Sili ju hoditi v cerkev
Pedrofil, 03.12.2021 ob 23:38
A so se te župniki kaj dotikali, a ti je bilo všeč?
ne PEDROFIL ampak HETROFIL.
Vsi, ki se spoznamo na obnašanje spolnosti vemo, da je pedofilija stranski produkt heteroseksualnosti, njene tradicionalne heteronormativnosti(tako kot zoofilija, incest in transvestizem, ki ga ne dajajmo na isti nivo kot prej umenjene motnje, saj je manj škodljiv in smo lahko tolerantni do takih ljudi). Pedofilija je produkt heteroseksualnosti tudi takrat, ko moški zlorabi fantka.
Ne heteroseksualizmu. Ped.re pa pač tolerilimo, ker so se že preveč izživljali nad njimi v zgodovini. Ne pozabimo, da pedri nikoli niso pobijali heterotov zato ker so hetero. Heteroti pa so pobijali pedre zato ker so pedri.
Ateiska, 02.12.2021 ob 14:33
Mož je iz zelo verne družine, mi pa čisti antikristi že iz pamtiveka. Tašča je za moj okus čisto preveč pobožna in vero rada vsiljuje drugim. Tako nam je vsilila tudi krst otrok pred parimi leti. Takrat sem ji povedala, da je to vse kar lahko pričakuje od mene pri verskem udejstvovanju. Potem pa je bilo zatišje. Otroka je kdaj pa kdaj peljala h maši in h Miklavžu po darila, to je bilo to. Letos pa sta šla otroka v šolo in je navalila nanju, da morata hoditi h verouku. Zaradi mojega moža sem bila tiho in pustila, da ta projekt speljejo brez mene. Na začetku jima je bilo zanimivo, sedaj pa si ne želita več hoditi. Vera jima pač ni blizu, očitno nista po tašči. Tašča tega ne razume. Prav sili ju hoditi in jima grozi, da ne bosta dobila daril od Miklavža in Božička, da ne bosta prišla v nebesa in podobne verske floskule. Zdaj je prišla tako daleč, da ju podkupuje z vsem živim, samo da bi še naprej hodila. Mož pravi, da morata končati kar sta začela in ne kar na sredini obupati, ker jima je nekaj neprijetno ali se jima ne da. Ne vem, če mi dam lahko prav. Zakaj bi vztrajal na nečem kar ti ne paše in se v določenem okolju ne počutiš dobro? Hudo mi je za otroka, ko vidim kakšen odpor čutita.
No vrnimo se k avtorici teme. Pravzaprav ima odpor do vere in odnosa do univerzuma že ona sama. Nadela, si je Nik ateistka.
Odgovori si na vprašanje kaj je ateist z da ali ne.
Ali bi odvrgla telesa preminulih svojih otrok v kanto za smeti? Če Da si ateist, če ne, potem nisi ateist.
Iz vsega veje tvoje sovraštvo do tašče in moža, kajti ti si tu iz visela. Odlocila sta onadva in ti bi tu rada bila zmagovalka.
Odlociti bi morala vidva skupaj. In to je tisto kar ti ni uspelo. Skupni jezik s tvojim možem. Tašča tu ni pomembna. In sedaj se jeziš na cerkev.
Narobe svet, 04.12.2021 ob 06:13
No vrnimo se k avtorici teme. Pravzaprav ima odpor do vere in odnosa do univerzuma že ona sama. Nadela, si je Nik ateistka.
Odgovori si na vprašanje kaj je ateist z da ali ne.
Ali bi odvrgla telesa preminulih svojih otrok v kanto za smeti? Če Da si ateist, če ne, potem nisi ateist.
Iz vsega veje tvoje sovraštvo do tašče in moža, kajti ti si tu iz visela. Odlocila sta onadva in ti bi tu rada bila zmagovalka.
Odlociti bi morala vidva skupaj. In to je tisto kar ti ni uspelo. Skupni jezik s tvojim možem. Tašča tu ni pomembna. In sedaj se jeziš na cerkev.
