Še sem tu …
Tale aaa, me je v smeh butnil.
Ja, muca jaz sem jih dala v skrinjo včeraj in danes. Tkole, jaz jih ne ribam, ampak jih narezem na male koščke, potem dam zraven dva koščka paradajza, posujem s peteršiljem dam v vrečko in treščim v skrinjo. Kadar jih potem vzamem ven, jih dam takoj na olje , dolijem malo vodke, pa se lepo dušijo. Odlične so!! Kumare pa naribam, tudi dam peteršilj in v vrečko.
No, tko delam jaz in je dobro.
http://www.pravniki.net/forum/?cid=15
to je en, zdej grem poiskat še enega ki je bil super dokler so odgovarjali sproti, potem so pa kar ponehali, čaki pridem takoj 🙂
tale je drugi naslov samo danes ne dela. Tuki je bilo fino prej, kako je zdaj žal ne vem.
Eko..hvala obema….zajček..sem že prlimala tam.če te zanima o čem se gre..sem pisala pod delovno pravo Negra…pa si preberi kakega hudiča mam še poleg vsega te dni..AMetr da mi ni dolgčas..uhhh ta life..zajeblan do konca..uhhh mater jang kje sii???
Olja, prijateljice, kdo pa mislita, da bo jutri
bral ta jajca od teh receptov. Dejmo raj kej
druzga, a?
Sej povpliv line še ni popustil, al’ kwa?