Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Si Janša sodbo piše sam?

Si Janša sodbo piše sam?

pozablja da je 4 leta kratka doba in ljudje ne pozabljajo!!!

http://24ur.com/novice/slovenija/ogorcenje-zaradi-drazje-komunale.html

Pahor bo cene vrnil nazaj in jih še znižal za 20-20 procentov, samo da prevzame oblast. Narod si bo to zapomnil, spremenil ustavo, in ga izvolil za dosmrtnega predsednika.

Komunalne storitve bi morali dvigniti najmanj za tisoč procentov po celi Sloveniji, da bi se ljudje malce spametovali pri obremenjevanju okolja. Samo narod je itak preveč zabit, da bi gledal 5cm dlje od svojega prtošla.

Glede inflacije pa mislim, da bi moralo sedaj biti bolje, ker se je npr. nafta iz rekorda 147$ letos julija spustila pod 90$ te dni, pa tudi ostale surovine so precej padle, od pšenice in koruze do bakra. Ravno podražitev surovin se je v lanskem in prvem delu letošnjega leta krivilo za povišanje cen.

Zabit si ti.
Plačaš enako, če daš kaj v kanto ali pa nič.

Pa odkar pobirajo samo 1x tedensko (prej so 2x) tudi ni nič ceneje.

Če boš zmanjšal obremenjevanje okolja, boš pa na m2 odpadkov plačal toliko več. zaslužek komunale….elektra, plina… je zagotovljen, tud če nič ne porabiš. Zato lahko pozivajo k varčevanju, kar ni nič drugeg kot povišanje cene na enoto.

CENE SO PREVISOKE KAKŠNO OBREMENJEVANJE OKOLJA NEKI S TEM NAJ SE UKVARJAJO TRGOVINE KI BI MORALE NAZAJ JEMATI ODPADNO EMBALAŽO NAPRIMER PLASTENKE OD PIJAČE KOT NA HRVAŠKEM

Mali kontejner že imam, oseb pa tud ne morem zmanjšati, torej pri odpadkih cenovne ne morem prihraniti nič.
Ob mojei skrbi za okolje in zmanjšanjem odpadkov bi mi komunala za odpadke računala enako, sama pa bi imela manjše stroške. Tud pitno vodo bodo računali, četudi porabo zmanjšam na nič.

Od aprila do danes nisem porabil nič plina, ker se poleti ne ogrevam, Vseeno pa plačam mesečno 11€. Bi lahko še kaj privarčeval?

New Report

Close