Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sedanja mojega bivšega

Sedanja mojega bivšega

Nima ona meni za govorit a lahko pridem v njuno hišo moje otroke pozdravit.

4 otroke imam z njenim blesavim dedom in danes mi gospa prepove,da grem v hišo pogledat,kakšne sobe imajo.Ker sta se gospoda ravno vselila,me seveda zanima kakšne sobe imajo otroci.Glede na to,da sem mama imam to pravico.

Morala sem se spihat,ker mi baba gre na živce,da bi jo včasih najraje….

 

Odgovor na objavo uporabnika
Lidija146, 20.12.2022 ob 14:12

Nima ona meni za govorit a lahko pridem v njuno hišo moje otroke pozdravit.

4 otroke imam z njenim blesavim dedom in danes mi gospa prepove,da grem v hišo pogledat,kakšne sobe imajo.Ker sta se gospoda ravno vselila,me seveda zanima kakšne sobe imajo otroci.Glede na to,da sem mama imam to pravico.

Morala sem se spihat,ker mi baba gre na živce,da bi jo včasih najraje….

 

Dejansko ti pa ima pravico prepovedati,da stikas po njeni hiši

Ne, nimaš pravice hodit po tujih bajtah. Niti slučajno.

Lastnik se svobodbo odloči, ali te spusti v svojo hišo ali ne. Pika. Če te zanima kakšne sobe imajo otroci, lahko le vprašaš če smeš pogledat ali če ti pokažejo fotografije. Odločitev je pa njihova.

Lidija, oh, Lidija, motiš se. Nimaš te pravice. Maš pa seveda pravico, da ti gre gospa na živce.

ne provociraj baba… nimas nobene pravice po tuji bajri samovoljno lazit… niti izsiljevat nimas pravice vstopa

Temu blesavmu dedu si se dala 4x oplodit. Kdo je tu blesav?

Ne moreš verjet enim ljudem…ni dneva,da ne beremo kakšnega ljubezenskega trilerja,vsaki dan nove zgodbe…pa si mislim,eh…tu v Sloveniji se pa to ja ne more dogajat…

Je pa res,da rad berem vaše nesrečne zgodbice in se zraven smejim,kako ste nekateri …???…🤔😁

Štiri otroke si rodila? Lepo je to, Sven ali dva nista bila dovolj? A dobivaš leta delovno dobo za njih? Uboga tvoja maternica .. aja zgodbi ne verjamem ker nobena picka ni tolk zmešana da si na grbo dobi štiri tuje pankrte, pa še v svoji hiši.

Zeh ….

zate avtorica, pa se za kaksno na M,  je lekcija tega otroka…

 

.https://youtube.com/shorts/oKhEK6jjr9g?feature=share

p. s. upam, da bo zdaj objavilo

Jaz ti tudi ne bi pustila?!

Samo šnufala bi rada. Prav je naredila, nimaš kaj notri hodit.

Ni čudno, da si bivša.

V razbitih družinah problemov ni konca. In ti otroci imajo potem travme , ne znajo imet odnosa, so sovražni nastrojeni, negativci,  preveč željni pozornosti.  In ti nimaš brez sodnega naloga kaj hoditi po tujih hišah.

Provokacija…

Če je pa res, pa razmišljam, če ima moj od OŠ že 3 bivše, ali naj v načrtu planirava 3 depandanse?!

In jaz zase razmišljam, s kom vse sem bila, če bo še slabo vreme, kam vse se lahko vsilim šnofat po hišah?!

Halo, ljudi, v dobro otrok razčistite odrasli med seboj (in ne v pričo otrok). Csd lahko pomaga pri pogovorih.

Pa kak ti sploh na misel pride kaj takega?

Moja zlahtnica je bila zelo dobrodošla pri bivšem in sedanji doma, dokler si ni enkrat dovolila kosila kar iz lonca na štedilniku probat in še komentirat, da ni kaj prida. Od takrat naprej nima več vstopa.

 

Bog ve, kaj si ti naredila, da ne smeš v hišo.

Če nisi solastnica nepremičnine ali pa če nimaš sodnega naloga, nimaš kaj hodit po domovanju bivšega in njegove nove. Ganz Fertig  🙂

 

 

Najprej vprašaj bivšega, če to lahko izvedeš. Drugače pa recite bivšemu, da vam poslika celo stanovanje. Brez privolitve obeh ljudi pa nimate pravice hoditi po stanovanjih

 

Zakaj že niso otrok tebi dodelili, babe jih itak dobite avtomatično, če le niste pijanke in drogerašice..

