodbico na to temo, v real life, mi je pa čist mimo. Seksat se da pa očitno povsod, tako da, če je prilika in vam paše… go for it:))
(ha, saj me bo še zamikala, tale savna:))

Full mora bit zanimiv, ni kej, kak jest nimam te sreče.

Katere pa so savne, ki so zelo znane in kakšne so kaj cene ?
lp

Ja je dober, meni se zdi noro, sploh če je še kje kdo, ki te lahko zalot

New Report

Close