Še sem tu …
zajček a gremo ajat..zdej bi pa ze zobotrebce rabila..hahahahah počas semi okice skup limajo…ha polej to tamal pa še muziko stela v sobi..heheh nočnega pajacka čujem kako špila..pa to ni res…ojej
Čestitke! Bravo! Škoda! Škoda, da vam je zmanjkalo 8 postov za zaključiti stotko. No, seveda so vaši reepti odlični, najboljše bom sprintal, da se najdejo doma…. Ampak, dodal bi enega od kumaric:
Kumarice opereš, osušiš in jih naložiš v kozarce. Na tesno. Vzameš začimbe za vlaganje kumaric, nasuješ čez kumarice (morate met mero, da ni preveč ;))) medtem zavreš mešanico vode in kisa (mislim, da je na liter vode pol litra kisa za vlaganje) naliješ v kozarce do vrha in takoj zapreš s pokrovčki… Kozarce postaviš na mehko podlago (rjuha). Kozarci morajo biti vsak sebi toliko da se ne dotikajo. Kozarce orenk pokrijemo… ali z rjuho ali z deko… bistvo je, da se morajo kozarci počasi ohlajati (48 ur). Če ste to uspeli narediti po predpisani proceduri, potem je uspeh zagotovljen 🙂
Jani je lani na ta način vložil 70 kilskih kozarcev kumaric, od tega so bili 4 zanič…. 🙂