Se še kdo dolgočasi pred PC-jem?
Pa se bo treba pogovorit se mi zdi,mislim z njim,…midva nisva imela zdrave komunikacije,saj pa vidiš zdaj ta šmorn….Boljše prej,ko pa pozneje…kaj k ostalim tvojim “stvarem” nič ne doda komentarja ali podobno???…hmmm….
meni je TAAAAAAAAAAK žal…ampak,pa drugič vraga…..nič fotk…eh,folk,niste resni…..samo da ste se fajn meli,to je glavno….In kdo je največja faca???Upaš povedat????
Isto,ko moj bivši…aaaaaaaa…ali pa sem bila vse jaz kriva,on–neee,on je angelček (njegova pesem je Platina od Siddharte-poslušaj besedilo,ti je vse jasno)….kak me tako razpi*di….Pol pa ti začni,če nočeš imet monotonega-zabluženega života….Res!!!Meni ni ratalo mu obrazložit,da sva oba kriva,ali pa da se je TREBA pogovorit….
Ja,ja…saj vem…ampak če pa je vse veliko bolj komplicirano in to…ne morem si pomagat…lahko je rečt,pa je to pamet proti srčku…hmmmmm
:-)))))))))))))))))
Vem pa,da imaš popolnoma prav!!!!!:-)))))))))))))
Kaj naj rečem :
Vsak je po svoje (osebno govorim ) faca !
Razo , de dečko lep in postaven – če bi bila jaz baba ,bi ga kar tam naskočila
Sprevžko , faca prava
Sonček je bil zelo sproščen in prava mačka
Žverca pa je bila malo zadržana zaradi , drugače pa lepa in zelo zelo komunikativan bejba
Jaz sem pa prišel na srečanje z knofom naj na srajci in sem se skoraj pod mizo vgreznu
Pol pa ti rečem = čudak…..pa kaj se mu ne zdi smiselno,da ima pošlihtano življenje,ko pa da bluzi iz dneva v dan po načelu:”Eh kaj bo pa bo…”
Daj pošlji ga ti malo na forum,da mu “zlikam” možgane,naj ded malo samozavesti pokaže…ajme…kam bomo tak prišli…Pa ga maš sploh še rada ali je to še sama naveza??? (ne rabiš odgovorit,če slučajno veš,da bo brskal tu)!!!