Sex za eno noč
Tiste, ki ste to že prakticirale, ali mi lahko poveste malo svoje izkušnje? Pri tem sexu mislim res tisto, da ste tipa videle prvič recimo na žuru in ste potem šle z njim.
Ali ste v tem sexu uživale in doživele orgazem?
Namreč, z nekom sem se pogovarjala, ki mi je rekel, da vsaj 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk, ki gredo prakticirat sex za eno noč, itak ne doživi orgazma. Zdaj me zanima prav od žensk, če je temu res tako.
A ta tip je sexal z 90 odstotki žensk?[/quote]
Ne, v bistvu samo s 3 na tak način (ali še manj, nimam točnih info). Ne vem od kje mu te informacije, zato sprašujem. Pa tudi zato, ker me to pač zanima, saj zase vem, da mi nekako ne uspeva kar tako z enim xy, ki ga prvič vidim, se dol dat. Zato me zanima, kako je to pri drugih ženskah bilo, ki so že sprobale.
Pred 23. leti sem se z vlakom vračala iz Nice domov. V Milanu je v moj kupe prisedel neki tip, bilo je ponoči, kot študent itak nisem imela keša za spalnik, torej ko sva se nekaj časa gledala, je moj in svoj ruzak nastavil na vrata kupeja, da se jih ni dalo odpret, me zagrabil in slekel in ….to je bil najboljši sex v mojem življenju. Tudi sedaj mi sicer nič ne manjka, ampak……še po toliko letih, ko se na vse skupaj spomnim, me spodaj v trebuhu požgečka. Ne vem, kako mu je bilo ime, bil je zelo privlačen, temen Italijan, strasten, obdarjen, nor. Čudovito. V Trstu je šel dol, rekel, byby. In to je bilo to. Jaz pa nasmejana do Ljubljane.