Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Sindikati in njihove vodje

Sindikati in njihove vodje

Pa kaj je s tabo?
V prejšnjem mandatu je bivši minister Dimovski presedel vse dneve in noči s predstavnikom delodajalcev in sindikatov, da so uskladili kolektivne pogodbe in zakon o del. razmerjih. Kaj pa Drobnič počne? Ko se nekdo ne strinja z njim in njegovim avtoritativnim načinom sprejemanja dogovorov dvigne rit in zapusti pogajanja.

Kaj ni ravno obratno?

za SVIZ drži, da je mesečna članarina 0,6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bruto, vendar pa drži tudi, da imajo njihovi člani v povprečju precej višje plače kot je povprečna slovenska plača

Če vzamemo, da ima povprečen slovenski učitelj bruto plače 300.000,00 SIT, znese članarina za eno leto 21.600,00 SIT.

Kje pa si zaposlena,poglej si plačilno listo.Članarina v SVIZ-u je 0,6 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od OD.

Tako je,pa še to naj zaupam tistim,če ne bi bilo SVIZ-a,bi bila plača še manjša in tisto blebetanje-se opravičujem,ne morem drugače,da od sindikata nimajo nič ne zdrži.Počitniške kapacitete niso ravno vsepovsod najcenejše in nikjer ni skupaj več kot 4-6 ljudi,ki si jih sami izbirate,drugje pa so se vse kapacitete fino in na hinavski način olastninile in jih delavci še povohati ne morejo.

Sama sem zaposlena v privat sektorju in Bog ne daj, da bi si kateri od nekaj zaposlenih omislil članstvo v sindikatu…
Primer poznam, ja, pa raje ne bom.

Ja, Primož, če te zanima plača teh, pokliči Natašo Pirc, ona je dekle z jajci in fejst punca. Ja, tudi mene zanima, kakšne plače imajo. Domnevam in upam, da se ne motim, da je okoli pol milijona ali več.

Tudi jaz imam tak podatek. Taka naj bi bila neto plača. Koliko pa skupaj dobijo še za ostao, službene poti, seje itd… Zanimivo bi bilo vedeti res, koliko dobi izplačila skupaj Semolić, Rebolj … Niti pod razno niso vodje sindikatov za mali denar. Delavke pa dobijo, če dobijo od 8o do 12o jurjev. Njim naj povedo koliko dobijo. Primož izval si nas, mi pa izzivamo tebe, da priskrbiš te informacije od Nataše Pirc.

5ka je zapisal(a):

Domnevam in upam, da se ne motim, da je okoli pol milijona ali več.

Hahahaha, menda ne misliš, da izplačujejo na sindikatu plače dekadno. Za ta denar, (če misliš mesečno), se pa že ne s takim žarom borili za naš lepši jutri.

Rebolj, sem mislila na prejšnjih protestih, da bo požrl tiso trobento v katero se je drl. Semolič pa nič manj. Tudi to bi bil pripravljen. Vse za delavce.

en mal mem napisal:

> Rebolj, sem mislila na prejšnjih protestih, da bo požrl tiso
> trobento v katero se je drl. Semolič pa nič manj. Tudi to bi
> bil pripravljen. Vse za delavce.

Ha, ha, vse za delavce? Vse za svojo bajno plačo!! Če ne bosta dala delavcem z vpitjem vsaj občutka, kako se borita za njih, jih bodo delavci zrušili. Saj so že kakega bolj trdnega v sedlu, pa bi še njiju!

Strinjam se, da sindikati so in da se pogajajo. Toda ne s takim predsedstvom, ki ribari že 30 let, pa vprašanje za čigav interes.

Dejstvo je, da nas bodo sindikati spravili v konkurz.

do sedaj ni večjega učinka so pa boljši kot pred 15 leti ko so rihtali samo sindikalne izlete in ozimnico

Primož, tokrat pa si me razočaral. Imela sem te za razgledanega, zdaj pa vidim, da so tudi tebi oprali možgane. Semolič ni predsednik že trideset let, ampak 15, vsaka štiri leta se znajde na prepihu, ker mandat lahko nadaljuje le, če je ponovno izvoljen. In je, ker je dober predsednik. Kje bi že bile številne delavske pravice, ki so še vedno v kolektivnih pogodbah, če ne bi bilo sindikatov. delodajalci bi najraje izbrisali vse, zato jim pridejo prav tusi laži, česa vsega drugi nimajo. N.pr. odmor za malico je res samo pri nas, drugje pa je to odmor med delom, odmor za malico pa res ni plačan. Kje pa imamo pri ns odmor med delom? Nisem član sindikata, zanimam pa se za socialna pogajanja in tudi za pravice delavcev, ne samo za njihove dolžnost.

