Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Še ena žrtev cepiva proti kovidu (Čakovec)

Še ena žrtev cepiva proti kovidu (Čakovec)

Ma ni do cepiva, do starosti je.

Lahko pa tudi rečemo;

Ni do Covida do starosti je, phahahahhaahahahahhahahahah

MInistar Beroš u obranu; hahahaha

– Po cepljenju je bila gospa v dobrem stanju, naslednji dan pa je epidemiolog preveril stanje, ki je bilo spet normalno. Približno 17 ur na dan po cepljenju se je njeno klinično stanje poslabšalo. Poklicali so rešilca, ki pa je umrla. Razmaz na covid-19 je bil negativen, ugotovitev pa je pokazala, da je umrla zaradi srčne dekompenzacije, srčnega popuščanja zaradi fibroze, povečanja srca in sprememb na srčnih žilah. Bila je kronična bolnica, ki je imela astmo in motnje požiranja. Sondo je imela skozi nos. Imela je grč grla, angino pektoris, psihološke spremembe in okužbo sečil. Ni hodila sama. Ker cepivo nima kontraindikacij, je bilo ugotovljeno, da je treba cepiti. Komisija na ministrstvu za zdravje ni ugotovila, da je vzrok smrti povezan s cepljenjem. Če so naši najbolj ranljivi cepljeni, vedno obstaja možnost, da nekdo umre, ne da bi bilo to povezano s cepljenjem. Spremembe, ugotovljene na obdukciji, so stare že več let – je dejal Beroš.

https://metropolitan.hr/vijesti/u-domu-u-cakovcu-preminula-zena-82-nakon-cijepljenja-protiv-koronavirusa/

Če ne bi bila cepljena, bi pa od kovida umrla.

Stavim da res.. Definitivno.

Glede na vse navedene težave, ki so opisane, da jih je gospa umrla je skoraj zagotovo umrla zaradi njih… Čeprav je delovala stabilno se pri bolehnih starejših ljudeh stanje zelo hitro poslabša.

Nikoli ne bomo izvedel, dejstvo je da je umrla 17 potem ko se cepila.
Kot je rekel kolega prej, da se ni cepila bi umrla od covida, mar ne?
Phahahahehhehe

Cepijo se zaradi covida. Umrejo zaradi cepljenja. Okužijo se s cepljenjem. To je dokazano v člankih, katere sestavljajo portalni novinarji, če si upa kdo to zanikati. Ne more.

Ekipa, ki nabvalja teste in cepiva spodbuja pri nas cepljenje po medijih ne glede na žrtve.

https://www.youtube.com/watch?v=SHHsPQ5Cf4I

Zaradi sonde v grlu je imela tudi krč požiranja in tega ji ni naredilo cepivo. Umrla je zaradi vseh pridruženih bolezni in kapi. Cepivo gre na naše gene in ne povzroča zapleta z vnetji, ker to ni mogoče. Tako je povedal dr. Štrukelj, da cepivo ni nevarno, ker je eno vesolje bolj napredno kot stara cepiva proti ošpicam z injekcijami mrtvih virusov. Tu ne dobimo mrtvih virusov in to ne draži naših proteinov in ne sproža reakcij. Navadno cepivo prori gripi je lahko bolj nevarno kot to napredno in po drugem sistemu izdelano DNK cepivo prori koroni.

phahahahahhahahahhahaha

Ajde to kaj lažeš mene, ma nemoj sebe..

Najnovejši podatki Ministrstva za zdravje in socialne zadeve (HHS) kažejo, da je bilo zdaj v ZDA 40.433 neželenih stranskih učinkov zaradi cepljenja Covid19

https://gustirna.files.wordpress.com/2020/05/the-vaccine-adverse-event-reporting-system-vaers-results-form.pdf

Kako pa lahko pove dr Štrukelj, no kako.
Kdo lahko vbrizga cepivo osebi, ki ima težave z dihanjem zaradi kronične bolezni dihal in pljuč.
To je GROZLJIVO dejanje.

Najnovejši podatki Ministrstva za zdravje in socialne zadeve (HHS) kažejo, da je bilo zdaj v ZDA 40.433 neželenih stranskih učinkov zaradi cepljenja Covid19.

Stranski učinki so trajni. Čez tri leta jih bo več kot polovica od teh pomrlo, ostali dosmrtne težave.

pred cepljenjem je bil za vsako smrt starostnika vzrok covid, ne starost, ne druga bolezen ampak samo covid. zdaj je pa kar naenkrat starost kriva, bedarija na kvadrat. itak da je cepivo krivo, kdo pa ve kaj je vse notr namešano. Njihov cilj pa je itak pobiti ljudi, ker nas je kao preveč. Če bodo pri starostnikih začel redčit, bo najmanj sumljivo, si mislijo leto življenja gor ali dol… žalostno ampak realnost

suit
dvojna merila, jaz nikoli nisem videl blesavijih ljudi kot ih sedaj vidim, glede te situacije s covidom, pa ne samo v Slo, ni do narodnosti, to je globalna neumnost, majke mi,

New Report

Close