Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu sex ali čustva $ Skok čez plot !

sex ali čustva $ Skok čez plot !

Dve skrajnosti :

1) …Čas se je ustavil je tipično žensko dojemanje skoka čez plot. Veliko čustev (seveda z obeh strani!!!!), veliko romantike, sanje, pričakovanje… In ker moški v glavnem ne funkcionirate tako, kot si želimo ženske, nekatere ženske nikoli ne postanemo ljubice. Ker se bojimo, da bo naša domišljija ostala neizsanjana, da naša pričakovanja na bodo izpolnjena… in zato raje sanjarimo… ker vemo, da v sanjah ne bomo nikoli razočarane… da si bomo v sanjah lahko ustvarile ljubimca po svoji domišljiji…

2) ….poročena že več let,dva otroka….doma prava suša.
Mož pri najboljših letih ( 31 )nima časa zame in sex.

Bolj kot se trudim,slabše je( ne erotično perilo, ne namigovanja,ne ljubkovanja …ga ne ganejo)Dela cele dneve in tako tudi vem,da nima druge.

Na eni izmed klepetalnic pa sem spoznala fanta,ki me zelo privlači.Bila že skupaj na kavi…..ali me lahko kdo obsoja,če se spustim z njim v intimno razmerje?Koga bom prizadela?Sebe?

ps.
Zanimiva večna tema. Prevarati in biti prevaran. No, obratno. Sem bil zelo čistih misli vedno. Potem pa se mi je zgodilo in sem skušal razumeti Zakaj. Spoznanje je prišlo, ko sem sam to storil !

In, da ne bo hude krvi, se oproščam zaradi copy paste – tudi to je !

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Razmišljam zdaj, če je med omenjenima “skrajnostima” res razlika.

Prvi primer je moj, pa pustiva zdaj tega, ta je že premlet in razčlenjen…
Drugi primer pa – hja… meni se prav močno zdi, da tudi ta druga ženska pričakuje podobne reči… naklonjenost, zanimanje zanjo, nežnosti… in ker jih doma ni deležna, se je bila prisiljena obrniti drugam. In če bi bil posredi sam seks (kot je večinoma pri moških), ne bi pisala na tak način… ampak bi se dol dala z njim pa konec besed! In zadnja tri vprašanja po moje razodevajo njeno stisko… ker se je na človeka navezala, seveda zaradi domače suše… ampak se je. In zdaj je v dvomih… ali je moralno oporečna, če bo varala, ali si zasluži njegovo pozornost in ljubezen…. ali naj še naprej trmasto vztraja pri hladnem možu…
Moje mnenje!

Za tele besede te bom pa zakačla:
“Potem pa se mi je zgodilo in sem skušal razumeti Zakaj. Spoznanje je prišlo, ko sem sam to storil !”

RAZLOŽI to spoznanje!!!!
Kaj si spoznal?

New Report

Close