Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Še ena mamica..

Še ena mamica..

,ki je zelo ponosna na svojega otročka.Zadnjič sem napisala post z naslovom Kdaj na kahlico in sem ugotovila,da ste mnoge mamice svoje pikce začele uvajati na kahlico zelo zgodaj in počasi.No, in ker imamo mi enoletnega navihančka sem se odločila,da bomo mi tudi počasi in brez prisile začeli uvajati kahlico.Včeraj smo jo šli kupiti in jo izprobali.Malček se je takoj dvakrat polulal,jaz pa vriskala od veselja.Danes zjutraj po zajtrku pa sem ga spet dala na kahlico.Tamauček je sedel,jaz pa sem si ta čas umila zobe.Nato začne tamauči ploskati,se smejati in gledati v kahlico.Še jaz pogledam in kaj vidim?Vidim drekec.Še nikoi nisem bila tako srečna,ko sem zagledala drek,hahaha.

Hehehehe, full si me nasmejala z zadnjim stavkom:))))

:)) super!
Neverjetno, kako smo se mame sposobne veselit stvari, ob katerih se sicer zmrdujemo!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Čestitke za uspešno privajanje na kahlico.
Neverjetno, kako nas taka stvar razveseli………..povrh vsega pa še drekec :)))

Lep dan! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Pri enem letu že lulanje in kakanje v kahlico… Ja, to je pa res nekaj!!!

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Bravo,za malega korenjaka.

Moja je stara 14 m in niti slučajno noče sesti na kahlico!

Mi smo pri prvi začeli uporabljati kahlico pri devetih mesecih in pol in je od prvega sedenja dalje služila svojemu namenu. Tudi pri drugem sem jo kupila v isti starosti. Konjička, ki igra. Mali pa ko jesihar. Niti pod razno ni hotel sedet gor. Zdaj je star skoraj šestnajst mesecev in gre z veseljem sedet na kahlico. Pokakal se še ni, se je pa trikrat polulal. Ga pa nič ne silim, bo, ko bo. Če noče, pač noče.

Lep pozdrav, Marjeta

hehe ….

te čist razumem…. imamo pasjega dojenčka, ki je dojel, da kakci NE pašejo v dnevno sobo (lužice tudi ne) in zdaj veselo opravljamo potrebo zunaj :))))

no ja, jaz moram drekce pobirat za psom, …… naslednja faza – kakanje v kahlico – bi bila krasna in nadvse dobrodošla tudi pri nas ;))))

Bravo fante! Ga kar vidim (zdaj ko vem kako je luštkannnnnn) kako se smeji.

Mi se še zdaj razveselimo klobase ;)) , še lani pa sem hodila po campu na morju in pobirala z vrečko kakce mojega sina.

Super, tale dečko je pa hiter;-))))

juhej, bravo za drekec!

Pa vseeno svetujem malo previdnosti. Tudi naš je prvič nekaj naredil, pa drugič, pa mogoče celo ves prvi teden, potem pa … je do petih let v hlače sral in do desetih v posteljo lulal.

Ojoj.Ali misliš,da zato,ker ste ga dali prezgodaj na kahlico?
Jaz mojega miškota nič ne silim.Saj imamo še dosti časa.Dam ga na kahlico in njemu se zdi tako fajn in tako je vesel,ko se pokaka.

Kdo bi vedel! Mame in tašče nisem imela, pa vsi okrog so že znali uporabljati kahlico in tako… No, saj danes je že vse mimo.

New Report

Close