Jaz pa mislim, da je delodajalec dolžan pošteno plačati opravljeno delo. Gre za daj dam. Jaz tebi opravim delo in ti me pošteno plačaš za opravljeno delo. Malica, počitek, prevoz na to delovno mesto, pa je moja osebna stvar in premislek ali bom sprejel tako delo za tako plačo. Plačuje se vedno samo opravljeno delo. Če pokličeš ekipo krovcev za prekritje strehe na hiši tudi veš, da boš plačal ceno njihovega dela, ne pa še malico, odmor, prevoz na delo itd… In tudi mojster ti ne bo izstavil račun, kjer bo prikazan strošek za malico, prevoz …

Prej bomo to dojeli in izbrisali stare vzorce razmišljanja, prej bomo kot država in posamezniki bolje zaživeli. Samo osnova je pomembna in ta se ne more dvigniti, če so podjetja tako obremenjena s pravicami delavcev, ki izhajajo še iz prejšnjega stoletja. Značilno za Slovence pa je, da se mora vse spreminjati počasi, najbolje pa sploh ne. Saj besedica slov v angleščini pove vse. Tako pač je. Bo že.

Kdo se boji mavrične zastave in sklenjenih rok istospolnih oseb?

Odgovor na objavo uporabnika
Kokodak, 20.06.2024 ob 16:10

( 1. ) 

“hehe196”,

nekaj nisi pogruntal medtem, ko si piševa. To da jaz tukaj pravzaprav malo zapisujem stvari preden bo vse to pripeljalo do moje smrti.

Ali me bojo ubili, ali bom huje poškodovan.

Glede na to, da mi že veliko moških grozi, da me bojo ubili ali pretepli, če bom komu izdal, kaj so mi zaupali, ko so bili pijani(biseksualnost).

Nek migrant mi grozi z ognjem, ker ponekje v Afriki geje sežigajo.

Tam za novo leto so me pretepli. Pač samo zato, ker sem gej. Ker sem ogovoril napačnega. Ker sem kulturno in spoštljivo ogovoril napačnega, naj dodam. In ki je izagledal normalen fant. Nekaj kar se hetero ženskam ne zgodi, ko ogovorijo moškega. Nekaj kar se gejom ne zgodi, ker nikoli ne ogovorijo moških, ki so jim všeč. Hetero moški lahko v miru pristopijo k ženskam in poskusijo, če je interes z druge strani. 

In lahko povem samo nekaj. LGBTQ skupnost je zadnja, od katere lahko dobim razumevanje. Zadnja!

Veliko več razumevanja dobim od ljudi, ki napadajo LGBTQ ideologijo. Več razumevanja dobim od bivših obritoglavcev, raznih homofobov, do pretepačev. Južakov ki se pretepajo. Ciganov.

Če so te nasilneži vsaj približno inteligentni, potem razumejo. Če ne, zadevo uredim drugače.

Te ljudje so veliko bolj odprti od LGBTQ skupnosti, ki goni to ideologijo.

LGBTQ skupnost je dno od dna in največji škodljivec.

( in ja skupine, ki jih zgoraj omenjam so marginalci o katerih govoriš, samo prosim ne naredi zmede spet, največ interakcij imam s Slovenci, ker jih je največ. Za tem z južnjaki, ti so na drugem mestu. Zatem s turisti. Torej so oni največje skupine na katerih sem raziskoval biseksualnost. Kriminalci, nasilnežeži so manjšina, zato imam z njimi manj interakcij, ko spoznavam nove ljudi. Se jih pa oklenem, se spoprijateljim z njimi, ker so najboljša zaščita. Poleg tega, da že pri prvem pogovoru z njimi ugotoviš, da so tisočkrat boljši od zvestih pripadnikov LGBTQ skupnosti )

Kokodak, 20.06.2024 ob 16:14

( 2. del ) 

nadeljevanje…

Ti si v svojem zadnjem komentarju, malo omilil svoje razmišljanje, da morda le dobim moške naokoli, ki niso marginalci. Ko sem te vprašal zakaj seksajo z mano, če pa niso biseksualci.

