Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu sex

sex

bi šli z nekom samo zaradi radovednosti !

no male ?

leta letijo - iščem stevardeso

dec je dec, penis je penis:)))))
kaj bi me pa še tako lahko matralo….da bi prav sexat hotla:)))

kako diha, kako hitro nabija? kakšen prijem ima? …ne vem….če me zanima kej, je to, kakšnega ima:)) (ker jih nisem vidla veliko) sam to mi ga lahko pa tud samo pokaže;)

drgač pa kakšna radovednost bi pa tebe gnala, razocaran?

en dedek je rekel….ja, vsaka ženska drgač diši;))))))) mogoče to….okus:)

Kakšne radovednosti? Ne vem kakšna radovednost bi me lahko gnala, da bi šla sexat z nekom kar tako……………….zgolj in samo iz radovednosti.

iz radovednosti gre človek na bungee, v gardaland, v sex shop ne pa sexsat.
tukej gre za tisto hipno močno željo, ki se more zgodit tukaj in zdaj. nima radovednost nič zraven. prej živalska privlačnost : )

Zaradi radovednosti?!?!?!?!?!?
Razo, pa saj nimamo 2 leti, ko človek iz radovednosti še pasji drek pošlata!

Zdaj mora bit pa že kaj več kot to!

kaj pa, recimo te zanima če je vse kar govorijo o rdečelaskah res, se pravi da raziskuješ, ni nujno da se gre za ne vem kakšno privlačnost prej za radovednost ali pa recimo pri ženskah sem že večkrat slišal, da jih zanima kako je recimo z črncem, a ni to radovednost?

mene zanima, če o črncih drži ja:)))))

sam nebi pa probala:) ker mi ni vsak črnček privlačen, tako kot mi vsak belček ni:)

Mene zanima tudi če drži, da DI Caprio najraje sexa na klopcah in da je zelo dober porivač….pa verjetno zato ne bom šla sprobat:))))

Gabrijel, ti zdaj sexaš samo s kratkolasimi, urejenimi očalarkami? (take bi morale bit kar hot, ker baje tiha voda bregove dare:)))), če je še rdečelasa….mammaa miiiaaaaaaaaaaaaa lol

trenutno res, je pa res,da name med sexom očala , tako da ne more priti do kakšnih poškodb med delom, ni pa rdečelasa ji ne bi pasalo, pa žal, kaj bi pomagalo če bi se pobarvala, ko pa bi ostal izdajalski črni grmiček

sem imela priliko videt in se družit z velik črnci, seksala sem samo z enim – ker me je pritegnil. če ne bi bil tak kot je bil, črnca nebi “sprobala” nikoli.

sicer lahko sodim le po tem enem pa vseeno – ja, majo velike. en poseben vonj pa tudi, če smo že pr tem.

se pravi, da te je po eni strani gnala radovednost in splošno ljudsko prepričanje o velikosti tudi malo , če si popolnoma iskrena?

ne gabrijel, ker če bi me to gnalo, bi naskočila prvega ki bi prišel mimo in ne bi bil videti kot smrtni greh. razumeš?

tako kot tebe najbrž ne zanima bit glih z vsako rdečelasko ki ti gre mimo, samo zato ker je pač rdečka tudi med nogami. ali pač?

Ja, zadnjič, ko sem šel s kako iz radovednosti je bilo prvič.
Od takrat naprej je osnovno gonilo potreba. Če razgalimo ljubezen in fino kemijo – tudi s stalno partnerko, s svojo ljubeznijo, če to priznamo, ali ne, seksamo iz potrebe. Če potrebe ni – tudi seksa ni. Simple kot pasulj.

razumem, sam žal sem bil jaz mal naiven, ker je bila rdečelaska samo po glavi, ne pa med nogami, tako da sem bil mal” nategnjen”, bila je pa radovednost takrat večja kot strast, predvsem zaradi tega, ker se je prijatelj hvalil(lagal) kako je haral po Irski rdečelaske , no mogoče je bil problem v tem, da ni bila Irka, ko si mlajši si pač naiven kaj češ

Čaki malo zaj!

Tale “potreba” bi pa znala bit glih tolko neosebna kot “radovednost”.
Kolikor te poznam – SAMO potreba tudi zate ni dovolj!
Ker ne mi rečt, da te kdaj, ko ni tvoje zraven, potreba ne zgrabi!!!!!!! Pa ne mi rečt, da takrat ni kake bejbe v bližnji okolici!!!!!!

Ergo – potreba je predpogoj, da začneš o seksu razmišljat… ampak potem pa pride še kup drugih dejavnikov…. po moje vsaj, no….

kaka je pa razlika med blondinkami in temnolaskami? tako iz tvojih izkušenj?

odločal……najreje med njima…

ojla alenčica…

ti si ?

leta letijo - iščem stevardeso

Čaki, a se mi2 poznava? Pa ne, da te ne bi z veseljem spoznal, ampak se mi zdi, da se še nisva spoznala. To, kar ti poznaš, je moje občasno pisanje tukaj, na forumu. V resnici sem lahko tudi serijski morilec, mar ne?

Sicer pa, ja, je res, da so tukaj še drugi elementi, ne le potreba, ampak, zdi se mi, da sem to tudi napisal – “ko razgalimo…”. Ostaja pa dejstvo, da tudi vse te kemije in ljubezni ne bi bilo, če ne bi bilo potrebe…

lp,
Sreč s prižnice

Seveda bi šel s pravo žensko,ki ve kaj hoče in želi.

težko rečem, ker z blondinkami nimam nobenih izkušenj( vsaj s tistimi pravimi ne), pa tudi mislim , da barva las nima nobene veze s sexom, ampak predvsem z tistim kar je v glavi, torej se gre za stereotipe, je pa res da to kar si napisala za črnce zgleda da ni stereotip, da kar drži kar se govori. Drugače je pa razlika med blondinkami in črnolaskami v barvi las , al kaj?

Ha,ha,ha.Kako si Lunči.Si tudi ti kdaj radovedna?

po moje je že tako

pisana, flower power ; )

Lenka si tudi ti rada radovedna in raziskuješ v sexu?

ampak, vedno obstaja možnost da se motimo, se pravi da je včasih treba biti radoveden,…

VEDNO!

New Report

Close