Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Še en predlog,

Še en predlog,

Kaj ko bi jaz raje naredil nov forum ali pa tega spremenil v registriranega za tiste, ki bi želeli samo resno pisati , se pravi resne teme o svojih otrocih.

če nisi registriran pa pač ne moreš pisati, čvek pa je lahko tam in lahko se piše kar se hoče, tisti, ki pa želijo renso debato, ali pa vsaj normalno brez cinizna in bojazni da so nicki izmišljeni, pa bi se morali registrirati in morajo biti povabljeni v forum.

Samo razmišljam.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Koliko registriranih nickov po glavi?

Pa velik pirhou.

Lp

Primož, meni sicer to ni najbolj všeč, ker računalnik občasno uporabljajo tudi drugi, zato nisem registrirana 🙂

Tisti, ki bo hotel mešati štrene jih bo lahko še vedno, tudi registriran pač pod drugim imenom.

po moje je najbolš da malo počakaš kako se bosta tedva zdaj obnesla … če bo treba, obvezno registracijo lahko uvedeš naknadno … ampak jaz ne vidim potrebe … še vedno se kak osebek lahko večkrat registrira pa si na istem 🙂

B.

Primož, ali obstaja možnost, da se določena tema ‘zaklene’?
Morda bi temo, ki se je razpasla v nezaželene vode, pač lahko zaklenil za nadaljnje odgovore.

zvezdica, to je pa že skoraj cenzura! 🙂

na primer: recimo, da kdo nekaj vpraša, pa ga en drug napade, da kaj take neumnosti sprašuje, to pa ja že vsi vemo ali pa naj poišče z iskalnikom (ta pa okrog 14 ure včasih ne dela, ker je zabasan)…. Primož se razjezi na tistega ‘nestrpnega’ in temo zaklene. Tisti ta prvi pa nima niti možnosti se branit, če bi se slučajno želel….. OK, je res, da sem dala res banalen primer. Pa vendar.

Ne, ne ne… to so malenkosti 🙂
Na žalost včasih pride do hujšega obračunavanja in medsebojnega žaljenja in verjamem, da bi Primož dobro razsodil, kdaj bi bilo potrebno ukrepati.

Meni se zdi, da so vse teme, ki se tičejo naših otrok resne. Pa saj govorimo o naših sončkih, ki jih imamo menda najraje na svetu. Da pa smo mame zadovoljne moramo včasih narediti tudi kaj zase. Zato svetujem Primož tebi, da obesi na tole debatno starševsko stran še link od tvojega klepeta. Saj veš, da smo komot, verjetno jih pa tudi veliko ne ve kaj to sploh je. Vsaj občutek imam tak. Pa naj mi spet ne zamerijo…čeprav sem to že predlagala.
Volk sit, koza cela. Imamo kvantiteto in kvaliteto.
S cenzuro ne pridobimo nič dobrega. Da nas je veliko in da smo si zelo različni je jasno. To je tako kot vstopiš v Interspar npr…vseh sort ljudi vidis.
Upam, da se znajdete vtej klobasi, ker res na brzino…
Danes pa samo pleteničim.

Moram še kaj delat:))

Lp

jaz vdim prednost obvezne registracije v tem, da nickov ni možno zlorabljati na ta načni, da npr. napišem nekaj ful žaljivega in se podpišem barbara*…

Ne samo, da bi bila registracija obvezna, ampak bi bil vsak nick povabljen v forum, ce nisi v grupi ne moreš sodelovati.

Se pravi, da bi imeli samo en nick. ZA vsaj delno identiteto bi vedel samo jaz. Teme se pa lahko tudi zaklenejo, to pa ni problema.

Vedno pa rabim nekoga, ki bi mi poslal, kje se to dogaja, da lahko zadevo zaprem, se rpavi, da mi morate pomagati vi.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

primož, mene pa zanima, kaj pomeni delna identiteta? a ti veš, kdo kaj napiše? hočem rečt, a lahko identificiraš osebo, ki sodeluje na (ne)registriranem forumu? a lahko tudi vidiš, da ima ena oseba več nickov? to me že zlo dolgo zanima, in hvaležna ti bom za odgovor!

Jest sem za to, da narediš en “resen” forum na temo starševstva in otrok, kjer bodo debate na nivoju, pa ne nujno samo smrtno resne, brez koza, krava, kok si smotana, pa tudi brez H&M, Spar, Just itd po 20 x na dan in tam naj bo registracija obvezna. Čveki in debate pa naj bodo, kot so. A boš delal nov forum ali SO (prej SS) tako priredil, je pa tvoja stvar. Meni ni problem stat za svojimi besedami in mi tudi ni problem tebi kot skrbniku foruma dat nekaj osnovnih podatkov. Problem vidim edino v tem, ker ga ni sistema, v katerega bi se ne dalo “vlomit” in zlorabit tam zbranih podatkov.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Počakajmo pa bomo videli kako se bo obnesel ta forum. Mislim, da registracija ne bo rešila veliko oz. forum ne bo tako obiskan. Tiste, ki pa uporabljajo žaljivke in jih vse razkuri naj preberejo na Starši in otroci o ori, ki je ni več med nami. Ne grenimo si življenja brezveze.

Primož,
zadeve se loti sistematično:
1. kaj je problem
2. kaj hočeš doseči
3. načini, poti za dosego cilja

Trenutno ne razumem kaj je problem.
Težaki, kršitev zakonodaje…
Specificiraj tvoj vidik.
Mogoče boš tako dobil več idej.

New Report

Close