Spregledal pa si, DA SEM TI NAPISAL, DA MI PRIZNAJO, VSAJ MINIMALNO PRIVLAČNOST DO ISTEGA SPOLA, kar je definicija biseksualnosti.

Saj se tudi pogovarjam z njimi! IN NE SEKSAM Z LJUDMI, BREZ, DA BI GOVORIL Z NJIMI IN POSKUŠAL RAZUMETI KAKŠNI SO. Ti pa predvidevaš, da gre za a heteroseksualce, kar je meni nerazumljivo.

Geji in ljudje kot si ti, ki verjamete, da so razširjene splošne predstave o družbi edina resnica in same po sebi umevne (torej da je večina ljudi 100% heteroseksualnih in da so stvari v spolnosti trdno ločene in zapečatene). No meni je to noro in nelogično že samo po sebi. Mi je jasno, da se družiš geji. Morda si jim omenil kaj pišem o biseksualnosti in so se režali. Pač nasploh ti govoriš kot čisti gej. 90% heteroseksualcev mi verjame, kar jim pravim o biseksualnosti, po tem, ko jim pojasnim zadeve, veliko mi jih pove, da so že sami opazili nekaj od tega. Biseksualci mi itak verjamejo.

Edino 80%  GEJEV tega ne more tega verjeti, poleg nizkega procenta bolj zaprtih posameznikov kot si tudi ti.

In ja za to zaprtost gejev je krivo vse to, kar ti pišeš, travme iz mladosti, ko niso bili sprejeti. In so morali boriti še sami s seboj, da so se sprejeli sami sebe. In so si mogli najti svojo skupnost, pederske lokale, pederske internet.strani za spoznavanje, ideologijo… Zakaj?

Zato KER SO MAJCENA MANJŠINA, KER JIH JE KAK PROCENT.

Zato KER SO ŽALOSTNO GLEDALI DRUGE MLADE ŽIVETI NORMALNO MLADOST. In so videli, da oni pa ne bojo imeli toliko možnosti pri fantih kot punce. Oni so drugačni. Še priznati si niso upali vrstnikom kaj so.

Potem pa jim jaz povem, da ne rabijo svojih gejevskih lokalov, internet strani, skupnosti, ker je cel svet njihov. Marsikje jih bodo sprejeli. Kateregakoli fanta lahko odgovorijo in pri lepem procentu fantov bojo imeli možnost. (Ker geji, stalno gledajo fante naokoli, ampak jih ne ogovorijo, ker si rečejo, kako je lušen, ampak zihr je samo za punce!) Ustvarjajo zid med sabo in ostalimi, ker jih ni usrana LGBTQ ideologija, ki v resnici skrbi za heteronormativno ureditev naučila nič o biseksualnosti pri človeku, in totalno zapostavila črko B, ki jo ima v imenu in stalno forsirala v prvi plan preostale marginalce, ki jih je med populacijo verjetno zgolj kakšen odstotek. 

In tako LGBTQ s svojim načinom skrbi, da se ohranja vsa ta zapostavljenost, ki so jo geji vedno čutili že kot najstniki, ko so gledali vrstnike, kako so se zaljubljali in KAKO SVET PRIPADA NJIM. Oni kot geji pa so opazovalci in si bojo mogli poiskati svoje nekje na robu. Ne med običajnim ljudmi.

In to razmišljanje tako močno ponotranjijo in zgradijo močan zid.

In ko jim jaz povem, da je cel svet njihov, stvari o biseksualnost in o vseh možnostih me napadejo!

Ker naj poudarim, ne napadejo me, ker bi se počutili ogrožene, ker bi jim rekel, da ne podpiram LGBTQ ideologije in podobno. Napadejo me preden uspem karkoli takega reči! Napadejo mi, ko povem koliko je procentualno biseksualcev! Takoj pasivna agresija. Če še omenim koliko več svobode in izbire bi lahko geji imeli, se začnejo posmehovat, me dajati v nič. Torej preden rečem karkoli proti njihovi ideologiji in skupnosti! Treba je vedeti, da so te izmečki fustrirani in iščejo žrtve med svojimi, medtem, ko nimajo poguma, da bi ogovorili neznanca, ki si ga ogledujejo in si ga želijo. Strahopetni in pritlehni ljudje. Nikjer ti ne bojo prej noža v hrbet zapičil kot v LGBTQ skupnosti.

