Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu sex & rutina?

sex & rutina?

no, pa sem našel forum, kjer lahko vse vprašam…
pa me zanima, kak to zgleda, ko si s partnerjem že zelo dolgo ne vem 5,6,7 let (to je za marsikoga že zeloooo dolgo obdobje) ali je sex še vedno v modi, iz užitka ali z leti postane neka rutina, neka obveza…

…pa da ne bi preveč na dolgo in počes razlagal, poanta je:
kako se ta potreba spreminja z leti pri ženskah in kako pri moških….

lp

leta letijo - iščem stevardeso

Z leti , ko si z nekom naj bi bil sex še boljši,pa še bolj nor.Saj ,če se dva res ljubita, poznata mora biti edinstven.Verjemi poznam primer,na žalost do zdaj samo eden.

Iz užitka, Razo, iz užitka…. kako pa drugače….

Potreba se pa spreminja…
Včasih je on za mano letal in me za rit lovil, danes pa jaz njega, hihi…. ampak končni rezultat je pa še vedno enak – nadvse dober seks! Pravzaprav moram rečt celo – vedno boljši seks. Če primerjam zdajšnjega in tistega na začetku veze…. moram priznat, da je razlika velika…. pa že takrat se mi je zdelo, da je krasno, hihi….

Definitivno trajno razmerje v spolnost veliko prinese… lahko pa tudi odnese, seveda, če veza ne temelji na zaupanju, ljubezni, spoštovanju… potem pa zna seks res postat samo še neka obveza.
Ampak takrat je pa boljše pobegnit!

ja………….je bolje pobegnit!

Pri naju je potreba po sexu še vedno enaka, če ne večja kot na začetku. Skupaj 5 let.

Glede monotonosti pa je tako, da tako kot si postelješ tako boš spal. Tako, da možnosti za raznolikost in pestrost je res veliko. Od privat savne, jacuzija, kina, garderob, javnih mest, do uporabe raznih pripomočkov, ta hitrih, presenečenj pa vse do swinga in podobnih stvari.

Seveda če se dva ne znata o spolnosti pogovarjat bosta pač vsak dan jedla govejo juhco 😀

Žensko med seksom vprašaš po mnenju kako bi ji bilo, če bi poleg tvojega kur*ca, v večje odprtine dobila še dva konkretno dobra kur*ca. Rutina se bo za neki časa spremenila v dober sex.

Kako naprej pa ne zaupam, ker ste tuki več al manj sami ostareli zateženi plagiatorji. Da bi s pomočjo moje domišljije užival … Tok samaritana pa spet nisem.

Hmmm, a pivo še ni popustilo? :))))

daj mulo, oladi :-))))

nap, sladek moj, motiš se…pridi ti mal bliže k meni, da te “zavoham”, še bolje, da ti dovolim “zavohat” mene!!!…in vsa tista vtikanja k***a v vse možne luknje bova nadomestila samo z energijo, tisto sladko in bolečo, zarad ktere te boli trebuh, se dviguje k***ac in topi muca…

ampak samo, če si bova dišala!!!

v tem je namreč vsa umetnost – vsaj zame…

:-))) ***

Potegnit al pobegnit? 😉

Prehitevaš ga po desni z lekcijami 😉

Pretežka zadeva zdajle za odgovorit 🙂

Po mojih izkušnjah sodeč… za dober seks mora biti odnos porihtan v nulo. kakor hitro so neke napetosti in tenja v odnosu, potem najprej upade želja po intimi, ker če te nekaj mori, se težko sprostiš… Mislim, čisto tako konkretno – jaz ne morem seksati, če sva skregana in imava nekaj nerazčiščeno, recimo. Če pa je vse ok, pa ne bi smelo postati rutina. Malo domišljije dodat, pa bo. 🙂
z leti pa itak da malo upade potreba… vsaj pri ženskah ponavadi. odvisno no.

Hehehe, ne morem verjet, pa ti si pravi šolski primer!!-;))

New Report

Close