Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Sej vem, ampak kljub vsemu …

Sej vem, ampak kljub vsemu …

Blodim od želje po seksu z eno ornk fu*kaželjno žensko. 🙂 Z depiliranim in z medeno vodico odišavljenim mednožjem.

Aaaaahhhhhhh.

:))))

šit………odpadem………nisem depilirana.
:)))

Bilo kuda, acjom svuda:).

ajmo svi u dučan…možeš i ti Štefka Kučan

Smrt fašizmu!
:)))

Waaaaaaaaaaaaau.

p.s. I want a more.

Hehe.

🙂

Jz sem se ravnokar depilirala… Kje dobim medeno vodico? :))))))
Hmmm…. Če zmešam med z vodo…bom pa ja lepljiva… Ali kaj? :))))))))

Mmmmmmmmmmm………………..depilirana,skrivnostnomedenodišeča,vabljivozapeljiva………………………..ampak diskretni je tako diskreten,da ga nisem opazila priti………………Pa tako se mi mmmmmmmmmmmmhmmmmmmmm……….

Muca. Medeno vodico dobiš v L’Occitaneu, kjer se dobi sama dobrota za dober in kvaliteten … dan. Sem rekel ulov?! Mhmmmm, tut za kvalitetno jago je nakup pr’ francozinji dober boter.

————–

Mmmmmmmm, kako mehak je zdaj tič. Po treh kozarcih rdečega, fino ohlajenega vina (ob bullshit filmu Platoon) se mi je zaluštal faf s široko odprtimi in opazujočimi očmi, ki bi žarele vame iz prijetno okrašenih nog. Pasala bi mi mi ženska s prijetnim cmokajočim glasom, oprijemajoč mi kosmata kolena, ki bi mi potegnila kur*ca in se naslaja ob pogledu na napeto ožiljeno tkivo. Moja draga prijetno dišeča sanja sanje in nimam niti najmanjšega namena, da bi jo zdaj motil. Tole vino dela čudeže, vam poovem! Iz mene pa napol neodločnega prasca, ki koleba med prepustiti se ali ne posiliti v rito. S trdim ženskim sredincem mimo napetih hlebčkov. Nastavil bi ti jo, te gledal kako si ga pomočiš v mokro piz*do in ga počasi porivaš vame. Do mehkega gumba, ki mu je rahel dotik dovolj, da ustvari gromovit orgazem. Brez hlinjenja in z vso iskrenostjo bi ti napolnil usta s toplo in dišečo spermo.

Sem perverzen? Sem! Vem, ker se me že nekaj dni loteva želja po sladkobnem fu*ku. In rahlo opojen je moj vonj po brinju in vinu, ki hlapi s kotička ustnic. Grem si natočit še deci, dva in uživat v samoti, z vsemi umazanimi mislimi.

Je to greh?

————–

Lahko imej noč neznani moj cvet.
Grem zdaj v tihi, opojen ta svet.
Tja kjer mi vino pomaga do misli,
in vse te predstave imajo koristi.

Izpij mi to dušo,
ki raste in vene!
Bodi mi senca,
si privošči del mene.

————–

FU*KA SE MI!
:)))))))

Lahko noč.

Mmmmmmmmm……. mmmhhhhmmmmmmmmmm.

Yetti?

L’Occitane praviš…bom naslednjič bolj pozorna…dosedaj je glede na moj žep v tej trgovini padlo v mojo košarico komajda kakšno majhno mandljevo milo. Po njem krasno diši vsa kopalnica…

Škoda ko nisem včeraj zvečer prebrala tvoje lepe pesmi za lahko noč. Tako pa sem tudi jaz obupavala ob “skozlanem” Platoonu, ki ga nisem mogla prebaviti. In drugih butastih filmih.. In neumnih, vročih mislih…pa ne zaspat do 2 zjutraj in še potem ne…

Tvoje misli…hotenja…čisto vsi kdaj želimo kaj več, drugačnega… In vendarle… Spoznala sem, kako je do konca ljubiti (zato tudi samevam ob možu, ki je samo še sostanovalec…) in izgubila to… In kadar res ljubiš…seks pomeni nebesa…

Pa na bolj lahko noč nocoj …in na zdravje 🙂

Kolk velik nas včeraj ni moglo spati. In vsi nekaj fu**željni.

Bo treba nekaj narest v tej smeri:))

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

ne vem, kje je bil v vsem tem kak greh:)
meni se zdi vse simpatično…egoistično….mooškoo:)

dobro, saj če bi tistega večera prišla k tebi ena korajžna in svobodomiselna, da ti uresniči sanje…..bi jih tudi ti njej…mar ne:)

sam še vedno pa mislim, da če bi bila js na mestu tvoje dišeče drage….bi z veseljem sprejela toplo sapico, ponoči, ko bi že trdno spala…..ti pa bi prišel z mrzlimi nogami v vročo posteljo in se spustil pod odejo, ter polizal ves nektar iz vročega, zaspanega, depilirano-medeno dišečega mednožja tvoje ………….ali moje:)))))

Lep dan!

Mesečno perilo.

that´s me baby, bila v savni včeraj, veš da sem se morala uštimat :))), hihi tam pa čez aroma terapijo in zdej sem oz. je dišečka :)))

saludos

kaj je s perilom?

Mesečno perilo je navezan’ na naslednji odstavk:

“sam še vedno pa mislim, da če bi bila js na mestu tvoje dišeče drage….bi z veseljem sprejela toplo sapico, ponoči, ko bi že trdno spala…..ti pa bi prišel z mrzlimi nogami v vročo posteljo in se spustil pod odejo, ter polizal ves nektar iz vročega, zaspanega, depilirano-medeno dišečega mednožja tvoje ………….ali moje:)))))”

aja, pol pa opravičim, da je nisi hotel vznemirjat;)

ne dvomim pa, da si bil prav hudo prikrajšan;)

saj se da pomagat, po platoonu so gotovo vrteli še kaj bolj…čutnega:)
vsaj za fantazijo nafilat:)

Seveda so. Na petih programih. 😉

sem js v soboto na RTL hrvaškem gledala spet…samo sem vedno jezna, ker tam sam zajčice kažejo, moških organov pa nikakor ne pokažejo….pa fantje fajn izgledajo…samo si samo naslikaš lahko, kašnega ima…:)

pred spanjem itak ni dobro preveč vznemirjenja;)

Jst pa po vsem špricanju krvi in adrenalinu preklikal xxl adult, spice chanell, hustler, pa še en hustler pa še en spice. Same kajle in nerealno dobre biseksualke.
Ravno tuki na MONu mi je češpla dala za mislit, češ če verjamem v idealne lezbače, kot jiih kažejo po pornjakih. :))))) Mater, ampak tko prav je mela. Kar jih je uspelo moje oko v živo zaznat tukaj v Ljubljani, so same testosteronke, k si jih taprav moški nebi vzel. Same Brdavse, jebemtiš. :)))))))

Skratka mirela. Se bo treba na kabelsko priklopit pa bo golih in ožiljenih orjakov in malo manj orjakov kolkr ti jih domišljija prikliče. 😉

CMOK

drugic bom raj sla kar prej spat, pa bom vidla…..kar bom hotla:)

aja sam k sem tisto gledala…sem bla sama doma:(

preveč tistih lepih pa retusiranih res ni za gledat, ker…..ni realno:)

bols kak home video ruknit gor:)

New Report

Close