SEKS IN SONCE
Septembra začnem v LJ na faks hodet, pa se lahk kej slišmo pa dobimo, kr mam jaz iste probleme kot ti, da me sam tipi ven vabjo, pa bi blo pametno, ko bi šla še s kakšno žensko ven, pa se mal pomenla o tem in onem. Ko bom kej šla proti LJ te obvestim, pa si piševa.
Ampak samo pijača, podplatov ti ne bom lizala:))))))))))
flashgordon no:)
midva se bova morala res pogovorit:)
niso vsi moški enaki, sem šla tud s kakim, pa nebi rabila kondomov, ker navadno sem šla s takimi, pri katerih sem vedela, kaj pijača pomeni!
sem pa doživela primere: -boš dala al pa ni kave ( torej ni blo kave), razlaga: jaz ne bom tam s trdim kavo pil pa se pogovarjal o omaki za makarone…
-bila na kavi, vse lepo in prav, simpatičen gospod, čisto solidno….čez par dni mail: mi je stal ves čas, imaš lep dekolte, nekaj je v tvojih očeh…
-šla na kavo, pa me je vabil še na kosilo in v prazno stanovanje, ki ga ima….(z ženo seveda in otroci, ki že študirajo-men je bil bolj kot oče)
Torej, najprej vsi rečejo, pa sej samo kava, pa ker se nič takega nisi z njim pogovarjala, da bi ga vzpodbujala….si misliš, pa saj res…saj je samo kavaaaaaaaaaa:)
Zato sem raje bolj previdna, kot da moram obrazlagat, da sem samo prijazna in da niti ni moj tip niti ne želim take izkušnje:)
no mirela, ko pa jaz povabim žensko na kavo ali pa ko ženska mene povabi , je skoraj za vsako samoumevno da bom spal z njo, zame je pa kava še vedno to kar je bila , samo kava, ne pa povabilo za seks- kot da je povabilo na kavo neka skrivna šifra za seks- jaz grem na kavo zaradi dobre debate, za to da s človekom rečema kakšno o politiki, zgodovini,tračih… ne pa da ženske sam čakate da spijema kavo , potem pa hopla konopla