Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Sex-problem

Sex-problem

Mam problemček:s tipom sva do sedaj dvakrat sexala, samo da je tukaj en a stvar , ki me vedno bolj skrbi.Ta 1.je bilo sicer zelo uredu, oba že dolgo tega nisva počela, tako da mi je bila sama predigra že the best, vendar pa njegov korenjak ni bil ves čas v “attention” poziciji-tako bolj ups and downs, in ko je končno uspel priti vame, je tipu čist takoj pršlo.:(( Ko sva ta drugič sexala, pa spet vse bolj na soft, potem vzamem “stvar” v obdelavo, pa me prekine, da mu bo prehitro prišlo… Ko mu hočem dat kondom gor(končno se je un postavu v pozor), me pa tip prekine, da to je pa bedn s kondomom in da naj se mal umirim, in potem je blo vsega konc-sploh ni hotu sexat v pravem pomenu besede.Sam ko me ja pa rajcu, pa sprsti pa to-mi je pa reku, da mu je to noro dobr in je bilo očitno opazit, da res uživa v tem. Sam jest sm precej sexualno strastno bitje in bi rada kaj več kot le prstno-obdelavo.( do sedaj pri nobenam tipu nisem imela teh problemčkov in ponavadi me vsak pohvali,da sem res ta prava strastna-hot škorpijonka v postelji:)) Skrbi me tudi, da ima fant mogoče težave z erekcijo ali pa ima samo tremo pred mano-ker je še vse zelo na začetku, ali mu mogoče nisem dovolj všeč-čeprav mi drugače kaže ravno obratno!??? Pa kako naj načnem to temo, ker imam občutek, da mu je o tem govorit zelo težko in bedno…??

o ti boga, tako si te predstavljam v živo , namvreč sem sama imela tipa z takšnimi problemom, drugače full ujela in vse je tako štimal, kazal mi je da sem mu všeč in sploh in oh,…… pri sexu pa tako vse bolj na soft, pomoč je celo odklanjal (njegov ego), trikrat sem se potrudila kolikor mi je dovoljeval, ta četrtič sem pa obupal in res obupala, kr nekaj sem se začela izmišljevati in izogibati…..
Opazil je v čem je problem, ampak pogovor ni govora, nikoli in nikdar, saj veš moški ego in njihova moškost, tako sva se odtujila in …….., je potihom škripalo- jaz za pogovor- on lačen, jaz za pogovr-on žejen……

Jaz mislim da precej potrpljena boš potrebovala in ne ga silit v pogovor, pusti ga naj se sprosti, daj mu čas pa bo. Verjetno se te boji oz. se boji da nebo dosti dober zate, meni se moj bivši kr smili, ampak jaz nisem imela ne časa in ne potrpljenja zanj.
LP še vedno deklica čao

ja, zelo možno je, da je nesproščen… In potem bolj kot je nesproščen, slabše seksa in slabše ko seksa bolj je nesproščen… Zaključen krog… Verjetno je da bo sčasoma to izzvenelo pa bo vse ok, do takrat pa predlagam da čim več seksata in se čim manj obremenjujeta, kako hitro mu pride, kako trdega ima… poskusi mu pomagat tako, da mu dopoveš, da ti paše tudi s prstki, usti… če bo trema minla te bo slej ko prej nabrisal tako da ti bo všeč.

Če je vzrok kaki drugi, potem seveda to ni rešitev. Vsekakor pa je po mojem vredno poskusit, ne pa vrečt puške v koruzo zaradi enega slabega seksa.

Na začetku je ponavadi vse bolj “bad”. Šele s časom prideta na isto valovno dolžino. Lahko pa je tudi res to, da ima težave z erekcijo. Kaj narediti v tem primeru pa jaz nimam pojma, ker imam ravno obratne težave; prevečkrat je “gor” 😉

Tudi mela tazga fanta. Sem bila zlo žalostna, ke mi je bil zlo ušeč. Sam sem našla rešitev, da je bil trd k kamen. Z njim nisem o tem nič govorila. Sem uzela, kot samoumevno, del njega. Pol sem pa, k sva bila že dost hot, začela sama sebe božat, pa kakšno malo bolj seksi pozo in drgnjenje ob kakšen stol ali pa njegovo nogo. Skratka, mal domišljije, de ga zapališ, de zgubi rešpekt… Je kr poku po šivih :-)))). Sčasoma pa ni mel več teh problemov. Igrala sva se pa velik…Lušn je blo!

skorpijonka, tak bo do konca, mogoče boljši za 5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nič več.

vitka

Zakaj pa tipa ne vprašaš, če je imel probleme tut z drugimi? Težko, da bi imel pri vseh tremo? Sicer pa sama veš, koliko ti tip pomeni, a se splača malo potrpet – lohk ti mi neki pametujemo…
Datumi pri odgovorih so zgleda neki pomešani…al jest že predolgo časa brlim v ta računalnik?

Tole si preberi, morda ti bo kaj bolj jasno….

Lep dan in veliko nežnega seksa želim….

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

he he he….. kaj češ, resnica pač boli :-))))

po mojem bo z leti kvečjemu slabši, razen seveda, če je posredi nesproščenost…

oj, skorpijonka!

ne verjamem, da si tolk huda u pojstli, kot pravjo. morm jst take stvari sam prevert :)) kar se pa tice tvojga tipa pa tko: em…. ce te moti ze taprvic, potem si sam predstavli kako bo cez 1 al pa 2 leti…. verjem, da se pa navadla ne bos….. slab seks je slab seks….. danes, ali pa jutri.

Verjemi. Vem iz prve roke 🙂

Tole zna pa bit reseeen problem…

no ko govorijo, da ženske ne rabimo zadostne dolžine in širine, pa da je samo tehnika pomembna…hmmm…ni ravno res!!

Tudi ženske hočemo njega čutit takrat ko smo čist zagrete, v popolni širini dolžini in predvsem v njegovi trdoti…

Jaz še zmer trdim, da orgazem samo s prsti, jezikom, …itd…ni isto kot če čutiš njegov ud do konca in tako kot se splača…

Žal pač je tako, pa naj se še ene tako tolažijo…da je tehnika vse…NE PA NI!…

Mislim, da ti ne boš dolgo z njim skupaj…žal…ampak vsaj poskusila si…si boš lahko rekla…če se z njim pogovoriš, in mu poveš, da ga pač rabiš in da ga hočeš čutit v celoti…

Me zanima če bi bil on večno zadovoljen samo z usti, prsti, roko in nikakor s ta toplo “pitico”…he he:-))

LP

Ej, Alyah!

pizdo mas dobre komentarje 🙂 Skoda da na tem forumu ni iskalca po imenu komentatorja.. 🙂

Vidim, da maš ti te stvari razpucane 🙂

Ajdi,
LP

Remedy

Kako pa češ drugače…slovenci si pač vse preradi zatiskamo oči, namesto, da bi jih odprli in pogledali stvari v oči, ter se sprijaznili, da si vsi kdaj pa kdaj želimo strastnega in burnega sexsa:-)

Sem dons prvič tuki…boš me mal težje najdel v zgodovini:-))

LP

ja, sej sem jst tut gor šele kak teden, ampak se mi je forum zdel tko zanimiv, da sm si ga dal kar med Favorites 🙂 vsaj en forum, kjer je narod malo bolj odprt glede takšnih debat…… pa čeprav rabimo za to psevdonime…. 🙂

New Report

Close