Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu še enkrat kroglice

še enkrat kroglice

kriza, vem. in potem tak črn lepotec (oz. njegova glava) visi na steni. darilo nekoga. grrrrrrrrrrrrrr[/quote]

Jaz sem sicer zelo prosti takim izživljanjem nad živalmi…

…sam, ko je človek enkrat tam, v živo…pa začutiš eno tako umazano privlačnost, ne vem, morda zaradi množice…

No, bil sem, videl sem, tja pa me več ne bo.[/quote]

A vidiš zdaj, kaj vse se skriva v človeku in njegovi nravi?

Prvinski nagoni, najbrž…

Saj, krvavi smo vsi pod kožo, razlika je edino v kontroli…

kriza, vem. in potem tak črn lepotec (oz. njegova glava) visi na steni. darilo nekoga. grrrrrrrrrrrrrr[/quote]

Jaz sem sicer zelo prosti takim izživljanjem nad živalmi…

…sam, ko je človek enkrat tam, v živo…pa začutiš eno tako umazano privlačnost, ne vem, morda zaradi množice…

No, bil sem, videl sem, tja pa me več ne bo.[/quote]

ja ben, tako je. sicer mene to ne potegne. me pa potegne npr. na nogometni tekmi … množica … ko se cel stadion trese. čeprav vsi bučkoti tečejo za eno žogo, pa še to brcajo stran od sebe :)))

drugače pa … jaz imam rada živali, kosmate … pa še srček jim mora bit. vse ostalo me ne zanima.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kolko sem kosmati…)))))

a pa res?

leta letijo - iščem stevardeso

ja res.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a si kdaj znižala kriterije v svojem življenju..)))

saj kosmatega ne moreš….khmmm

ni mi jih še treba 🙂

kaj ne moreš kosmatega?

Razo, a pri tebi je treba fejst kriterije znižat…:P)

aha……kaj ne slutiš?

Razo, a pri tebi je treba fejst kriterije znižat…:P)[/quote]

pri razotu izkušnje in leta odtehtajo to, da ima samo tri dlake v sedmih vrstah.

dsa ne znam vsega štekati..

sedem vrst?

cnmoka

Razo, a pri tebi je treba fejst kriterije znižat…:P)[/quote]

pri razotu izkušnje in leta odtehtajo to, da ima samo tri dlake v sedmih vrstah.[/quote]

Puste mi frenda, punce žlehtne!

Kaj vam luna danes nagaja? )))))) al je bila včeraj zvečer kaka fuzbal tekma, pa se…oz niste dobile… ))))

jah vidiš razo, to je pa življenje. čez nekaj časa te vedno kaj moti!!

Čuj ti, Cmoka, narkoza še drži, ne? Jooooooooooooooooooooooooooj!

jah vidiš razo, to je pa življenje. čez nekaj časa te vedno kaj moti!!

Ma šef me je razkuril..

Mmm to pa je pravi film.No Sharon Ston in njene noge so res popolne.Še mrtvega bi obudile.

daj ga meni….

a je fejst razpizden?

))))

beseda..

ZBEGA!!!!

)))

a ti res misliš, da (bi) me pri..ob…tebi kaj motilo…khmmm

še še…vbsakič ko mislim nate…

se da ozdravit?

ja. jst ne znam samo kimat!

res si frend..

sam babnce te ne bodo ubogale…k so žlehtne……do mene—-

saj to vem…

kaj pa če bi naredila izjemo….z mano…)))

mene moti…tvoj ded..))))…recimo…neč drugega..ob tebi…

cmoka

a ti bi, da se delam, da sem samska?!

neverjetna

a ti nimaš rada ko se ti moški ponujajo?

))

New Report

Close