Kokodak, 20.06.2024 ob 16:19

( 3. del ) 

nadeljevanje… 

Torej ko jim povem, da je cel svet njihov, moški zanje so povsod, marsikje bojo našli sprejemanje in možnosti je ogromno trčim ob močen zid, blokado. Enostavno njihovi možgani to ne morejo doumeti. ( Tudi ti imaš ta zid, blokado zaradi nekih razlogov, ki jih samo ti poznaš. Praviš da nisi gej. Pač čudno, ne gre se samo za to v kaj ne verjameš, ampak tudi tvoj način komunikacije nasploh je čisto gejevski. Hetero moški enostavno ne komunicirajo na tak način.) 

Medtem ko heteroseksualci in biseksualci to zelo enostavno sprejmejo in jim je logično. Geji so pa pač najbolj zaprti ljudje in največji škodljivci. Ker omejeni zaprti ljudje so pač škodljivci.

Noro mi je da verjamete v neko tako noro in EKSTREMNO ŠKODLJIVO družbeno iluzijo za katero se skriva ogromno trpljenja.

ZATO TE PROSIM, ČE LAHKO VSAJ ZA TRENUTEK POSKUŠAŠ STOPITI IZ SVOJIH OKVIRJEV IN ZAPEČATENIH PREPRIČANJ IN POMISLIŠ KAJ BI POMENILO, ČE IMAM IMAM PRAV V TEMU KAR GOVORIM. Kaj vse bi to potegnilo za seboj.

Ker poglej, tu se mi čudiš, zakaj delam takšen problem iz tega. Ker je seveda tako zelo enostavno z zanahom roke pomesti vso zadevo stran, če v nekaj ne verjameš. Ker če v nek problem ne verjameš, potem tega problema ni. Potem tega tako usodnega in velikega problema ni. Lažje je zamižati in ignorirati tisto, kar izove v družbi uveljavljena prepričanja, kot pa sprejeti spoznanje, da o marsičemu bolj malo vemo.

Toda če je slučajno vse to res in si se zmotil, potem te niti nevednost ne more opravičevati, da si sokrivec za vso bolečino, bedo in trpljenje, ki jo povzroča ta laž, ena največjih kar jih je.

Če je res kar govorim, si predstavljaj bolečino, ki jo zadajate, ko s posmehom in naduto brezbrižnostjo zavračate problem, ki se tiče tako veliko ljudi.

To bi pomenilo, da delate veliko krivico.

POSKUŠAJ SI BREZ SVOJIH PREDSODKOV IN EGA SAMO ZA TRENUTEK PREDSTAVLJATI, DA JE RES, KO GOVORIM, DA JE BISEKSUALCEV ZNATNO VEČ KOT VSEH PREOSTALIH, VEČ OD VSEH L, G, T itd. 

Predstavljaj si razsežnost tega, če je to res. Kaj vse to potegne za sabo.

Da si morda se imel za odprtega človeka, ko si podpiral zatiranje skupine, geje, lezbijke, transe. V resnici pa je bilo vse to nepomembno, ker si z svojim drugim razmišljanjem stokrat bolj škodoval, kot si lahko sploh koristil s svojo podporo. Nisi noben zaščitnik. S podporo tistim, ki si pravijo LGBTQ in ki so zapostavili najbolj številčen del svoje skupnosti (B), ki je neprostovoljno vključen vanjo. Jasno je, da bi mogli B vzeti VEN.

Seveda tem stvarem ne slediš, ampak ti povem, da ko gledam na internetu, videoposnetke raznih organiziranih debat vsepovsod po svetu povejo biseksualci, da so moški biseksualci največja skupina a so kot, da ne obstajajo popolnoma spregledani znotraj LGBTQ. Uglaunem vse mi potrjuje, da je tisto, kar sem sam odkril na terenu, med ljudmi enako drugo po svetu. No pa saj se tudi s turisti, ki jih v Ljubljani tedensko srečujem o temu pogovarjam.

nadaljujem… 

Kokodak, 20.06.2024 ob 16:23

( 4. del ) 

nadaljevanje… 

Tebi je seveda lahko brezbrižno govoriti o teh stvareh. Ker to ni tvoje življenje in tako ne moreš vedeti koliko bolečine in stisk je lahko v življenjih drugih ljudi. Zato ti povem, ker jaz take stiske srečujem pogosto, ko se pogovarjam z ljudmi.

