Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem ji dal klamidijo???

Sem ji dal klamidijo???

Hahaha, kaka komedija stari, me spomne na tisto našo ko so sodelavci enmu sodelavcu zrihtal eno okuženo in je zagrabo vabo in se še sam okužu, pa ko je mel ženo je pol še par mescov čist poklapan hodu na šiht sam povedat ni pa nič hotu, da bi blo kj narobe, mi smo se pa zmeraj tako smejal, na silvestrovanju smo mu še eno probal zrihtat sam ni zagrabo.

Ojeaaaahhh –
ženo imaš res rad…. Zakaj in kako le? Da imaš samo fasado za javnost, srečno taščo, tasta, svojadva staradva, da kako ste luštna tamladadva oziroma luštna familija tamladi; vtikaš pa še drugje? Koliko si šrej spil za pogum, da si ga drugi začel not vtikat? Da te znogira žena, s tvojimi tabletami vred. Naj te spremlja srbečica in pekoćica do goba.

Odgovor na objavo uporabnika
Joj joj, 17.11.2020 ob 17:41

Šansa z moškega na žensko je kar velika. Obratno je malenkost manjša a vseeno jo lahk kr hitro dobiš. Počakaj cca 2 tedna, če ne bo sprememb pol je nima. Sem bil pa na podobnem kot ti, samo da je žena dobila k sreči menstro in nisva v tistem času imela nič akcije. Od takrat ne jé bem nobene več brez kondomov.

Ja itak da ne nobene, če imaš ženo.. Bedak

Jaz sem tako fasala genitalni herpes in se ga kar ne znebim. In še naslednjemu moškemu sem ga predala, da ga zdaj peče.

okuzba nima veze z spermo in predsemensko tekocino. klamidija se prenasa s spolnom stikom tudi oralnim sexom npr. seveda si jo okuzil. bos pac moral povedati ssj drugace lahko pri njej poteka potiho in ji naredi celo stalo z jajcniki. hkrati pa si jo bosta med sexom podajala… oba morata biti zdrava ne samo en. lahko da si jo okuzil ze preden so se tebi pojavili simptomi… ne gon se okol pa bo.

“Rad imam ženo” …vidimo ja. 🙂

O gravž, kako ste gnjusni res. Pa na splošno se mi zdi, da moški res nimate zadržkov, tudi 10 se vas lahko zvrsti na eni, za katero se ve kaj so vse na njej počeli drugi in vam se to ne gabi. Kako?? Ne razumem vas, po mojem vam res manjka ena žička ko se vam vključi spodbja glava, zgornja kar pregori in cak.. nobenih zadržkov več.

Imejte vsaj malo spoštovanja do drugih, če že do sebe nimate no

Pred mesecem dni izvedela, da imam v sebi protitelesa. Partner s katerim sva skupaj 11 let – negativen. Na srečo pri meni ni pustilo posledic. Če nebi šla na neke preiskave, sploh nebi vedela, da sem jo prebolela.. Okužba v velikih % poteka brez simptomov, tako da ni nujno, da bo sploh kdaj izvedela ali je ali ni… Posledice so pa lahko grozne..

Vso srečo

Pa dajte si vse ženske razkužiti spolne organe in poskrbite za svoje zdravje.

Ker ravno zaradi sanitarne oporečnosti vaših vaginalnih sokov potem še druge bejbe fašejo to mikrobiološko sranje. Seveda preko naših lulčkov, ampak to je pač del našega biološkega poslanstva. Mi smo lovci in trosilci semena!

Ko pa gre za ginekološko zdravje, pa morate ravno ženske solidarnostno poskrbeti ena za drugo. V prvi vrsti tako, da vsaka temeljito poskrbi za svoje zdravje tam spodaj. Fuj, kakšne packe ste!

New Report

Close