“NAROBE SVET”,
ker na cerkev se itak ni za jeziti. Samo več zla je povzročila kot ga je povzročilo zlo, ki je največje zlo vseh časov, torej nacizem. Ampak to ni narobe svet.
Največji debili so mi pa ateisti v tej temi, ki jemlejo verouk samo kot eno neškpdljivo dejavnost, ki jo naj otroka odedelata dokonca.
Kokoši, 04.12.2021 ob 06:37
“NAROBE SVET”,
ker na cerkev se itak ni za jeziti. Samo več zla je povzročila kot ga je povzročilo zlo, ki je največje zlo vseh časov, torej nacizem. Ampak to ni narobe svet.
Največji debili so mi pa ateisti v tej temi, ki jemlejo verouk samo kot eno neškpdljivo dejavnost, ki jo naj otroka odedelata dokonca.
Ko te berem opažam rahlo nerazgledanost, nestrpnost, stik z realnostjo rahlo nad tlemi.
Cerkev v preteklosti je bila institucija, kot danes pri nas v novem veku politika.
Narobe svet, 04.12.2021 ob 06:51
Ko te berem opažam rahlo nerazgledanost, nestrpnost, stik z realnostjo rahlo nad tlemi.
Cerkev v preteklosti je bila institucija, kot danes pri nas v novem veku politika.
“Narobe svet”,
in kako za vraga jo to opravičuje tega kar je počela?
To je tako kot če danes nacisti rečejo, da je bilo narobe v genocidih pobiti žide, geje, cigane in slovane in se opravičijo in je potem kar vse urejeno in se lahko kar nacistom pridružimo.
Znana slovenke je rekla, da v njenem srcu gori sveča za žrtve cerkve tako kot gori za žrtve nacizma, pa čeprav žrtve cerkve spadajo v bolj oddaljeno zgodovino.
In nikoli nisem srečal kristjana, ki ga bi brigalo za žrtve ustanove kateri pripada. In nikoli nisem srečal kristjana, ki bi mi rekel, da je molil za njih.
Meni to vse pove. Zame je to narobe svet.
Zanimivo a iz vsega tega zla, ki ga ponujaš na pladnju, se svetovna politika ni ničesar naučila. Postavljena šotorišča in taborišča, sekanje rok( intervju s Slovencem, ki vodi reševanje v Afganistanu) kamenja je žensk in živ zakop v novem veku. Kaj skačete v zgodovino in tam ostajate v novem veku ne delaj napa prednikov.
Toda kaj koga briga odzagana roka dedka v Afganistanu, ker ni povedal kam se je skril sin z druzino, koga briga okamenjana 17 letnica, koga briga otrok pri sedmih letih ki cele dneve nosi opeko za riž. Skače te v zgodovino, da v novem veku date svij. Njarihe.
Ok zrtve “cerkve”…
Samo to ni Bog.
Ti je jasno to?
Stari raje bodi tiho ker si res nerazgledan kot pravi.
Nebos mogel pojasnit ce te bom zacel sprasevat… Aves.. To so take stvari da… Ni sans…
A ves da je hadis da ne lezis na trebuhu… Ne ves ne…
A ves da zdravniki npr odsvetujejo lezanje na trebuhu? Tudi ne ves ne?
Kao ker mas spredaj mehko tkivo… In ti teza pritiska na drobovje itd… Stiska ti ga… Vidis na hrbtu si bolj cvrst…
Enkrat sem bral da branje z zelene podlage izostruje izboljsuje pomaga vidu… Nekaj na to foro… A kuran je zelen.
Ali pa npr za zlato. Ti lahko par razlogov nastejem… In duhovnih in zdravstvenih in fizicnih…
Stari to so take stvari… Ej…
No kaj bos rekel? Kaj bi rekel na to? Pravljice?
U dont know.