In se ne zavedaš, da ko braniš te škodljivce(ker roko na srce 70% do 80% gejev, lezbik, transov od A do Ž podpira LGBTQ ideologijo), in zavračaš realnost najbolj zapostavljene in prezrite skupine(B) delaš veliko več škode, kot lahko koristiš s svojo podporo skupinam iz katerih je večina ljudi zatiralcev in škodljivcev. 

Z vsem kar počnejo so pripadniki LGBTQ ideologije postali zadnji branik, obramba tradicionalnega heteronormativnizma, ki zagovarja družinske in tradicionalne vrednote, patriarhat in nestrpnost.

Če je nestrpna družba, ki je geje zatirala bila omejena in sranje, je to vodilo do tega, da so na koncu sami geji postali omejenci in sranje.

Sam sem dobro spoznal kako globoko ostudni so te ljudje.

In medtem, ko je svet šel naprej, ko velika večina mladih moških nima popolnoma nobenega problema sprejeti geje in se družiti z njimi, so oni ostali omejeni in sranje. Svet je šel naprej, geji pa so ostali v omejenosti in sranju. In postali to kar so sami sovražili. Če poznaš psihologijo, potem veš, da je v dosti primerih človek nezavedno sam to, kar ga moti.

Zato branijo svojo marganalizacijo. So kot žival, ki ji odpreš kletko, a ta noče pobegniti na svobodo.

Medtem ko so moški šli naprej, je večina gejev, tudi dosti žensk in feministk ostalo zadaj. Velika večina moških, razume, ko jim razložim o biseksualnosti (pa dostikrat kdo na začetku pomisli, kaj mi pa ta hoče s propagando lgbtqujevcev težiti) , veliko jih tudi moti norenje novih spolov, teženje otrokom, da si spol sami izberejo in da jih nekje celo pitajo z hormoni). Veliko moških motijo feministke, pa lepo sprejmejo in posvojijo mojo razlago, ko jim razložim razliko med slabim in dobrim feminizmom.

Skratka ugotoviš, da so geji z svojo LGBTQ ideologijo in uveljavljenim feminizmom popolnoma odpovedali pri večini moških, ljudi. In jih kvečjemu odvračajo od sebe. Vedno bolj.

Jasno da se vedno več mladih moških počuti izgubljene, nasedajo populistično desničarskim vplivnežem, youtuberjem, se nagibajo vedno bolj na desno (na zahodu še veliko bolj kot v Sloveniji).

In popolnoma je jasno, da odgovornost za to v lepi meri nosi usrana LGBTQ ideologija in feministke.

Kar lahko opazimo, je to da so LGBTQ ideologija in liberalne feministke največje darilo patriarhatu, tradicionalizmu in mačizmu. Oni so tisti, ki vse to najbolje ohranjajo z odvračanjem ljudi od sebe.

Jaz pravim gejem, kar heteronormativni produkt, nastal iz sranja nestrpnosti.

KER DA RAZČISTIVA, PROSIM NE MINIMALIZIRAJ POMEMBNOSTI NOVIH SPOLOV IN PODOBNEGA SRANJA, KER V LGBTQ IDEOLOGIJI NI TO MALA ZADEVA, AMPAK JE ZADEVA, KI JO Z NAJVEČJO STRASTJO ZAGOVARJAJO IN PRIHAJA V OSPREDJE.

Geji si zaslužijo toliko razumevanja, kot pretepači žensk, ki imajo ženske za lastnino in za manjvredne bitja. Saj so tudi oni poškodovani in imajo razloge, da so postali takšni.

Mislim da si geji zaslužijo še manj razumevanja, ker poznam razne nasilneže in lahko rečem, da so geji veliko bolj pritlehne gusnobe od njih.

Geji so postali storilci zla, ko so se postavili na stran zla. In to popolnoma nezavedno.

