Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu seks po telefonu

seks po telefonu

nekaj me zanima…koliko vas ima izkušnje s seksom po telefonu, pa ne mislim vroče linije..tako, kakšna virtualna avanturica….

Ure in ure, sončka! Pol sta pa Telekom in Mobitel pošiljala račune!

hahahaha, saj se to dogaja ponoči, tako, da ni ravno panike z računi…

Vcasih paše to ja…mal take akcije, se posebno ce je na sluzbeni poti!

za virtualne avanturice se mi zdi pa to skoda cajta, denarja in casa, ce bi ze hotla varat, bi to rajs pocela v real, v zivo!

pa saj ni finta v varanju…pač včasih malo za spremembo…in če sem samska, si to lahko privoščim, a ne:)))))))))))))))))

Sem čisto mrzla na tem področju. Je pa moj dostikrat na službeni poti, tko da dejmo mal več napisat, ajde!

Virtualni smsji so kar pogosti, ja :-). Sploh kadar mi naslednji dan ne gre čist iz glave “prejšnji večer” 😉

Sara*, ne varat, madona!

meni je to ful fajn, če dobim kakšen SMS, da me kar zmrazi, potem se slišiva in se zadevica nadaljuje v tako vročem stilu…sprostiva si domišljijo in zelo uživava…včasih takšna spremembica zelo paše:))))))

jaz temu rečem ‘virtualni ljubimec’:))))))))))))))))))

ej..jaz ti privoscim vse..ti le uzivaj..sploh ce si samska..naj ti paše!!;)…jaz sem pisala zase..kar ne velja zate..aha.

ne seri..men je itak skoda cajta za varanje..saj ves dragi;)..no ni potrebe!

huda..ti se sam lepo sprosti in pomisli kaj bi pocela z njim ce bi bil ob tebi in mu vse to posreduj po sms..ali phonu..in in bo tebi nazaj..uzivala bosta..mmmmmmmmmm

Ti dam eno idejo. Napiš mu: “dragi, moje ustnice so potrebne, ampak ne tvojih ustnic, temveč tvojega k*****” ;-). Govorim ti čist tko iz “prve moške roke”. Če bo pri tem ostal hladen, mu pa res ni rešitve. Sicer je varianta, da se bo uprl v stilu “a se ti meša?”. Pa mu odgovor, da se ti res meša ampak ne v glavi temveč med nogami. Pri takih izjavah nam moškim popusti še tok trdna obramba. 😉

Ne zamert (pa nism Eva1- sej res, ženska se nas je zgleda da naveličala), Sara, ampak včasih se zdi da imaš na vse pravilen odgovor, da poznaš vse moške, oz. da misliš da so vsi kot tvoj (ki je najbrž res nezamenljiv).
Če se na glavo postavim, moj nebi nikoli napisal kakšen pohoteh sms, nikoli izustil pohotne besede (razen če ga prej ne sprovociram), niti vsaj zame vsakodnevnih, lubica, rad te imam, sem te mal pogrešal……vedno je odgovor…saj veš, da te imam rad, saj veš….Sej res vem, samo kdaj pa kdaj ti more pridt tudi kaj na uho.
Nism mislila ob prvi njegovi odsotnosti takoj na mobilca, pa sms do jutra pošiljat, sam radovedna sem kako to gre…Nikoli pa ne veš.

Huda..nihce ni popoln..tudi jaz ne..kle sm ko mi to paše..napism kaj iz svojih izkusenj..ali se zezam, ker se to sme…in naj se me bere tako ali tako..pac tko je.Ko nekaj napism..napism cist po svoje..in tega nikomur ne vsiljujem..pisem izkusnje…in nama to paše..nama klapa..tudi po mnogih letih…in mogoce bo klapalo zaradi mojih besed se komu…bo to za nekoga dobra ideja..nasvet..ali le smeh za lepsi dan…in ko nekaj napisem ne pism v stilu to je res..tko morte..edin to je pravilno..ma kaki…kajti zavedam se, da je cisto vsak clovek svoj unikat in taksno je tudi njegovo zivljenje! Jaz nikoli ne posegam v nikogarsnjo zivljenje…ni potrebe.

