Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še sem tu …

Še sem tu …

:)))))) Hvala :)))) Tud pr vas vidim, da so poljedeljska dela v polnem zamahu :))) Veliko veselja.. pri delu :)))

JTLC!!!

He, he, do jutri. Pismo veš, jaz tudi, no vsaj še nekaj časa, potem bi pa šla malo na potep. Tko pa, moram bit lepo tuki in pika.

Ja, pa jih res ne opravljam sama, ne bi zneslo, tudi v kozarce ne, tu imam pomoč.
Iskreno povedano, ravno ne maram tega dela, ker sem ponavadi tako uničena popoldan ko je treba te poljščine pobrat in konzumirat, da bi najraje imela tam kjer je vrt zasejano travo. Papat je sicer potem lepo, ampak vsa ta uvertura…ja bi šlo če ne bi bilo treba vmes še služit za kruh 🙂

Mislim Jani ej…pa ti si…….pa ti si…..Ma kje že delajo take? Mislim,da sem to že enkrat prašala…aa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Pismo rosno, dobro jutro, sem vsa paf, vam
že povem zakaj, se še malce tresem, ampak
Jani, kdo za vraga bi pri vsem tem fižolu, kumarah,
gobicah sploh mislil še na stotko, bela cesta!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

OOo Marička DObro jutro..cmok!!*****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Zajček… če ne letos.. drugo leto pa ziher.. boš mela dopust 🙂 Pa to en fuuuuuuuuul dolg 🙂 sam za tvojo dušo.

Jani verjame, da se zajčku obetajo boljši časi :)))

no zdej k maš tržnico kolikor toliko blizu, si lahko privoščiš tudi travo namesto zevn’ka :)))) ampak, k je tolk dobro, k fino obrodi.. k’ je kej za pobrat… hmmmm

Jani ma doma mhn vrt.. katerega obdeljuje :))))) žena :)))

hehehehehehe, Marija.. očitno te mora res tresti :)))))))) no nej te trese 🙂 cel dan :))))

Ja Jani a ne,k je tako fino in fletno,ar zraste na domačem vrtu.Ti povem,jaz mam vrt samo zarad veselja.Sej je delo seveda tudi..ampak velikokrat se v njem spočijem,možgane odpišem na offf..in res paše,paše..
A ni lepo pogledat,ko spomladi iz vrta pokukajo mlade rastlinice,ko je iz dnevav dan bolj zeleno…in potem tisto jeseni,ko pobiraš te sadeže..ma si kar ponosen na svoj “pridelek” heheheheh

Muca zelo rada po zemlji brklja..pa naj bodo to rožice al pa zelenjava…aha!

No sej Jani tud rad obdeluje vrtiček… samo da ni pregost :))))))))))))

Pacek! hehehehehe kapnlo mi je..hehehehehe

New Report

Close