Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Se še spomnite ankete Vpliv države na prepoznavnost Slovenije?

Se še spomnite ankete Vpliv države na prepoznavnost Slovenije?

Drage uporabnice MON-a in tudi redki uporabniki 🙂 (vsaj anketa je pokazala tako), živijo!

Primoža sem že pred časom prosila, da objavi rezultate ankete. Ni še našel časa, tako, da sem se znašla kar sama. Pripenjam vam kar link celotnega magistrskega dela, ki ga vsi, ki so ga prebrali (ene 6 komadov), kljub temu, da je bilo narejeno pod krovno organizacijo Ekonomska fakulteta imenovano, ocenjeno kot presenetljivo zanimivo branje. 🙂

Kogar zanimajo le rezultati raziskave, naj e-lista od strani 49 naprej. So pa rezultati kar zanimivi.

In zakaj se sploh tule “vun mečem” (kot bi rekla moja sodelavka). En in edini razlog je obljuba, ki sem jo dala takrat v septembru tistim, ki ste anketo izpolnili, da bom rezultate tudi objavila tule gor.

Rada bi rekla zares HVALA VSEM, ki ste mi pomagali pri zaključku mojega šolanja. Anketo je v pičlih štirih dneh rešilo rekordnih 645 dobrih duš, od tega 81{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk (hvala, punce!). Na faksu so bili navdušeni nad tako lepim vzorcem, sama pa seveda tudi, saj bi bila zadovoljna tudi z dvestotko.

Ta glavna beseda zahvale pa še enkrat Primožu, ki mi je sploh “uštimal”, da ste lahko klikali. Primož, nisem pozabila tudi na najin dogovor, verjemi!

Še enkrat hvala sodelujočim.

Mirjam, pozdravljena,

žal zdajle nimam časa prebrati tvojega dela, sem ga pa odprla in je na videz zelo zanimivo. K njemu se bom vrnila, ko bom našla kako prosto minuto.

Bi ti pa rada čestitala k zaključku dela. Predstavljam si, da je bila že sama obdelava in interpretacija podatkov kar trd oreh. Vesela sem, da je 1/645 tudi mojih!

Zdaj pa uživaj v zaključenem… in lep pozdrav!

Saudade

Seveda se spomnimo in smo jo tudi rešili. :)))

Sem malo preletela, zanimivo branje, moram priznati, verjetno še toliko bolj, ker sem tudi sama iz tur. foha. 🙂

Sicer pa čestitam za magisterij!
Srečno in lep pozdrav!

Hvala res za spodbudo in čestitke. Škoda, ker je bil Urad za informiranje malo pozen z novo podobo, bi jo z veseljem vključila zraven, pa…

I feel Slovenia… I feel love… Se mi ne zdi švoh slogan, kljub temu, da ga je prispevala Donna Summer in je avtorstva tu bolj malo. 🙂 Logo pa… Se ga bomo že navadili, ne? Drugega nam itak ne preostane. 🙂

New Report

Close