Še sem tu …
zajček a gremo ajat..zdej bi pa ze zobotrebce rabila..hahahahah počas semi okice skup limajo…ha polej to tamal pa še muziko stela v sobi..heheh nočnega pajacka čujem kako špila..pa to ni res…ojej
Čestitke! Bravo! Škoda! Škoda, da vam je zmanjkalo 8 postov za zaključiti stotko. No, seveda so vaši reepti odlični, najboljše bom sprintal, da se najdejo doma…. Ampak, dodal bi enega od kumaric:
Kumarice opereš, osušiš in jih naložiš v kozarce. Na tesno. Vzameš začimbe za vlaganje kumaric, nasuješ čez kumarice (morate met mero, da ni preveč ;))) medtem zavreš mešanico vode in kisa (mislim, da je na liter vode pol litra kisa za vlaganje) naliješ v kozarce do vrha in takoj zapreš s pokrovčki… Kozarce postaviš na mehko podlago (rjuha). Kozarci morajo biti vsak sebi toliko da se ne dotikajo. Kozarce orenk pokrijemo… ali z rjuho ali z deko… bistvo je, da se morajo kozarci počasi ohlajati (48 ur). Če ste to uspeli narediti po predpisani proceduri, potem je uspeh zagotovljen
Jani je lani na ta način vložil 70 kilskih kozarcev kumaric, od tega so bili 4 zanič….