Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu sex

sex

…raztegneš ji noge in se zagrizeš v njeno *****.S prsti ji počasi raztegneš mehki nabrekli sramni ustnici in se zariješ v pičkino luknjo.Počasi se lotiš ščegetavčka,ližeš s konico jezika,to jo vzburi,da se kar zvija,sunkovito diha in stoka od užitka.Pljuniš ji na klitoris in jo dražiš s sredincem desne roke,njene ***** je že tako razdražena,da se kar topi v mastnem soku,ki se cedi iz nje.Primeš se za kurca in ji ga počasi zarineš vanjo.Ko se naveličaš njene *****,ji ga zarineš v njeno ritko in jo napolniš od zadaj.Nabijaš jo v rito,hkrati pa jo strastno ližeš po hrbtu. Počasi ji začenja prihajati,zgrabi te za noge,kriči in se začne zvijati v krčih močnega orgazma.S tisneš jo ksebi,jo božaš,ter opazuješ,dokler se ne umiri.Kurca potegneš iz nje in ga potisneš med joške.Ves masten lepo drsi med dvema nabreklima hribčkoma,ki ju stiskaš z rokami,da je občutek še boljši.Naposled začne prihajati še tebi….

Jaz bi pa še pa še…

Ja moss, ti pa tole zelo direkt.

Obvlada, a ne miška?

Ja, ja. Meni bi sicer preden kar takoj navali in mi da noge narazen, pasalo še malo predigre, ostalo bi pa kar pasalo.

Haha, enako razmišljanje :-))))

🙂 Že pri razmišljanju se tako dobro ujameva. Misliš, da bi se na drugem področju tudi?

Mal sem morala napisat direkt,ker drugače boste tu gori kar zaspal,ker se nič ne dogaja.

Glede na to kako sva packasta oba, brez dvoma, haha

A da sta packasta,potem pa dokažita.

uuuuu, pa ženska si, jaz sem te pa obtožil da imaš lulčka!
Prav imaš, forum crkuje. Ni več tanajbolj packastih gor

Dokler ne probava, nič ne verjamem! Packasta?! Včasih paše tudi tako, ne more biti vedno samo romantika, pa svečke,…..Paše da te zna moški dobro zagrabiti in si vzeti kar hoče, poleg tega pa te še zadovoljiti tako, da hočeš še in še.

Tako da bi se pred tabo dala dol??

No vidiš, ti si že dokazala

Ne pred mano se ni treba dol dat,ampak sem mislila v pisni obliki.

Oh srči, to ni še nič. Tebi bi z veseljem pokazala, da res znam biti packasta in sem prepričana, da si tudi ti. Tako da, užitek ne izostane.

:-))))))))))))))))))))99

Al pa da se nama pridružiž v real :-))

A si to želiš.

No, očitno se motim in si ti bolj za romantiko. :)) Ok, pa drugič, ko bom bolj romantično razpoložena. Sem že napisala, da mi romantika v zadnjem času dela rahle probleme. Upam, da tudi to obdobje kmalu mine, ker vem da je tako lahko zelo lepo.

Rajši bi bila sama steboj,ker vem ,da bi znala tudi sama opraviti s teboj,kaj misliš?

Ne, ti dam prav, je**š romantiko, boljši je packast sex!

Men bi blo pa še pa še fukiš z dvema beybama!

Torej? Kaj bo potem? Moss, ti in jaz, ti in jaz – packasto, ti in jaz – romantika? Moja želja: najprej ti in jaz – packasto, ti in jaz – packasto, ti in jaz – packasto,….. ti in jaz – romantika, Moss pa povabiva na kavo in ji poveva kako je bilo. 🙂

Men pa ne,sicer sem pa jaz tudi za romantiko,ker nisem tak tip,da takoj skočim.Hiti počasi.

Sex pa paše,vendar vendar v troje ne bi,če nimaš dosti fantazije,da bi jo uporabil,ko si samo z eno,potem pa ne vem kaj naj si mislim.

New Report

Close