Sinov avtomobil
Sin je star 19 let in je v 1. letniku faksa. Skozi celotno srednjo šolo je med vsakimi poletnimi počitnicami, po 2 meseca opravljal študentska dela in tudi že vrsto let, ob popoldnevih hodi pomagat, k sosedu, ki ima s.p. . Sedaj si je umislil, da bi ves prihranjen denar, namenil za nakup novega avta. Trdi, da bo vse stroške kril sam. Sam mislim, da avta ne rabi, saj smo v Ljubljani in ima do faksa direkt avtobusno linijo in na splošno mislim, da bi avto bolj, kot ne stal doma. Kakšna so vaša mnenja?
LP
Moje mnenje je, da ti ne potrebuješ spodnjih hlač, nogavic in še česa, in tudi kruha. Glej, človek gara in kdo si ti, da mu lahko dirigiraš kaj bo on z denarjem. Denar je njegov, lahko ga vrže v WC, če želi. Njegov je. In moje mnenje je, da še posebej, glede na to koliko je on delal, si skrajno nesramna, da ga oviraš in mečeš polena pod noge. Tole je čisto nagajanje, Slovenska fovšarija in hudobija. Kak obisk terapevta priporočam. Glej, pojdi v trgovino, in kupi karkoli za sebe. Njega pusti na miru.
MIha, 03.11.2023 ob 18:45
Sin je star 19 let in je v 1. letniku faksa. Skozi celotno srednjo šolo je med vsakimi poletnimi počitnicami, po 2 meseca opravljal študentska dela in tudi že vrsto let, ob popoldnevih hodi pomagat, k sosedu, ki ima s.p. . Sedaj si je umislil, da bi ves prihranjen denar, namenil za nakup novega avta. Trdi, da bo vse stroške kril sam. Sam mislim, da avta ne rabi, saj smo v Ljubljani in ima do faksa direkt avtobusno linijo in na splošno mislim, da bi avto bolj, kot ne stal doma. Kakšna so vaša mnenja?
LP
Njegov denar, njegova odlocitev. Enx bo itak sam dojel da je avto samo strosek in ga nimas ce ni res nuja…
kaj pa študira. 2. to da lahko k sosedu hodi delat in zasluži je velik privilegi. da iam to možnost. če bi jaz bil njegov ata bi tko rekel. ko boš imel črni pas v judu, se boš 30 dvignil na štangi, in dvignil 110kg na benč 10x. pa ti jaz kupim pofukan avto. odvisno kaj dela pri sosedu, kaj študira. raje ga nauči da so vse babe kurbe. da aj raje špara denar. raje ga nauči kako je z ženskami. da bo vedel resnico. rajem u nehaj floskule prodajat o lj. če hodi na družboslovje levičarsko fakulteto, pa če ti niamš močnih vez nekje, mu raje povej iskreno, da naj gre raje v tehničen faks, ali pa sploh v poklic. da si odpre svoje podjetje. nehaj lagat razvajen ati. če si dost dober za njegovo mamico, še ne pomeni da bo on takšen, dost dober za njegovo punco. pošli gan a olipisk odvigovanje utezi. pa avto mu ti posodi ko ga rabi. kaki atek pa si ti. mogoče bi morala pri vas mamica red naredit, ko zgleda da ona odloča o vsem.