Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem ji dal klamidijo???

Sem ji dal klamidijo???

In kriva je zdaj samo ona ali kaj. Odgovorni moramo biti vsi.

In sram te je lahko da bolezni nosiš domov. Taki kot ti bi morali imet svoj register in zdravstvo bi moralo takoj obvestit tvojo ženo.

samo kurve grejo s kurvami… verjetno ni bila prva, s katero si se gonil okoli

Par let nazaj jo je ena prinesla na šiht, ne ve se še danes ne katera sam v treh tednih so trije moški vzeli bolniško z istim razlogom. Se dogaja po firmah se.

Klamidija se prenaša spolno, z enega na drugega partnerja, tako da če si ti zdaj dobil zdravila in z njo seksaš, nisi naredil čisto nič.

Lepo bo treba povedati in OBA na terapijo z antibiotiki, da to sranje ubijeta. Ker sicer nisi storil nič in jo bosta lepo trosila drug drugemu, pa še komu, glede na to, da ga ne znaš držat v hlačah.

Pa ne misli si, da lahko veš, ali jo ima ali je nima, ker simptomi niso nujno izraziti, ne nujno takoj, lahko se pokažejo šele čez leta, posledice so pa tukaj – kot so že povedali, tudi neplodnost.

Torej, lepo oba k zdravniku po prave antibiotike, ki vaju bo ozdravil, potem na kontrolni pregled brisa, ali imata ali ne, potem pa lepo naprej, karkoli vaju pač že čaka.

Aja, pa marsikatera bi ti dosti laže oprostila nezvestobo kot to, da ji tajiš spolno prenosljivo bolezen, ki ima lahko hude posledice!!!

v naši firmi ima tud eden od sodelavcev neko okužbo, “kao vnetje sečil”
😀
😀
😀
hmmm
smo pa samo tri ženske, in za vsako dam roko v ogenj, da ni nobena seksala z njim. že zato ne, ker smo vse konkretno starejše od njega.
hehe
mogoče si pa dečki med sabo malo infekcijo predajajo 😀

Glede na to, da nas je samo slaba 2 milijona, glede na forume, da varate in se gonite na okoli kot potrebni zajci in zajklje, bomo samo mi aseskualni ostali zdravi, vsi ste si že itak med seboj podelili vse mogoče infekcije, bolezni, spolne ipd.

Le tako naprej, na sexu svet stoji!!

Danes biti zvest ni več normalno. Če ne varamo sami pa poznamo nekoga, ki vara. Tudi stari umazani debeluhi varajo, če ne drugače, zapravijo mesečno 20eur vsaj za blowjob ali drk čez sedež v avtu, ko gredo do trgovine. Za denar bo varal vsak, ženi ali možu pa bo trdil drugače. Tudi zame ni normalno, da ga bom skoz celo življenje vtikal v samo eno in ja, ženo sem prevaral in jo bom ob priložnosti spet. Ko se zveza ustali ni več privlačnosti, in vedno več je izgovorov, zakaj nebi. Moški se more spraznit, nek čas lahko drka in se zadržuje ker mu je bad ampak ob priložnosti bo varal in to vsak. Če ne bo priložnosti bo pa za seks plačal. Moški znamo skriv dnar in poiskat izgovor. Najbolj varajo pa tisti, ko rečejo da nikoli nebi varali in si žene niti mislijo ne.

Če ni več privlačnosti, si si že v startu napačno izbral. Najbrž si prvo zahakljal, ki je prišla mimo ob pravem času (ko si si zamislil, da bi bilo fajn imet resno zvezo).

Ampak nikar ne posplosuj. Midva sva že 20 let skupaj, pa ne moreva, da se ne bi neprestano dotikala in izkoristila vsak prosti trenutek, da se ljubiva. Ja, ljubiva. Ker najin seks ni samo seks, je nekaj veliko več. Res pa je, da se zelo ujameva v spolnosti in da se še nikoli ni zgodilo, da bi ostala nezadovoljena… Ker eni moški mislite, da je važno da vam pride, ženske bi morale pa že samo ko ga vtaknete orgazmirat, in potem logično, če so vaše žene samo vreče za nabijanje in praznjenje, da jim čez čas več ni do seksa.
Dober seks pa, zaradi hormonov, ki se sproščajo ob orgazmu, partnerja dolgoročno poveže, deluje kot lepilo in prav odvisen postaneš. Tako da ne mi s takimi neumnostmi, da čez čas ni več privlačnosti. Ni je, če ni prave ljubezni.

Sreča v nesreči, lahk bi skasiral kaj hujsega! Bodi srečen, meni je ena pro kleta k urva gnil a pofu kana poročena dala leta 2015 hiv in že 5.5let živim ko en gnoj. Kondom na tiča in pamet v glavo.
[/dquote]
kako zgleda tako življenje naprej?

povej ženi, da je to ker nisi imel maske

https://i.redd.it/6cb0fpts1vz51.jpg%5B/img%5D

Če ni več privlačnosti, si si že v startu napačno izbral. Najbrž si prvo zahakljal, ki je prišla mimo ob pravem času (ko si si zamislil, da bi bilo fajn imet resno zvezo).