se tole..huda..tudi moj ne bo kar tako pisal pohotne sms-je…ali zganjal neumnosti nagajive..ce ni izvan…ali jaz izvana iz njegove strani…nekdo mora zacet..enkrat en..enkrat drugi…to je to..malenkost, ki polepša dan..ko nekdo zacne in se to nadaljuje…seveda paše verjamem pa , da so tudi ljudje, ki jim kaj tazga ne paše…tudi to mi je jasno..pa itak vsak zase ve kaj sebi ali njemu paše ustreza in to pocne!

ej, huda.

sori, ampak…….. če maš pa tazga tipa, ki tut 1X ni pripravlen na kako spremembo, na kaj novega, divjega….itd., potem pa res ne vem, kaj sploh še delaš z njim. STRAST! to mora bit. In ja, res, učasih je treba strast malo podžgati!! Ampak če on ne pokaže interesa…………..heh, potem bi biu kak nedolzen SMS kam drugam še najmanj kar bi ti lahko storila

Haloooo, ima pa druge kvalitete. Kam pa pridemo, če bi takoj razmišljala v tej smeri? Mu pač ni do pošiljanja sms-jev, in zdej če hočm si lahko tako vrsto zabave poiščem drugje, če mi paše, ali pa tudi ne.
Sej štekam, da vsek napiše kar mu paše in tko sm tut jest. Bi pa hitr tem zmanjkal, če se nebi mal “kresala” mnenja.
lep dobr jutr…

Ooo to pa je nekaj res seksi, čudovitega.
Z mojim dragim imava glede tega kar nekaj izkušenj(ko ga ni ga res ni kar nekaj česa) tako da sem prek telefona kar nekaj obupno dobrih orgazmov doživela.
Govoril mi je kaj bi mi delal, natančno opisoval…kaj mu je všeč jaz pa sem se medtem božala, zašla v hlačke in to je to:) uživancija.
Pravi da ni lepšega ko je tako daleč stran kot ko posluša ko mi prihaja.

JA!!!!!
Ampak to je čist res!! Ker če tipo ne more met ene ženske, pol je sam še bolj divji, ko jo dobi v roke! 🙂 Sploh če ve, da ko ga ni zraven, ženska dela “packarije” 🙂 hehe

Po mojem se morata pa vidva malce bolj resno pogovorit okrog tega! Reci mu, da stvar ni taka, da bi ti vse “vedela” ker hočeš še kaj več kot samo to. Razloži mu, da bi rada več strasti, da si packa in, da hočeš slišati kakšen nesramnež je tudi on. Jaz moji ne pošiljam vsakdan sms, vendar so pa včasih točno taki, kot se počutim tisti hip, ko ga pošljem. En tak, ki se ga spominjam in ga večkrat pošiljam je npr. “hočem jo lizat”… Mogoče bi vidva morala imeti vajo na to temo in se dogovorit, da si bosta pošiljala tretutne želje… take brez predsodkov in brez omejitev, točno take, kot so, brez filozofiranja, brez predpostavk, da kdo “sej itak ve da…”!

res ja, potem ko pride mi pove da je nonstop razmišljal o tem, kako bi me , kako me bo:) kako si me je predstavljal ko mi je prihajalo

Amm…se tale “mobi seks” še kar razvija??? Hja, še bolje; se imaš že dolgo tako lepo? V bistvu je en mal zavidanja vredno, a ni? :))sonček1 napisal:

oj,

ja meni je super:)))))

potem se slisiva in nadaljujeva po telefonu….meni je to kul:))))))))))), je pa tudi sogovorniku zelo kul, ko sliši kako doživljam orgazem in si me v tistem trenutku noro želi…seveda pa moraš imeti bujno domišljijo:))))

New Report

Close