Oni mislijo, da vodijo k odprti družbi s tem, ko paradira jo s spakami, z moškimi oblečenimi v deklice in drugimi čudaki oblečenimi v fetišistične obleke.

nadaljujem… 

Kokodak, 20.06.2024 ob 16:28

( 5. del ) 

nadaljevanje… 

Ker veš, fetišisti so ugrabili te parade.

Pa kaj to res misliš, da so te parade dobra reklama?

A misliš, da po vsemu temu katerikoli normalen moški, običajen preprost fant hoče priznati, da pripada temu sranju? Ker na žalost IMAJO tisti gnoji črko B v LGBTQ. Pa čeprav 99% biseksualcev nima ničesar s to skupnostjo. Niti stika ni med tema dvema stranema.

TOREJ NITI NAJZNATNEJŠI, NAJŠTEVILČNEJŠI DEL LGBTQ (to so B ) JIH OČITNO NE MARA. In to vse pove o tej nekoristni gluposti LGBTQ. Zamisli se nad tem.

Pa vsak slovenski kmečki fant, vsak mladi južnak, nasploh večina običajnih moških raje crkne, kot da bi jih kdo povezoval z LGBTQ. Kje bojo oni priznavali, da so biseksualci. Že od žensk je toliko nestrpnosti, ker bi se bale hoditi z biseks.moškim.

Ker upoštevaj še MOŠKI PONOS. Biseksualci so običajni moški, tudi več kot 90% njih jih bolj privlačijo ženske. Večina moških se noče sramotiti pred drugimi, da pripadajo k skupnosti teh roza mehkužnih spak. To ponižuje njihovo moškost, oni so običajni moški in jih je strah, da bi ljudje imeli napačne predstave o njih.

Upam da je zdaj jasno zakaj 99% moških biseksualcev OB TAKŠNEM PORAZNEM STANJU raje nikoli ne bo priznalo, da so biseks in se bojo raje držali heteronormativna večine. Še dvakrat bojo premislili ali bi sploh karkoli poskusili z moškim. Raje ostanejo pri ženskah, ki jih bolj privlačijo.

Ker povsod je polno predsodkov. In največji ustvarjalec predsodkov je gnila LGBTQ skupnost.

Ker noben od vas pravzaprav ne ve kaj je to biseksualnost in kako deluje. Povezana je zgolj s predsodki. Ostudni geji in lezbijke pa imajo o biseksualcih še več predsodkov.

KER POSKRBELI SO, DA JE V LGBTQ SKUPNOSTI NJENA DALEČ NAJVEČJA SKUPINA LJUDI(biseksualci) NAJBOLJ ZAPOSTAVLJENA IN NEVIDNA. Torej skupina, ki bi jih lahko najbolje zaščitila. Torej moški biseksualci. Navadni moški, ki bi lahko nudili VARNOST!

Pa ne mi kako nas v Sloveniji noben ne pretepa, ker v drugih manj naprednih državah v katerih njihova Lgbt skupnost sprejema ZAHODNO LGBTQ ideologijo, kot edini način, ki obstaja, pa še vedno pretepajo geje. S tem tudi pozabljaš na marganaliziranost, da si noben gej ne upa ogovoriti fanta, ki mu je všeč, ker ni punca in ga lahko pretepejo, tako kot se je zgodilo meni. Že večkrat so me napadli.

In še bolj zato, ker mislijo, da je biseksualcev, glede na to kako so nevidni, še manj kot gejev in jih zato skoraj 100% čaka zavrnitev.

Resnica pa je, da je tipe tako lahko dobiti povsod, da se nikoli več v življenju ne rabim niti dotakniti nobenega geja. No saj že desetletje nisem z nobenim imel nič intimnega.

Nasploh, ko govorim z moškimi, je tako, da jih veliko podpira geje, jih pa veliko izmed njih motijo te nebiarne neumnosti, novi spoli, teženje LGBT ideologijo otrokom, da si spol sami izberejo in da že otroke “zdravijo” kemično s hormoni.

Veliko jih je malo previdnih v pogovoru z mano, saj mislijo, da težim z neko LGBTQ propagando, agendo, ko pa jim povem kako se proti temu so premnogi navdušeni nad mano.

Enako je pri biseksualcih. Tudi na ta način kar hitro naredi vtis nanje.

