Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Seznam upravičencev do neprofitnih stanovanj – GROZA!

Seznam upravičencev do neprofitnih stanovanj – GROZA!

21.7.2015 – Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana objavlja Seznam upravičencev do dodelitve neprofitnih stanovanj v najem

http://www.jssmol.si/scripts/download.php?file=/data/NEPROFITNA_STAN_RAZPISI/2015/22.7.2015_16.jr_objava_seznama_upravicencev.pdf

Preštejte slovenske priimke. Po mojem štetju jih je med prvimi stotimi kaka petina.

Nek mlad, zaposlen, izobražen par bo odšel v Nemčijo, da bosta lahko sama kaj ustvarila, ker v točkovanju ne moreta konkurirat ubogim socialnim primerkom z nevem koliko otroki, ki jim povrhu plačujeta šolske malice, zavarovanja, zdravnika, mami kavice in fotru loto srečke.

da se pridružiš “takim”

rajši jamraš..:-)

V bistvu je vsako leto vec slovencev, kar kaze kam tonemo.

Prejsnja leta so bili prakticno samo albanci in bosnjaki. Ne vem pa, a so to sploh drzavljani Slovenije, ali je zadosti, da imajo stalno delovno vizo in takoj privlecejo sem celo druzino?

Ljubljančani pa se norčujejo iz drugih mest (Jesenice, Velenje ipd.), češ da je tam veliko “južnjakov” in da tam ne bi nikoli živeli. Očitno jih je veliko tudi v Ljubljani. :))

Kolk me to razjezi…. jest bom v norišnici končala zaradi živcev, ker ne morem plačati najemnine za stanovanje…. da bo ena bogata bosanka, dobila neprofitno stanovanje.

SLOVENEC == HLAPEC ZABITI.

Jest to vem ze ene 30 let, tebi pa cestitam za izjemno ugotovitev. To je pac posledica bivse juge in dejstva, da smo samo za ex jugo zanimivi. Drugace bi imeli pa na stotine kitajcev, africanov, arabcev, turkov, kot je to dejstvo na zahodu.

Pošteno povedano so na seznamu A1-brez lastne udeležbe. Slovenci so večinoma na B listi.

BITI SLOVENEC == BITI HLAPEC MANJRAZVITIM…. večni hlapec, brez prebite pare,…. in kot da to ni dovolj, potem, ko so v državi, začnejo še z IS propagando in mafijo itd…..

V takih primerih se vedno na Hitlerja spomnim,…..

Brez veze jamrat.

Ustanovit eno moderno konzervativno desno stranko.

Zmagat na volitvah in ustavit multi kulti.

Ampak ne, raje se se naslednjih 50 let kregajmo o domobrancih in partizanih, a ne zblojeni SDS volivci.

Kaj pa, če bi član te stranke želel biti nekdo, ki 1/16 ni Slovenec? :)))) Samo vprašam.

Haha pa res. Sami južni jao 😀

Sicer nisem nek nacionalist, samo tole je pa tudi zame preveč. Groza.

------------------------------------------------------------------------------ Starši pazite na svoje najstnice. https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E

Največji problem je, ker razne posredovalnice za delo zaposlujejo brez problema tujce. Oni delajo in to pridno za majhen denar, po določenem času dobijo razne stalne vize in imajo vse pravice pač, kot v vseh demokratičnih državah zahoda.
Še vedno vsi p i z d i t e, na bivšo Jugo, a Sloveniija je praktično že 25 let samostojna in še vedno sprejema ogromno tujih delavcev kljub temu, da je 120.000 nezaposlenih na zavodu. No, tujci se takoj prisesajo na vse možne socialne pravice, ni jih sram prosit in je to kar je. Stanovanje dobijo đabe v centru Ljubljane in postanejo večja gospoda kot marsikater domačin, ki se utaplja v raznih kreditih, jebat ga. Te posredovalnice za delo bi treba skenslat, tukaj je največji problem.

to je pač dokaz, da so slovenci bolj sposobni od južnjakov.
zakaj pa tako ne morete pogledat na zadevo?

jebeš take nacionaliste, ki bi svoj narod najraje videli na dnu sociale

Kaj pa, če bi član te stranke želel biti nekdo, ki 1/16 ni Slovenec? :)))) Samo vprašam.[/quote]

Mislim, da bi ti koristilo, ce bi prej prebral, kaj desni konzervatizem sploh je. Ne obstajata na svetu samo komunizem in fasizem, ves.

Sej če bi jest prišla iz džungle, kjer bi poznala samo divjino in se temu primerno tako tudi obnašala, bi se tudi vsem smilila in bi mi vsi hoteli pomagati. Dobila bi vso pomoč, čeprav mi nič ne bi manjkalo, ker sem navajena tako živeti, pač divje in nekulturno in nedisciplinirano…….

