Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek sijoči lasje-kateri preparati

sijoči lasje-kateri preparati

Včasih sem imela tako lepe, sijoče lase. Sedaj pa ali mastne ali take puste. Ali obstaja kakšen preparat, tablete, oziroma če se da kaj popravit z ustrezno prehrano.

Kis je tak preparat.

fluid oil od Recept

balzam diamont shine al neki takega, super
se pa temni svetijo bolj od svetlih

jaz jih umivam samo še s šamponi brez parabenov in balzamom z bdih in podobnimi certifikati. pri šamponih me je zelo motilo, ker se ni ne penijo (eni se vsaj malo penijo in se jih manj porabi), sedaj mi je uredu.

že po nekaj pranjih je bila razlika očitna, mogoče predvsem po zaslugi balzama. lasje so bili dosti bolj svetleči in lahki, dosti hitreje se pofenajo in lažje jih krotim. imam do ramen dolge lase sredje kvalitete, bavane za nekaj odtenkov svetleje.

občasno si po šamponanju sperem lase z jabolćnim kisom (1 dcl + topla voda) in nato dam balzam. malenkost se kis voha ko so lasje že mastni oz. če se prešvicam, ampak z naslednjim pranjem je ok.

cene šamponov so različna, od alverde-žajblov, ki je “normalna” cena, logona je okrog 8, hauška okrog 10-13. porbala sem tudi loccitane (ene par vzorčkov), kjer je cena za 250 ml okrog 14, za weledo se pa ne spomnim na pamet, se pa njihov šampon tudi nič ne peni.

Pusti, mastni lasje so lahko posledica kakšne bolezni, stresa, pomanjkanja vitaminov, mineralov, pomanjkanja gibanja, morda tudi premalo pogostega pranja, ali ne izpranega balzama….

Za sijaj uporabljam L’Oreal Elseve roza, belega, rdečega in rumenega, ki jih menjam pri vsakem pranju. Perem pa jih vsak dan že več kot 30 let in še vedno imam sijoče, je pa res, da pazim tudi na zgoraj našteto….vsaj trudim se…

Jaz imam od Paul Mitchell naravno masko za dodajanje sijaja in je isto, kot če bi šla h frizerki, na barvanje z barvo za sijaj. THE BEST! 🙂

Poglej: https://www.paulmitchell.si/sl/shop/paul-mitchell/clean-beauty/clean-beauty-shine-enhancing-treatment-gloss.html

New Report

Close