Se poljubljate zjutraj z neumitimi zobmi?
Radovedna657, 22.01.2022 ob 08:55
Z možem sva se tako nasmejala, gledala sva film in začela debatirati, da se v filmih vedno poljubljajo zjutraj z neumitimi zobmi. Midva se ne, nikoli se nisva, čeprav sva poročena že 15 let.
Pa vi?
Abejžno – v flimih da se poljubljajo z neumitimi zobmi? Pa ženske tudi vedno s popolnim make upom v postelji ? 🙂 Pa 15x snemajo en in isti kader- jasno da se vmes pošpricajo še s kakšnim breath freshnerjem 🙂
Ni šans, da se. Ajd smooch brez imenjave sline na suho in quicky ja, drugače za globji poljub pa jasno umit prej usnu šupljinu 🙂 Ponoči se tudi v ustih tudi naberejo bakterije, glivice na jeziku- topel vlažen medij, zato tudi pri nekaterih grd jutranji zadah- če nima ravno gnojnih vnetih mandljev 🙂
HALOŽANKA, 23.01.2022 ob 07:41
Pa kako to, da imate take probleme z zadahom? Kaj jeste, da se zjutraj niti kušnit ne morete? Z zobno higieno pretiravate, a vase zmečete pomije, pa razumi kdo more.
Ni bilo tako mišljeno. Meni ugaja, da se lahko odžejam, pretegnem, zlulam, sperem obraz…. Moža zutraj pogosto tišči na minus, se prebudi s trdim kot kamen… Se pocrkljava tu in tam. Bolje mi je pa, če se osvežim.
Ena stara, 23.01.2022 ob 07:53
Ni bilo tako mišljeno. Meni ugaja, da se lahko odžejam, pretegnem, zlulam, sperem obraz…. Moža zutraj pogosto tišči na minus, se prebudi s trdim kot kamen… Se pocrkljava tu in tam. Bolje mi je pa, če se osvežim.
Ammm, po prebranem jaz pač tako razumem poste.
zvečer si umiješ zobe in greš v posteljo…kako je mogoče, da imaš zjutraj ko se prebudiš usrane zobe???
Zjutraj si zobe umijem vedno šele po tem, ko sem pojedel zajtrk in ne zato, ker so se mi zobje med spanjem umazali, ker sem sanjal da jem kislo zelje.
Podobno se mi zdi narobe, ko nekdo reče- nisi si umil rok, pa si šel lulat. Jaz imam vedno čistega tiča, ker nikoli ne vem kje me sreča čaka. Torej ko grem scat, si umijem roke, šele s čistimi rokami primem mojega prijatelja v roke in ga spravim nazaj med vedno čiste in sveže gate in si ne rabim umit roke.
HOMER, 23.01.2022 ob 10:07
zvečer si umiješ zobe in greš v posteljo…kako je mogoče, da imaš zjutraj ko se prebudiš usrane zobe???
Zjutraj si zobe umijem vedno šele po tem, ko sem pojedel zajtrk in ne zato, ker so se mi zobje med spanjem umazali, ker sem sanjal da jem kislo zelje.
Podobno se mi zdi narobe, ko nekdo reče- nisi si umil rok, pa si šel lulat. Jaz imam vedno čistega tiča, ker nikoli ne vem kje me sreča čaka. Torej ko grem scat, si umijem roke, šele s čistimi rokami primem mojega prijatelja v roke in ga spravim nazaj med vedno čiste in sveže gate in si ne rabim umit roke.
smrdi jim iz usta (imajo umazane), zjutraj, ker nimajo prave higiene zob
Pami, 22.01.2022 ob 10:30
BTDT nepr., 22.01.2022 ob 10:06
Pami, 22.01.2022 ob 10:02
BTDT nepr., 22.01.2022 ob 09:34
Meni je pa vedno bilo vseeno ali ima umite zobe ali ne, kušnil, zažvalil sem jo, če je bila prilika taka. Motilo me je le, če ji je iz ust smrdelo.
Za svojo ustno higijeno sem pa vedno poskrbel.
Ja seveda, vso noč si si ščetkal in nitkal zobe, da si jo zjutraj lahko kušnil. Ma kakšne neumnosti.
Ne glede kako skrbiš za ustno higieno, jutranja slina pač ni nekaj kar bi človek želel od partnerja. Se komot počaka na priložnost malo kasneje, ko se oba uredita. Ok, poljubček na lička ali tudi na ustnice ampak tak štempeljski še nekako.. vse ostalo pa res ne.
To pa nisem nikjer napisal… Od maldosti dalje pa težim k temu, da si zobe umijem po vsakem obroku, torej cca. 3x dnevno, če le imam to možnost.
Za konkretnen poljub se pa ne čaka! To je podcenjujoče do partnerja/partnerke, isto velja za sex.
Podcenjujoče je ravno to, da ga lizariš z neumitimi zobmi. Za 1 minuto gor al dol ni še nihče umrl, ob slabem zadahu pa se ti še kako lahko zagravža in partner in poljub. Tudi seks s polnim mehurjem ni ravno nekaj po čem vsaka ženska hrepeni. Je dosti bolj prijetno, ko so osnovne zadeve urejene. Ne poznam nobenega, ki bi mi opisoval fantastičen poljub, ki je zaudarjal po jutranji sapi. Fuj. Packi leni nevzgojeni
To pa nisem nikjer napisal… Od maldosti dalje pa težim k temu, da si zobe umijem po vsakem obroku, torej cca. 3x dnevno, če le imam to možnost.
Za konkretnen poljub se pa ne čaka! To je podcenjujoče do partnerja/partnerke, isto velja za sex.
Ma čist odvisno kakor komu. Bivši recimo nikoli ni smrdelo iz ust zjutraj sem bil navajen,ko sem prej vstal od nje jo poljubit ali, ko je ona vstala prej ona mene nikoli ni omenila da bi mi smrdelo iz ust torej predvidevam da mi ne. No zdajšnje partnerice se zjutraj izogibam ker ima res ornk jutranji zadah kljub temu da si pred spanjem umije zobe. Je pa včasik zanimivo ona sili v mene jaz pa vedno bolj stran res nočem dobit tega poljuba.