Če pa jaz živim v moderni državi, pa mi ne gre več tako dobro kot mi je šlo, se pa ne bom zlahka sprijaznila s tem, da mi NIHČE NE BO POMAGAL dokler ne bom na enakem pragu kot tisti iz džungle (ker najbolj ubogi pač dobi pomoč, ostali ne, ker je seznam omejen), ker nisem iz džungle, ker imam določen standard oziroma prag pod katerega se ne spustim. Zato si toliko Slovencev sodi…. takih potem na listi NI. Tega ne more nihče dojeti, skrajno drugačnih kulturnih in civilizacijskih in mentalnih navad…. Skratka ljudje bodo zaradi nespameti uničili celo EU kulturo, pa ne samo kulturo, tudi raso, ker je naprednejša.

Si že slišala za asimilacijo? Slovenci izumiramo, če nas je še pol milijona. Bolj agresivne, bolj iznajdljive vrste so nas pohodile, naj so to naši lumpi ali tuje vrste, čez 100 let nas bo le še za vzorec. Tudi zato, ker se vsem daje vse zastonj, samo naši naj crknejo.

Si oddal prijavo?

Jaz sem lansko leto prosila že tretjič in to v osmih letih,vendar sem še vedno zelo zelo daleč od tistih ¨srečnikov¨.Naredila pritožbo,zavrnjena.
Seveda bi si tudi jaz nabutala ene 5 frocov,ampak mi finančne razmere ne dovolijo,južnjake pa ni sram fehtarit na račun otrok.Ma,za zjokat!!

Očitno ti ni tako zelo hudo, če si v 8-ih letoh vložila komaj 3x za neprofitno stanovanje.

Kolegica je vlagala 11x v 11-ih letih in 11-ič dobila stanovanje.

Več sreče prihodnjič, bolj se potrudite bit revni, pa boste dobili. Brez foušije, tudi vi lahko dosežete dno, če se le dovolj potrudite. :)))))))

KRUTA RESNICA. Jest bom zato brez otrok, ker se ne morem spustit na njihovo nizko raven.

Neprofitno stanovanje ni tako poceni. Nekaj jih poznam, ki ga imajo in komaj shajajo. Konkretno ena znaka plačuje mesečno 500 eur, skupaj s stroški, za 2 sobno stanovanje. Tudi deložacije niso tako redke. Če nimaš veliko dohodkov imaš subvencijo na najemnino, sicer še te ne.

Saj imamo ‘moderno konzervativno desno stranko’, ampak očitno si opranoglava zakompleksana polna predsodkov da bi jo volila.
Niso zblojeni SDS volilci, ampak stev vsi tisti ki v fanatizmu “samo da ne bo Janša” podpirate multi-kulti protislovensko politiko.

Ja, če imajo delovno vizo, lahko “privlečejo” celo družino. Temu postopku se reče združitev družine in ga poznajo v praktično vseh državah. Državljanom EU pa še na vizo ni treba čakati, ker je znotraj EU prost pretok delovne sile. Je pa to lahko tudi prednost zate, saj lahko na enak način izkoristiš EU zakonodajo in se naseliš na Nizozemsko ali Dansko, Švedsko …

Če bi mi kdo prej rekel, da bom jaz – nekoč prepričan levičar – kdaj trdil, da potrebujemo močno desno stranko, ne bi verjel. Socialne anomalije, ki jih videvam, so zelo spremenile moje poglede. Mladi Slovenci, katerih starši so celo svojo delovno dobo plačevali davke tej državi, odhajajo v tujino, ker tu ni perspektive zanje. Pa ne gre le za družboslovce, še bolj morda odhaja tehnično in naravoslovno izobražen kader.
Če si nekje v vukojebini podedoval nekaj zemlje, ki ni niti rodovitna/niti razdeljena, dediči pa razkropljeni po svetu/, imaš premoženje in nisi upravičen do nobene pomoči. Dobiš le nasvet, da pač delaj ob študiju (na nekaterih faksih je to hudičevo težko) ali se zaposli (kje ???). Če pa ima v drugi državi veliko hišo (ki jo lahko za njihove razmere dobro oddajaš), naše socialne to ne zanima. Privlečeš gor še “vse svoje”, kakšnega še naštepaš, pa dobiš flet, mularija (zelo hitro začnejo hvatat krivine) vse ugodnosti …
In tako se dogaja – kot že opisano zgoraj – da mora Slovenka (katere starši so prek davkov vlagali v to državo) it v tujino ali garat za majhen denar (in plačevat davke!), da plačuje najemnino, privat varstvo otroka, medtem ko po stanovanjih (financiranih iz davkoplačevalskega denarja) kofetkajo tuje državljanke, brez dneva delovne dobe in itak nezaposljive in neasimilirane oziroma brez želje po asimilaciji. Tega je vedno več in skrajni čas je, da se nekaj naredi v tej smeri, da ne bomo Slovenci drugorazredni državljani v svoji državi.

New Report

Close