Najdi forum

sex

Kako to, da se še ni pojavila potreba oziroma zahteva po forumu v katerem bi lahko diskutirali o sex-u. S tem ne mislim nobene pornografije temveč forum v katerem bi si lahko izmenjali izkušnje, mogoče dobili nasvet kakšnega strokovnjaka ipd.? Konec koncev je to stvar, ki nam lepša življenje!?

Poglej pod spolnost in mladi ………

Sem že…..
Pa vseeno mislim, da bi bila ta tema tudi tukaj dobro obiskana; pedvsem računam na to, da bi se dalo kaj tudi zares pogovorit in prediskutirat.

Radovedna,

prav nič nisi radovedna. to je želja marsikoga, je pa dejstvo, da nam polepša življnje ali pa tudi ne!!!!

v vsakem primeru, bi ta tematika potrebovala moderatorja. Ljudje ne ločijo meje med vulgarnostjo in sexom. rekli bodo, svoboda govora, svoboda izražanja in mišljenja. Ali vemo kaj je svoboda?

ja res je dobra tema, ampak kot sem rekel, rabimo moderatorja in to dobrega.

Primož

Primož, pa vprašaj dr. Košička, če bi sodeloval! 🙂

Maja, a li pa kdo drug:

Ga kdo pozna, da bi prej privolil ????

primož

Ljubi bog, kaj vsi tako obožujete tega Košička? Kako lahko nekdo daje nasvete drugim, sam svojih zakonskih težav pa ne zna reševati drugače, kakor da se ločuje in znova poroča (pa ne z isto žensko)?

Zinka, ločitev je včasih mnogo bolj modra in zrela odločitev kot vztrajanje v trhlem ali že kar gnilem zakonu za vsako ceno – pogosto zahteva mnogo več poguma in kaže več zrelosti, modrosti, kot pa vztrajanje v slabem za vsako ceno.
Ni pa nihče rekel, da ga obožujemo, je bil bolj kot ne v šali napisan predlog, saj je edini ali eden redkih, ki se pač ukvarja s tovrstnim svetovanjem, prisliti pa koga “plemenitejšega” od njega tudi ne moremo, mar ne? Nenazadnje pa, če bi pristal, zakaj pa ne? Še zmeraj imaš svobodo, da ne upoštevaš njegovih nasvetov, komu bi pa morda le prišli prav.
Lp

Primož, jaz ga ne poznam, a morda se mu lahko kar piše na revijo Ona in predlaga, ali pa jih tam, pri Delu, prosiš za njegovo številko, če jo bodo dali.
Lp, Maja

Se strinjam! Ampak zato, da se ločim ne potrebujem zakonskega svetovalca. Moja prijateljica hodila k njemu. In tudi njen mož. Naročil je vsakega posebej, potem je pa njej sčvekal vse, kar mu je zaupal mož (kje je tu “spovedna molčečnost”, ki zavezuje tudi zdravnike?”. Potem ji je svetoval tako drastične ukrepe, da bi nastal pravi kažin, če bi ravnala po njegovih nasvetih. Hvala Bogu je bila toliko pametna, da se ni zaletela, ampak je vse skupaj skrbno premislila in stvari pelje bolj počasi in preudarno.

Že res, ampak, se vam ne zdi, da je te teme povsod dovolj, neokusnosti pa še preveč. LpM

A gre tebi samo sex po glavi? Si mogoče kurba?

New Report

Close