Biti mama ni roditi otroke. Biti mama pomeni postaviti otroke na prvo mesto. Kar pa ti nisi zmožna ne? Že preden si jih rodila si zajebala svoje delo. Si jim praviš bebca za očeta izbrala. 4x. Sedaj bi rada po tujih hišah hodila in pametovala. Osnove ti niso jasne. Štiri otroke imaš, pa si sama največji otrok. Preboli se in odrasti. Potem ti bo mogoče bolj pomembno kako tvoji otroci v miru in ljubezni živijo kot pa to da ti noriš na novo izbranko tega bebastega praviš dedca.

To, da si mama, ti še ne daje pravice hodit po tujih hišah, pa čeprav so tvoji otroci v njih. In zaradi takšnih žensk, ki nimajo vse popredalčkano po možgančkih, imajo naslednice težave. Stopi na realna tla 🙄

Torej ta baba blesava skrbi za tvoje otroke, jim pere, kuha, pospravlja, skrbi za te sobe,verjetno jim je tud kupila sobe ali vsaj prispevsla ti pa bi rada sam pasla oči

Bog pomagi kaj ta zemlja vse nosi. Verjetno si motena tako kot od mojega sestra, ki isto misli da lahko komandira po tujih hišah, ona je šla še celo tako daleč da je svojega 3 letnega sončka dala na veliko potrebo na naš vrt kljub temu da imamo v hiši 2 wc ja da ne govorim da je njen sonček klical mojega moža svojega strica oči in ona mojim otrokom govorila da jim je mami sem ji na politični način obrazložila da pri nas ni dobrodošla da v kolikor želi priti naj se najavi saj je začela prihajat vsak dan, sončka puščat pri nas ko smo imeli največ dela z zidanjem pri hišì brez da je vprašala če ga lahko pazimo s tem da naših otrok ni ona nikdar imela v varstvu skratka sestra mojega gor ali dol začela se je obnašat kot da je ona žena ne jaz česar je bilo meni dovolj enostavno ženska ne razume da ima njen brat svoje življenje ona ima moža ki dela po cele dneve seveda je osamljena vendar to še ji ne daje pravice da greni meni in mojim otrokom življenje jima jemlje očeta niti enkrat ni popravila svojega otroka da moj mož ni njegov oče ampak mu je stric in take osebe morate pod nujno na zdravljenje ste nevarne sebi in ostalim. Pusti jo pri miru z razlogom si bivša in ne nimaš pravice stikat po tujih hišah ukvarjaj se z otroci kadar so pri tebi.

Vsiljivka!

Ima novo partnerko, ki je sedaj najpomembnejša oseba tvojega bivšega poleg vajinih otrok seveda. In seveda ima pri tej hiši, v kateri stanuje veliko, veliko več besede kaj se ti bo dovolilo kot ti. Pravzaprav ima edino besedo poleg tvojega moškega! S svojimi otroci bodi v svoji nepremičnini in jim tam kontroliraj sobe.

Tudi jaz sem prepovedala bivši ženi partnerja, da hodi v stanovanje bivšega. Pred tem je znala priti na obisk in vedriti po dve, tri uri v dnevni sobi (je prišla obiskat sina) in je mislila, da se bo to nadaljevalo tudi po tem, ko se bo njen bivši vezal.  Vsaka normalna ženska ne bo dopuščala vdiranja z zasebnost in hojo po hiši. V sobe greš tudi skozi skupne prostore, takšne kot si ti ponavadi še na wc mudi, da si vse lepo pogledajo, da potem lahko stvari prenašajo naprej … Oh, škoda besed, za nekoga, ki ne more dojeti, da je bivši bivši tudi kar se tiče pravic.

Žal gospa, nimate pravice hoditi po njihovi hiši.

Bože mili, kaj ta zemlja nosi. Če prav razumem, so bili otroci dodeljeni očetu, kar je izredno redko. Mora biti mati res propalica, da se zgodi kaj takega. Torej se najprej krepko zamisli nad sabo. Bodi vesela, da imajo v svojem domu dobre pogoje in jim je lepo. Hvaležna bodi, da drugi skrbijo zanje. Materinstvo je vse kaj drugega kot le to, da se pustiš večkrat napumpat. Kot so ti že povedali, v tisti hiši nimaš kaj iskati.

New Report

Close