Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še sem tu …

Še sem tu …

Tukaj je pomembno imeti sposobnega odvetnika ! Ki reče bobu, bob. In potem ni več dileme.

Marička enako..tud midve bova šle..a ne zajček..pr nas pes zuna laja…mogoče gre gospodar hihi po vseh 4 hihihihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Daj zjutraj kaj lepega gor nalimi, da mi bo dan lep in noč topla :)))))))))))))

nočko Mariči ****

Jep maš prav..mater ampak sej tisti na sindikatu bi pa mogli imet kaj veze…zakaj jih pa plačujem mater že tolk let….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oh ti muca ti!!!!!!!!

Lepo nočko tudi tebi, se slišiva jutri popoldan********************

Rada bi vam poslala svojo zgodbo, če ne
bom našla drugega v predačku v glavi in
v omari v srcu? Prav? Prav?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

zajček a gremo ajat..zdej bi pa ze zobotrebce rabila..hahahahah počas semi okice skup limajo…ha polej to tamal pa še muziko stela v sobi..heheh nočnega pajacka čujem kako špila..pa to ni res…ojej

Praši v ljubljano na dalmatinovo tam je delal včasih marko knafeljc ne vem če še specialiost za delovna prava! Če hočeš bom jaz zjutri prašala.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Prav marička..lepo pančkajta obe..se beremo danes heheh zjutraj…

Aja jest sem na sindikat vzgoje in izobrazevanja klicala…oki..se slišiva zjuri po mujotu..hehhehe

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
muca mene bi pobralo če tebe ne bi bilo, vedno me narežiš, ej si predstavljam karirastega pajacka ko kloven ko špila…..:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oki , pa pejva ajat !
Nočko!

prav pa zjutri, hehe :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ups, pa res, URA JE 00:30 kako nice :)))))))))

Aha NOČKOOOOO************** lepe sanje…zajček..papap

Enako, pa, pa…

da mi ne bi copatke ponoči uzela, sem jih lepo pospravila.

He, he dobro jutro, pa cmoka .

zajček :)))))))

No zdej je ziher :)))))

Sem se pri tem spomnila na eno hecno stvar.
Moja sodelavka v službi, je vedno kadar so po radiu napovedali točno uro, pogledala na svojo ročno uro in rekla ampak z vso resnostjo ” matr ampak tud enkrat ne povejo točne ure ” :))

Zajček :)))))))))))))))))))))))))))) Dobro jutro

Jani je včeraj spet šel s putkami spat in je vesel, da zajček skrbi za Janija tako pozno ponoči :))))))))))

Čestitke! Bravo! Škoda! Škoda, da vam je zmanjkalo 8 postov za zaključiti stotko. No, seveda so vaši reepti odlični, najboljše bom sprintal, da se najdejo doma…. Ampak, dodal bi enega od kumaric:

Kumarice opereš, osušiš in jih naložiš v kozarce. Na tesno. Vzameš začimbe za vlaganje kumaric, nasuješ čez kumarice (morate met mero, da ni preveč ;))) medtem zavreš mešanico vode in kisa (mislim, da je na liter vode pol litra kisa za vlaganje) naliješ v kozarce do vrha in takoj zapreš s pokrovčki… Kozarce postaviš na mehko podlago (rjuha). Kozarci morajo biti vsak sebi toliko da se ne dotikajo. Kozarce orenk pokrijemo… ali z rjuho ali z deko… bistvo je, da se morajo kozarci počasi ohlajati (48 ur). Če ste to uspeli narediti po predpisani proceduri, potem je uspeh zagotovljen 🙂

Jani je lani na ta način vložil 70 kilskih kozarcev kumaric, od tega so bili 4 zanič…. 🙂

Jutro:)))))))))))))))))

Uh, zajček 🙂 že pokonci? Madoniša, če pogledam uro, ko si napisala zgornji post :)))))) Dobro in lepo jutro. In lep petek :))

JTLC!!!!

rana ura, zlata ura:))))))))))

hehe, pod prisilo, če ne bi bilo treba vstat, bi še tko lepo zajček vlekel jutranjo dreto 🙂

Super , ej Jani !

ZTLC!!!!!!!!!!!!!!

Hja.. prisila je bla tud pr men :))))))

Jani bi danes vlekel dreto… do jutri ;)))))))))))

New Report

Close