SEX ZA DENAR
Sicer ne vem koliko si ti mlada 🙂 jaz nisem vec v tistih mladih letih 😉
meni je bilo tudi grozno in oh fuj in fej…sam je bila ta varianta al pa da grem na cesto ziveti… no in sedaj mi je to en lep spomincek 🙂
se sedaj, ko se s tem moskim srecava se nasmejiva en drugemu in samo midva veva kaj je ta nasmeh pomeni. Saj ce ne bi imela toliko alkohola v ‘riti’ tko ne bi upala nic – ne jaz in ne on.
Ene stvari je preprosto bolje zadrzati za sebe… jaz bi se pocutila zelo ‘prazno’ ce bi vse povedala mozu. ne vem zakaj bi mu razlagala naprimer kako me je danes en sodelavec v guzvi v dvigalu objel cez pas in ceprav sem mu roko odmaknila stran in pokazala na ven, da mi ni bilo vsec, mi je bilo na noter kar kul, da eno tako ‘staro koko’ opazi se kaksen mlajsi moski, moz bi bil po veckratnih takih razlagah ze sigurno malo ljubosumen in to bi se stopnjevalo.
Tako, kot on meni ne razlaga kako ga kaksna zenska zapeljuje, pa sem to videla na lastne oci (on mene ni videl smo bili pa v istem bar-u na kavi samo z razlicnimi ljudmi) kako ji je rekel, da ne in celo ni reagiral na njene nasmehe pa je bila zenska da dol pades. Ma kaksen tak mali flirt ti pricara nasmeh na obrazu in dober sex, ko prides domov :)))
Glej to tle je vse skupaj hec..ta odgovor..sm pa ze v enem izmed prejsnih napisala da ne bi sla za denar ker bi se jaz potem grozno pocutila in da se ne morem niti poljubljat z enim k mi ni vsec..tko da tud za 500.000 ne bi slo..ker delam in se sama prezivljam in spostujem samo sebe..tko bi pa spostovanje izgubila..ki je pa zame veliko vec vredno.