Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Sex za eno noč

Sex za eno noč

Tiste, ki ste to že prakticirale, ali mi lahko poveste malo svoje izkušnje? Pri tem sexu mislim res tisto, da ste tipa videle prvič recimo na žuru in ste potem šle z njim.
Ali ste v tem sexu uživale in doživele orgazem?

Namreč, z nekom sem se pogovarjala, ki mi je rekel, da vsaj 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk, ki gredo prakticirat sex za eno noč, itak ne doživi orgazma. Zdaj me zanima prav od žensk, če je temu res tako.

Odvisno od ženske…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

A ta tip je sexal z 90 odstotki žensk?

odvisno od tipa :))

odvisno od tipa :))[/quote]

Od obeh, res pa je, da imajo nekatere težave s tem tudi pri daljših vezah, vse je odvisno od trenutka in seveda privlačnosti….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Moram probat, bom poročala drugič.

A ta tip je sexal z 90 odstotki žensk?[/quote]

Ne, v bistvu samo s 3 na tak način (ali še manj, nimam točnih info). Ne vem od kje mu te informacije, zato sprašujem. Pa tudi zato, ker me to pač zanima, saj zase vem, da mi nekako ne uspeva kar tako z enim xy, ki ga prvič vidim, se dol dat. Zato me zanima, kako je to pri drugih ženskah bilo, ki so že sprobale.

Eh, to počne več žensk kot si mislite, samo večina jih tega ne pove….
Drugače je pa fajn zadeva..:)

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Vsak moj sex za eno noč je bil totalno brezvezen, kratek in samo praznenje. Bilo jih je pa enih 10 …

čestitam !

No, meni so pa najboljši, saj če se odločim za one night stand to pomeni, da me tip prej pošteno zrajca in je potem seks samo pika na i.

Odvisno od OBEH. In predvsem to kaj pričakuješ. Ali pričakuješ, da te ” bo imel rad za veke in veke” 🙂 ali pa veš, da gre SAMO IZKLJUČNO samo za sex in, da uživaš.

Pri mlajših bo kar držalo, ni glih, starejše pa nimajo teh težav?
Samo običajno to bolj prakticirajo mlajše samske.

Ko sem se še to šla (ene 3x), je bilo v dveh od treh primerov noro fajn, tako da smo zadevo še parkrat ponovili. En je bil pa res čist mimo, dec ni čisto nič spravil skupaj, naslednji dan mi je pa rožice prinesel :-))).

Pred 23. leti sem se z vlakom vračala iz Nice domov. V Milanu je v moj kupe prisedel neki tip, bilo je ponoči, kot študent itak nisem imela keša za spalnik, torej ko sva se nekaj časa gledala, je moj in svoj ruzak nastavil na vrata kupeja, da se jih ni dalo odpret, me zagrabil in slekel in ….to je bil najboljši sex v mojem življenju. Tudi sedaj mi sicer nič ne manjka, ampak……še po toliko letih, ko se na vse skupaj spomnim, me spodaj v trebuhu požgečka. Ne vem, kako mu je bilo ime, bil je zelo privlačen, temen Italijan, strasten, obdarjen, nor. Čudovito. V Trstu je šel dol, rekel, byby. In to je bilo to. Jaz pa nasmejana do Ljubljane.

Prasička si.

a si ti strojevodja s tega vlaka?
🙂

k maš tolk dobr pleh…

leta letijo - iščem stevardeso

Ja mami, to je pa res prečudovito. Še svojim otrokom to povej.

Povsem normalno. Zato pa ženske ne smejo same ponoči na vlak.

Če tipi nič ne znajo, ženska ostane hladna. Moj najboljši orgazem je bil pa med naključnim srečanjem z bivšim, v skritem zalivčku, medtem ko je moj sedanji spal spanje pravičnega v senci 🙂 Ni bila ena noč bila pa je ogromna explozija v hipu…

Rush 🙂

Sem prakticirala, ko sem bla samska, je adrenalinsko, brez čustev, zaradi potrebe. Doživela orgazem.

tudi moja želja je sex z neznanko vau se mi bo kdaj uresničila
lp vsem

Jaz sem po 10 minutah vedela, da bom skočila čez plot, prvič po 20 letih zakona. In sem. Popolen sex, s popolnim tipom. Veliko želje, adrenalina, brez prilagajanja, z orgazmi.

Zadeva se za najini družini ne izteka dobro. Še vedno se občasno (redno?) srečujeva.

Torej – pamet v roke

New Report

Close