No uglaunem tako je LGBTQ ideologija marganalizirala LGBTQ skupnost na obrobje. In s tem postala največja podpornica patriarhata in tradicionalistov, ki se borijo proti LGBT ljudem. Nihče tradicionalistom ne koristi bolj.

Ja danes so LGBTQ ideologija in geji največji(ne edini) krivci za homofobijo. KER KOT VIDIM 80% GEJEV PODPIRA LGBTQ IDEOLOGIJO ali pa so zaradi omejenosti, ki jo prej opisujem proti temu kar jaz govorim. (večina heteroseksualcev me podpira)

Ker LGBTQ ideologija in geji so slabši od Primca, Brščiča, Rumenih jopičev, neonacistov, Grimsa, ki bi rad sprejemal zakone proti gejem itd.

Ne zavedajo se koliko škode naredijo.

Dejansko je veliko lažje pojasniti stvari homofobu, medtem ko podporniku LGBTQ ideologije ne moreš pojasniti nič. To je najhujša indoktrinacija.

Če bi se osredotočili, na dejanske stvari, kot je biseksualnost in o temu učili zadnja desetletja, potem bi bilo stanje dosti drugačno. Namesto tega so cel čas delali samo za 1% ljudi(geje, lezbijke, trans), namesto, da bi učili o tistih, ki jih je dejansko največ. Če bi torej učili o temu kar je najpomembnejše in najbolj bistveno, bi se po parih desetletjih bolje poznalo biseksualnost(o kateri krožijo zgolj napačne predstave) in bi po desetletjih ozaveščaja se to toliko sprejemalo, da bi veliko moškim bilo udobno priznati, da so biseks.

In nihče drug ne bi mogel bolje zaščititi gejev pred homofobnimi napadi ravno kot ti moški.

Zdaj v zadnjem času pa še težijo z zanikanjem spola, rinjenjem tega v šole in z 70 novimi spoli, ki sploh ne obstajajajo.

Torej gnoji imajo raje še vedno biseksualnost skrito, za to da zganjajo aktivizem o 70 novih spolih, ki niti ne obstajajo.

Tako da treba je vedeti, da so pripadniki LGBTQ z svojim delovanjem ogrozili VARNOST.

S svojimi Paradami ponosa pa še bolj povečujejo nestrpnost, nesprejemanje in odpor družbe. Saj bereš tu na MON-u, kaj ljudje menijo. Če se pogovarjaš z ljudmi na cesti se enako pritožujejo. Z tem tudi že ogrožajo mene, saj sem že parkrat doživel nestrpnost od ljudi, ker so sklepali, da pripadam temu sranju.

Spet bojo dosegli protiefekt in še več homofobije.

nadaljujem… 

Kokodak, 20.06.2024 ob 16:31

( 6. del ) 

nadaljujem… 

Kaj zdaj, a me boš prosil za razumevanje do gejev, medtem, ko si ti sam oseba, ki ni sposobna nikakršnega razumevanja?

Ko me bojo stolklo do smrti, bo bila LGBTQ skupnost kriva, ker je odpovedala in se izkazala za težavo namesto rešitev. Bom vsaj umrl za resnico.

Bom vsaj vedel, da sem mnogim ljudem pomagal, da so se znebili negotovosti(biseksualci), ker je bila LGBTQ skupnost kvečjemu tista, ki jim je namesto varnosti nudila le stiske in zmedenost.

Veliko ljudi ni bilo razbitih in polomljenih, ker sem se pogovarjal z nasilneži, da so razčistili nekatere svoje frustracije(sem pisal kako poznam razne bivše obritoglavce, nasilne južnake in druge pretepače). Tako sem verjetno rešil kar nekaj žrtev, nad katerimi bi se znesli.

Dva geja sem dejansko na mestu rešil, da se jih ni razbilo.

Enega, ko mi je prijatelj biseksualec, ki je imel upravičeno travme zaradi gejev rekel: “poglej ga pedra, a ga razbijemo”. Saj on je pretepel že več gejev, brez razloga.

