Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu SEKS IN SONCE

SEKS IN SONCE

Lepo da uživaš, sam ne vem kak to da ste dons vsi odsotni. Jaz mam pa tolk časa dons, da kr res ni

flashgordon….že prav, že prav….sem mislila, da boš vsaj ti držal z mano….

KIR bi me za rit, pa tud če imam tako kot od FAPa blatnik….:)

Prosim, če si me ne “sposojate” ker bom jezna!

Mogoče bi mogle pa midve na kakšno kavo, bi se imele sigurn veliko za zment, se mi zdiš ful odprta oseba.

ma, sej čas se najde, sam če ni tukaj nobenega pravega izziva, folk nima nobenih problemov….prav škoda

vancy-ka lahko:) če si bliz LJ

moj je men že kdaj reku, zakaj me ženske ne vabjo na kavo….:))), da za moške se itak ve, kaj hočejo;)

Septembra začnem v LJ na faks hodet, pa se lahk kej slišmo pa dobimo, kr mam jaz iste probleme kot ti, da me sam tipi ven vabjo, pa bi blo pametno, ko bi šla še s kakšno žensko ven, pa se mal pomenla o tem in onem. Ko bom kej šla proti LJ te obvestim, pa si piševa.

Ampak samo pijača, podplatov ti ne bom lizala:))))))))))

pa za rit me tud ni treba šlatat!

na kater fax pa boš šla? Jaz bi kej lahkega, da dobim stopnjo:)

in kaj moški hočejo? mislim, to me spominja na to, rečeš ženski a grema na pijačo, ona pa odvrne o.k, sam po kondome še skočim-

Ok, za rit te tud ne bom šlatala. Ma zdej magisterij iz ekonomije končujem. Kaj pa ti? Kaj pa maš predhodno izobrazbo? Odvisno kaj te veseli. Šol je dost, če imaš denar.

flashgordon no:)
midva se bova morala res pogovorit:)

niso vsi moški enaki, sem šla tud s kakim, pa nebi rabila kondomov, ker navadno sem šla s takimi, pri katerih sem vedela, kaj pijača pomeni!

sem pa doživela primere: -boš dala al pa ni kave ( torej ni blo kave), razlaga: jaz ne bom tam s trdim kavo pil pa se pogovarjal o omaki za makarone…
-bila na kavi, vse lepo in prav, simpatičen gospod, čisto solidno….čez par dni mail: mi je stal ves čas, imaš lep dekolte, nekaj je v tvojih očeh…
-šla na kavo, pa me je vabil še na kosilo in v prazno stanovanje, ki ga ima….(z ženo seveda in otroci, ki že študirajo-men je bil bolj kot oče)

Torej, najprej vsi rečejo, pa sej samo kava, pa ker se nič takega nisi z njim pogovarjala, da bi ga vzpodbujala….si misliš, pa saj res…saj je samo kavaaaaaaaaaa:)

Zato sem raje bolj previdna, kot da moram obrazlagat, da sem samo prijazna in da niti ni moj tip niti ne želim take izkušnje:)

js bi samo nekaj višjega, imam ekonomsko….za službo bi to rabila, sam nam ne plačajo, js pa tudi nimam:)

Drugače pa če bi še enkrat izbirala, bi čisto v drugo smer šla:)

Ja ekonomija je res brezveze, tud jaz tko pravim in bi šla rada tud jaz nekaj drugega šla.Sam je pa ful dobr plačan, če si na pravem delovnem mestu, pa vsako podjetje rabi ekonomimsta, brez tega ne gre. Pa se daj prekvalificiraj v kaj drugega. Sej v LJ imate pa ful šol.

no mirela, ko pa jaz povabim žensko na kavo ali pa ko ženska mene povabi , je skoraj za vsako samoumevno da bom spal z njo, zame je pa kava še vedno to kar je bila , samo kava, ne pa povabilo za seks- kot da je povabilo na kavo neka skrivna šifra za seks- jaz grem na kavo zaradi dobre debate, za to da s človekom rečema kakšno o politiki, zgodovini,tračih… ne pa da ženske sam čakate da spijema kavo , potem pa hopla konopla

Lep pozdravček vsem in naj bo jutrišnji praznični dan čim lepši.

upam da boš šla k spovedi- se mi zdi da si potrebna

flashgordon, potem bova morala pa midva it:), ker jaz isto prčakujem od kave…(čeprav je skoraj ne pijem)

hja, nikoli ne reci nikoli, morda pa res nekoč- upam da še pred penzijo

Mene boste pa pogrešali še do konca tedna! Vem, da bo težko, ampak vzdržite:)!!

Js se včas počutim tukaj kot tista babica, ki na ameriški TV daje sexualne nasvete:)))-ste jo že videli?? Taka bi js bla, ko bom stara:)))))

upam da boš šla k spovedi- se mi zdi da si potrebna[/quote]

Ja spovedi sm pa res potrebna ja.

upam da boš šla k spovedi- se mi zdi da si potrebna[/quote]

Ja spovedi sm pa res potrebna ja.[/quote]
potem pa kar pogumno, sej duhovniki ne grizejo, ponavadi , eh , to je že ondijevo področje

ti si itak verjetno kak štajerec, kaj flash?

vancy_ka, uživaj!

flash, te povabim na gmail klepet, ker tukaj …ne vem no:)
(to ni vabilo ali želaj za sex)

ne, nisem štajerc in težko boš ugotovila kaj sem, ker sem priseljen

ne bom analizirala družinskega drevesa:)

razen, če bi hotela otroke s teboj:)))))

a nimaš že svojih otrok zadosti?

New Report

Close