Hihihi huhuhu gigigi
Narobe svet, 04.12.2021 ob 07:08
Zanimivo a iz vsega tega zla, ki ga ponujaš na pladnju, se svetovna politika ni ničesar naučila. Postavljena šotorišča in taborišča, sekanje rok( intervju s Slovencem, ki vodi reševanje v Afganistanu) kamenja je žensk in živ zakop v novem veku. Kaj skačete v zgodovino in tam ostajate v novem veku ne delaj napa prednikov.
Toda kaj koga briga odzagana roka dedka v Afganistanu, ker ni povedal kam se je skril sin z druzino, koga briga okamenjana 17 letnica, koga briga otrok pri sedmih letih ki cele dneve nosi opeko za riž. Skače te v zgodovino, da v novem veku date svij. Njarihe.
Res nočem izpasti zopren ali vzvišen in mi oprosti, če izpadem tako.
A imam vas kristjane za neracionalne in neprištevne. Mislim, da se vam ne bi smelo dajati kredibilnosti in da se vas nebi smelo jemati resno. To mi dokazuje tudi tvoj odgovor. Zdi se mi nesmiseln in nerazumljiv.
Jaz ne delam nobenih svinjarij imigrantom. In se tudi družim z njimi. Najmanj usmiljenja do imigrantov sem opazil ravno pri vernih ljudeh. Oni so najbolj sovražni do njih. MEDTEM KO PA IMIGRANTE NAJBOLJ PODPIRAJO RAVNO ATEISTIČNI LEVIČARJI.
Glede barbarskih grozot, ki jih počnejo verski skrajneži na bližnjem vzhodu pa mi je všeč kar je rekla Milena Miklavčič. In sicer rekla je, da so te ljudje iz bližnjega vzhoda takšni kot naši predniki.
Ker to je res, ker so naši predniki dajali prednost veri, ki jo je učila katoliška cerkev in ne znanosti so se vedli isto kot ti barbari na bližnjem vzhodu. V latinski ameriki pa katoliki dandanes počnejo hujše stvari, kot jih počnejo muslimani na bližnjem vzhodu. Ne samo, da isto kot muslimani kamenjajo ljudi, ampak jih tudi žive sežigajo. VSE KAR SI LAHKO ŽELIMO JE TO, DA ZNANOST PRIDE TUDI V NJIHOVE KRAJE IN DA CERKEV IZGUBI MOČ.
No poglej… Pravis neracionalni in da se nas nebi smelo jemat resno… Oz kakorkoli ze pises…
Ce vzames v obzir to kar sem ti napisal.
Ali ne ves… Nimas pojma…
Ali pa kot pise… Sam sebi nepravdo delas…
Da sam sebe ne maras…
Da si nemaren.. Oz te boli k…
Ali pa si prizadet…
Al si skodo delas…
Kaj pol?
Sam sebi skodo delas?
Narobe svet, 04.12.2021 ob 07:40
Kokosi preveč besed s tvoje strani.
Zamenjaj to svojo cerkev
Z
“razvajena in pohlepna bela rit, ki uničuje cel svet.”
“narobe svet”,
ni preveč besed z moje strani, samo dejstva sem povzel.
Da naj besedo “cerkev” zamenjam z razvajena pohlepna bela rit ki uničuje svet”???
Ne ni res, katoliki ne sežigajo danes ljudi. V latinski ameriki sežigajo ljudi katoliški indijanci, v afriki katoliški in protestantski črnci, v oceaniji kurijo grmade za čarovnice katoliški črnci v Papuii Novi Gvineji.
Razen če misliš z razvajeno belo ritjo belske katolike, ki so tem ljudem prenesli katoliško vero, cerkve in Sveto pismo? Ogenj vse očisti.
Kokoši, 04.12.2021 ob 08:01
Zgoraj sem hotel napisati, da BELSKI katoliki danes ne sežigajo ljudi
Ok… Ampak to Bog hoce, on uci, vera uci???