A veš, da idioti pederski sploh ne vejo, da so napadalci, ki jih po Paradah ponosa pretepajo sami geji in biseksualci. Ob temu mi gre najbolj na smeh. :))

In drugega sem rešil, ko je pijan otipaval nekega moškega. Ker ja, geji ne bojo nikoli si upali ogovoriti fanta, ki jim je všeč, a ko se napijejo pa jim potlačenost tako ven tolče, da otipavajo moške. Jaz sem tistemu moškemu razložil, da sem tudi jaz gej in kako je z zadevo. Tako da me je objel in se zahvalil, ker je rekel, da če me ne bi bilo tukaj bi un gej bil polomljen, ker ga bi to totalka razbil, in bi tu bil rešilec, policija, da bi na koncu še v zapor šel.

No in medtem, ko so geji delali škodo, se poskušali čim bolj zagravžati ljudem s Parado ponosa, da bi ja bilo čim več nestrpnosti, pa se je mene pretepalo. In med tem, ko se me je pretepalo, so se te marginalci pederajsrski fukarili v svojih “safe space-ih”, kot zdaj pravijo svojim politično korektnim krajem, naprimer na Metelkovi. In seveda kot marginalci veselo izpolnjevali pričakovanje družbe, da bojo odmaknjeni na rob. Saj če ne vidijo gejev, jih tudi tiste malo starejše generacije “strpnih homofobov” sprejemajo. Medtem ko so se VEČNO NEVIDNI biseksualci zlili z večinsko družbo(!!!) in s sklonjeno glavo poslušali, ko je kdo pizdil, da ni naravno, da je moški z moškim.

Kera hinavščina!

Predstavljaj si, ko nekdo kot sem jaz pomisli na vso homofobijo, ki jo je preživel, vso fizično nasilje, ki ga je izkusil, izgubljeno mladost, ko je opazoval hetero fante in punce kako enostavno jim je, pa mu ni nihče povedal, da bi vse to lahko imel tudi sam, ker je vse enostavnejše kot je videti. Samo vedeti bi mogel, kako stvari v resnici stojijo. Takrat se ne bi pustil tako omejevati zlagani družbeni “realnosti”.

VELIKO TRPLENJE JE ZA VSEM TEM. (Ampak geji so večinoma prebutasti, da bi se tega zavedali, prepoškodovani, preplehki).

Da ne pomislimo samo na to, da se je še nedolgo nazaj geje pretepalo, zaničevalo, še malo nazaj tudi zapiralo in pobijali v genocidih.

NEZNOSNO JE BILO TO TRPLENJE.

In potem se zveš koliko moških je vsaj majčkeno pedrov. Torej biseksi neopazni, nevidni, zliti z večinsko družbo. TAKRAT TI ZAVRE KRI. 

Ugotoviš, da je vso trplenje bilo za brez veze. 

In zdaj so prokleti pedri s svojo LGBTQ glavna ovira na poti, da bi se kaj izboljšalo. (in ja, lahko nekaj hinavščine pripišemo biseksualcem, ki so pač običajni moški, ampak niso niti slučajno tako gnusni kot geji, mislim da sem dovolj dobro razložil zakaj je tako, v tem svojem dolgem tekstu)

In medtem, ko se je golazen zafrkavala v svojih safe speace-ih in brezumsko verjela v svojo LGBTQ ideologijo v katero je bila indoktrinirana, sem jaz dejansko nekaj naredil za boljšo družbo, pa čeprav sam ne morem sveta spremeniti na bolje.

Dobim pa samo nesramnost od pederčin za to. In je parkrat hujša izdaja tista, ki je od geja. Tako kot bo feministka rekla, da je hujša izdaja od ženske kot od moškega. Upravičeno rečem gnoji velikemu procentu gejev.

Sicer pa se človek kdaj vpraša, ali se je sploh vredno truditi v takšnem svetu, kjer mi vsi, ki imate 5 minut časa pametujete, sami pa niste naredili nič.

Najbolj gnusni pri pametovanju pa so pederajsrski gnusi. Noben obritoglavc ni tako gnusen kot oni.

Saj vem, da se bo na koncu to končalo z mojo smrtjo, ali pa me bo kdo tako razbil, da bom invalid.

Žal mi je edino, ker imam ljudi za katere vem, da me imajo izredno radi in bodo hudo trpeli.

No zdaj pa mi lahko nasprotuješ in podpreš to veliko škodljivost. Pač zgolj zato, ker sem uporabnik, ki ga ne maraš.

jah

New Report

Close