Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek “Ščitniki” za avtosedež – Gorenjska

“Ščitniki” za avtosedež – Gorenjska

Zadnjič sem na parkirišču v enem avtomobilu videla ene take ščitnike, ki se jih namesti na sedež od voznika in sovoznika samo na zadnjo stran, da otrok ne umaže sedeža, ko sedi v svojem stolčku. Ker naš mali zelo rad briše čevlje v sedež pred sabo, bi tudi nam taki “ščitniki” prav prišli.
Jih je katera videla kje na Gorenjskem (Jesenice – Radovljica)?

Oziroma ali imate kakšno drugo rešitev? Videla sem že sedeže oblečene v športne drese in navadne majice, vendar se mi to zdi grdo. Klasične prevleke pa povečini ne pokrijejo zadnje strani sedeža.

Hvala!

Na spletni strani pikapolonice, pri e trgovini, pod otroško opremo-izdelki za varnost in zaščito, sem našla tole:

ZAŠČITNA PREVLEKA ZA AVTOSEDEŽ GRANDPRIX SILVERLIN
Otroci so najbolj zadovoljni, ko lahko med vožnjo počnejo različne stvari . Ponavadi so žejni, velikokrat tudi lačni in podobno. Da se izognete pogostemu pranju prevleke sedeža ga zaščitite s prevleko iz frotirja, ki jo lažje snamete in večkrat operete.
Cena artikla : 2880.00 SIT
12.02 EUR
Podskupina : izdelki za varnost in zascito

lp
Pati

Ahjej, sem zmeda, sedaj pa ne vem ali je to zaščita za avtosedež otroka ali voznika…ma, pobrskaj malo z iskalnikom, so se ženske že pogovarjale o tem…

Mi smo pred cca letom dni naročili preko Neckermana .. zelo ugodno in ok kvalitete (990 sit). Zadeva je bila objavljenja v tistem ta malem katalogu.

Imamo v obeh avtih, kupljeno v Toys r us-Avstrija.lp,

Če se ne motim, jih imajo v Sončku na Bledu, preverite!

New Report

Close