Spet ne sledis…
Mesas spet napake posameznikov oz navade mentaliteto z Bogom, vero, cerkvijo…
Eeee moj ti…
A men pa nisi nic hotel napisat?
Blaablaa, 04.12.2021 ob 08:04
Ok… Ampak to Bog hoce, on uci, vera uci???
Spet ne sledis…
Mesas spet napake posameznikov oz navade mentaliteto z Bogom, vero, cerkvijo…
Eeee moj ti…
A men pa nisi nic hotel napisat?
Sprašuješ me če bog to uči, ali če vera to uči.
Nemorem se resno na tak način pogovarjati o domišlijskemu bitju, kot je bog. Ni dokazov zanga in nikoli ni dal izjave za javnost na televiziji.
In ja če hočeš bog in vera to učita. Ker so v bibliji zapisane stvari, ki jih preprosti neuki ljudje nemorejo intrepertirati kot jih. In potem povzročijo tragedije in nasilne zločine brutalnih in grozljivih razsežnosti.
Kokoši, 04.12.2021 ob 08:12
Sprašuješ me če bog to uči, ali če vera to uči.
Nemorem se resno na tak način pogovarjati o domišlijskemu bitju, kot je bog. Ni dokazov zanga in nikoli ni dal izjave za javnost na televiziji.
In ja če hočeš bog in vera to učita. Ker so v bibliji zapisane stvari, ki jih preprosti neuki ljudje nemorejo intrepertirati kot jih. In potem povzročijo tragedije in nasilne zločine brutalnih in grozljivih razsežnosti.
Pa zrak in veter so že dali izjavo za javnost po Tv?
Spešeliforju.
Kokoši, 04.12.2021 ob 07:59
“narobe svet”,
ni preveč besed z moje strani, samo dejstva sem povzel.
Da naj besedo “cerkev” zamenjam z razvajena pohlepna bela rit ki uničuje svet”???
Ne ni res, katoliki ne sežigajo danes ljudi. V latinski ameriki sežigajo ljudi katoliški indijanci, v afriki katoliški in protestantski črnci, v oceaniji kurijo grmade za čarovnice katoliški črnci v Papuii Novi Gvineji.
Razen če misliš z razvajeno belo ritjo belske katolike, ki so tem ljudem prenesli katoliško vero, cerkve in Sveto pismo? Ogenj vse očisti.
Sicer pa si res neznanje izkazala z to izjavo NAROBE SVET, zaradi takih stvari dajem še manj kredibilnosti katolikom.
Katoliška vera in Sveto pismo (božja beseda) sta takšna konstrukta, ki povzročita zlo v najhujši obliki, ko prideta v nerazvit svet. Če v bibliji piše, da ogenj vse očisti se bojo ludje po temu ravnali. Dokaz je da počnejo isto kot so pri nas v srednjem veku. GRMADE GORIJO.
Torej bolje bi bilo, da dobrosrčni misjonarji nikoli ne bi prenesli katoliške vere v večino sveta. Ne v latinsko ameriško celino, ne v Afriško celino kjer je miljone ljudi umrlo zaradi AIDSA ker se kontracepcije ne sme uporabljati in v Oceanijio. Razmere so povsod tam kvečjemu slabše odkar prakticirajo krščanstvo.
Kokosi ti si zgoraj sam sebe citiral.
Bela razvajena rit, ki je zasegla življenjski prostor Indijancem in jih strpala v ograjen rezervat kot pse v uto, že niso bili misijonarji.
Bela razvajena in pohlepna rit, ki je pričela holokavst tudi ni bil katoliški misijonar.
Bela razvajena rit, v pokolu Srebrenica ni bil katoliški misijonar.
Vojna vihra na območju Jugoslavije tudi ni bil katoliški misijonar.
Krčenje Amazonskih gozdov in podtaknjena požari so delo mega podjetij in politike pohlepa za zasluzkom in ne katoliški misijonar.
Bela pohlepna razvajena rit. Ki ji še ni dovolj in smo priča dveletnim dogodkom.