Ampak nikar ne posplosuj. Midva sva že 20 let skupaj, pa ne moreva, da se ne bi neprestano dotikala in izkoristila vsak prosti trenutek, da se ljubiva. Ja, ljubiva. Ker najin seks ni samo seks, je nekaj veliko več. Res pa je, da se zelo ujameva v spolnosti in da se še nikoli ni zgodilo, da bi ostala nezadovoljena… Ker eni moški mislite, da je važno da vam pride, ženske bi morale pa že samo ko ga vtaknete orgazmirat, in potem logično, če so vaše žene samo vreče za nabijanje in praznjenje, da jim čez čas več ni do seksa.
Dober seks pa, zaradi hormonov, ki se sproščajo ob orgazmu, partnerja dolgoročno poveže, deluje kot lepilo in prav odvisen postaneš. Tako da ne mi s takimi neumnostmi, da čez čas ni več privlačnosti. Ni je, če ni prave ljubezni.
[/quote]

Oooola! Bravo. Končno en lep komentar 🙂 podpišem

Fante, a ves da se ob klamidiji enega od partnerjev morata zdraviti oba? Zenska je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} okužena, ko bo kazala znake(utrujenost,bolečina v jajčnikih, vneta vagina,gnojen sirast izcedek, bolečina v križu-nogah) boš videl da imam prav.
Lahko ji mesec dni nič ne bo, lahko da se v njej že kaj dogaja. In to da nisi v njo ni nobeno zagotovovilo da ni okužena 😉 malo prebrat o tej nic kaj nedolžni bolezni, strokoven članek na to temo in bos samo potrdil moje besede.
Lp

Plus tega med jemanjem tablet oziroma vsaj 10 dni zdravljenja ne smes seksat 🤨 pise v navodilih. In tudi vsak normalen farmacevt bo to povedal

Ti nisi norm… mas mal vecje probleme z zakonom, klamidija je pa sam se “češnja na smetani” ..oz. v tvojem primeru na “kur.c.”

Ko danes prideš domov, začni pakirat. Potem pa ženi reči, da si fukal naokoli, za nagrado si ji pa prinesel klamidijo.

https://youtu.be/Trl7MttvHmI

Same cvetke od moških v tem threadu. Provokacija ali ne, naravnost odvratno!

100procent jo ma. Jaz sem jo svoji dal davnega 2015, me je pustila hehehe in z novim hotela met otroka 2017 pa je imela komplikacije zarad tega in ni šlo in me hotela zaklat keri smehi so to bli baba pa živčnega fasala hahaha in so jo odpeljali na psihiatrijo hahahahahah ta tip pa jo pustil kr ni mogla zanost. Za umetno pa ni keša. Tako se lahk zgodi hehe tak da ji le povej al pa zmešaj v cajcek zjutraj antibiotik.

Kaj se pa proizvaja v tej firmi; kovina ali usnjeni izdelki? Ker sam delam v Kidričevem pa me zanima, katera firma? Lp

Ne morem verjet kakšne berem… nekateri so na tem svetu res samo potrata kisika.

Hej, mogoče pa te je ona tudi prevarala in je ona prinesla bolezen v zvezo in si ti id nje fasal ?🤔

[/quote]
Podpišem 100X! 🙂

Zacni ji kuhat antikoronski ingverjev caj,pa ne bo cutla zdravil

Na kratko: Ja 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} si okužil svojo ženo.

Kot prvo se klamidija prenaša samo spolno. Torej sex, fafanje, anala. Tak da tudi če bi nekdo sexal s kondomom z okuženo osebo,pred tem pa bi oralno mel z njo/njim nekaj, lahko to lih tak preneseš pol na svojega partnerja. Skratka cela štala.
In ja okužba se lahko pokaže zelo hitro po sexu. Kak teden dni ali malo več in se začnejo simptomi ( večkrat greš na malo potrebo,bolečine v predelu jajčnikov….

Moja izkušnja:
Okužla sem se od fanta ki mi je prvo obljubljal resnost otroke la la la…pred tem nikoli nisem imela nobenih takih težav in odnosi so bili z zaščito….pol ko so se začeli problemi zdravnik niti ni vedel kaj imam, so predvidevali da vnetje mehurja…me zdravli 1mesec za to…kasneje pol so posumli na klamidijo…bris bil pozitiven…

Med tem je bilo med nama vse ok…razumel da imam vnetje…vmes sem izvedela še par stvari ( da je bil od rožice do rožice,vprašanje če je imel zaščito)…žal vse to zvedla po odnosu….skratka ko pa sem povedala da sem pozitivna na klamidijo,pa je potegnil črto…..toliko o njegovi resnosti itd…
Pa zgodba je itak dolga in je nima smisla razlagati.

Dejstvo je da klamidija ni hec in da se morata pozdraviti oba,drugače se prenaša naprej,kot so ti povedali že mnogi prej.

New Report

Close