Najdi forum

ŠEN

V treh mesecih se mi je ponovno pojavil šen na obrazu. Prvič me je zdravnik v začetku zdravil za alergijo, ko pa se je rdečica začela širiti, pa tudi bezgavke so se mi povečale, mi je predpisal ospen. Včeraj se je vse skupaj ponovilo, vendar sem zdaj takoj dobila antibiotik. Rdečica se širi in koža me skeli in srbi obenem. Mazila mi ni napisal nobenega. Se sploh kaj priporoča?
Zakaj se pojavi šen?. Stara sem 41 let in do letos ga nisem imela. Je mogoča kakršnakoli preventiva?
Za odgovor hvala in lep pozdrav!

Spoštovana Magda!

Danes sem prvič na tej strani in sem zasledil vaše vprašanje.

Vaše obolenje je znak oslabelosti pljuč. Po spoznanjih starodavne medicine so pljuča povezana s kožo (pljuča so notranja koža, koža pa zunanja pljuča). Če se želite temeljito poučiti o tem in si začeti učinkovito zdraviti šen, vam priporočam knjigo “Ishranom protiv raka”, Mičio Kuši u saradnji sa Aleksom Džekom, Rad, 1987, Beograd.

Prosim, ne ustrašite se naslova! Rdeča nit knjige je prehrana, ki je dejansko zdravilo, če se pozna energijsko kakovost posameznih živil. Vam bi priporočal branje poglavja o raku kože ali pljuč. Ponavljam, v vašem primeru ne gre za rakavo obolenje. Le priporočeni zdravilni pripravki, hrana in sprememba življensjkih navad so podobni, kakor v vašem primeru.

Knjiga vsebuje tudi številne recepte (!) in se dobi v bolje založeni knjižnici, pa tudi v knjigarni pod Nebotičnikom v Lj.

Pozdravljam vas!

Mitja

Pred leti sem imela težko prometno nesrečo. Tri tedne sem bila v šok sobi, dva tedna pa intubirana, tako da je to čisto možno. Ena od posledic tega je bila operacija zoženega sapnika.
Knjigo bom seveda poiskala, vam pa se zahvaljujem za odgovor.

Lepo pozdravljeni!

Majda

New Report

Close