Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek SD, Pahor in Lukšič – povratek v čase zloglasne tajne policije! Si tega res želite?

SD, Pahor in Lukšič – povratek v čase zloglasne tajne policije! Si tega res želite?

Spet smo v časih UDBE, KGB, Stasi,…

Komisija DZ za peticije, človekove pravice in enake možnosti je po koncu razprave o peticiji o domnevni zlorabi profesure predavatelja na Fakulteti za družbene vede (FDV) in podpredsednika SD Igorja Lukšiča sprejela sklep, da je šlo pri Lukšičevi raziskavi za kršitev ustavne pravice do zasebnosti in svobode izražanja ter zlorabo izobraževalne institucije v politične namene. Prav tako so koalicijski člani komisije izglasovali, da je šlo pri Lukšičevih navodilih za uporabo metod, ki jih lahko enačimo z metodami tajnega policijskega opazovanja.

Pahor le ni tak evropski človek kot se dela!!

Meni se vseeno to zdi raziskava, ne špijoniranje. Pa nisem simpatizer SD&Co.

Branje:

kaj zdaj ta eva irgl glumi, še pred kratkim je pa dvigovala tri prste na koncertu riblje čorbe. sem jo vidu osebno, takrat je še hodila s tistim pevcem vanjo aličem in je vsa zanosna dvigovala tri prste, ko se je bora čorba norčeval iz slovencev. grupi konvertitka

Če bi bila le ta težava bi bilo res prelepo!!! Včasih si vsj vedel kje je tajna policija, danes pa ne veš od kje ti bo priletelo!

Očitno se “proda” za vsak malo boljši kurec.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Njej je dober kurec pomemben, tebi pa to, da je lastnik kurca levičar.

A take so teologinje? :-)))

Napaka. Tudi meni je pomembnejši dober kurec. Samo “prodam” se ne. Dam že, “prodam” se pa ne.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Oh, žogca, daj že enmu, da ti ne bo samo to hodilo po glavi.

Lukšič je idejni vodja in podpredsednik stranke Socialnih demokratov. Se pravi, da ta stanka dobiva ideje od idejnega vodje, ki obiskuje šlogarce.

Pahor ni daleč od Drnovška. Bo še slabši, ker je precej mlajši. Drnovška je zagrabilo kasneje.

Dajem vsak dan, ampak vseeno samo na kurce mislim. Kaj čem, takšna sem.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Žogca, spet bi rada odvrnila pozornost od svinjarije SD. Saj vem, da se tudi tebi ne zdi prav, ko je Lukšič prisilil študente, da so špijunirali duhovnike, pa tudi ljudi. Kot včasih. Bog nas varuj te nesreče, da SD dobijo naslednje volitve.

Meni pa še zdej ni jasno, kako lahko špioniraš stvari, ki so javne in vsem na ogled.

Cerkev sama vabi vse, naj se udeležujejo njenih obredov. hehe zdej ko so pa študentje prišli in celo POSLUŠALI pridigo, je pa vse narobe.

Ali cerkev vabi ljudi s figo v žepu?

O veš veš. Naša Cerkev je zares zakon.

Nič več ne razumem!
Ko sem jaz študirala na šoli za socialno delo, smo pri predmetu, ki ga poučuje hudo veren človek morali- če smo hoteli pristopiti k izpitu delati opazovalne naloge – kaj se dogaja v gostilni – recimo pogovor med dvema zapitima človekoma – da smo prepoznavali znake zasvojenosti in obrambne mehanizme…
Edino v delu naloge, kjer smo se pogovarjali iz oči v oči z enim klošarjem smo morali le temu povedati kaj ali kdo smo in ga vprašati, če si lahko zapišemo kar bo povedal. Vse kar smo pa opazovali – pijančevanje med mladimi, število zasvojenoih med prijatelji in znaci…pa se nismo rabili predstaviti in povedati zakaj smo v gostilni…saj pa nismo nikoli uporabljali imen ali snemali….
Tako isto je na drugih fakultetah z raziskavami, kjer študentje pridobijo neko znanje in služijo za boljše razumevanje delovanja nekega sistema…
Ta Irglova ne vem, a ni nikoli nikjer študirala ali pa se dela neumno!Pa pravzaprav vse te naše stranke, ki sedaj vladajo in so se obesile na cerkev. Zakajk le? A bi kdo ugibal?
Pa da se razumemo, sama nisem privrženec nobene strani – le skušam razumeti, pa velikokrat današnje politike ne razumem.

Stvar je preprosta:

1. Irglova je študirala ali pa še študira teologijo. Torej je logično od kje dobiva navodila

2. Irglova je poslanka SDS. Po zadnjih volitvah in referendumu je vsem jasno kakšno je javno mnenje o vladi (SDS pa tudi nima več primata). Zaradi tega sta se tako vlada kot stranka še močneje oklenili RKC, kjer iščeta podporo. Če se bo RKC odločila za, ji bomo to zadnje leto državljani krepko plačevali.

Ma, dajte no, eno seminarsko nalogo so spolitizirali do maksimuma.
Čista bedarija. Cerkev je javni kraj, kjer gre lahko vsak poslušat kaj župnik pridiga. In pri tem si kaj lahko tudi zapomniš ali zabeležiš, mar ne?
Tu ne gre za noben poseg v zasebnost, da bi bilo treba imeti najavo ali dovoljenje.

Ne lubčki, važen je namen “raziskave” in za koga se je delalo. To dvoje je pa popolnoma isto kot je bilo včasih pri komunističnih tajnih službah. Eva Irgl nima nič pri tem.
Kolikor vem je FDV ustanova javnega šolstva in treba jo je depolitizirati ali pa naj se jo prekvalificira v zasebno politično šolo in lastniki naj plačujejo za programe. Ta šola sedaj obstaja nezakonito, ker je zasebna šola levih strank, čeprav je ustanovljena kot javna šola. Lukšič kot podpredsednik SD ne bi smel predavati na tej ustanovi.
Eva je pa študirala teologijo na zasebni šoli. In sodeč po tem kakšen kader pride ven iz teološke fakultete in kakšen iz FDV, je teološka tisočkrat boljša od FDV. Zares ne vem kateri iz FDV je kaj vreden. Sami ideološki zavoženci.

Ves problem je v politični funkciji Lukšiča. Vedel je kaj bo naredila v javnosti seminarska naloga s tako tematiko. Vse sedanje dogajanje okoli njega pa je spolitizirano do konca in z strokovnostjo nima nobene veze več.

Spolitizirana je FDV, ki sploh ne vem čemu služi. Nobenega smisla nima šola, ki je ustanovljena za šolanje kadrov, ki edino kar znajo je absurdno napadanje katoliške Cerkve. To je tudi protiustavno.
Mi lahko pove kakšen je namen te šole?

o madonca, a prav zares.

jih poznam veliko, katolikov mislim, ki obiskuje FDV.

Pri 35-ih ali koliko let že ima še vedno študira. Menda je tudi sicer blazno inteligentna. :):):)

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

New Report

Close