Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek SKB ali NLB

SKB ali NLB

Živjo!

Kmalu se bom zaposlila in sedaj se ukvarjam z vprašanjem, na kateri banki naj odprem račun kamor bom prejemala plačo. Sicer imam že na obeh bankah odprt študentski račun.

Zanima me, katera banka je boljša, katera ima boljše obresti in boljše pogoje za varčevanje, kredite…

Torej, kje naj odprem račun????

Lp,
VeSnA

Vseeno je. Če pa načrtuješ kake večje kredite (stanovanje, hiša), potem se definitivno splača Hypo. Sploh pa izbira banke ni problem, ker jo lahko pozneje kadarkoli menjaš …

Jaz ne v eni ne v drugi nisem bila preveč zadovoljna, predvsem s fleksibilnostjo. Zdaj sem že dolgo pri A Banki in mi je OK. Mislim pa, da nima najugodnejših obresti in ostalega. Je pa tako kot pravi pingvin – če kaj načrtuješ, itak lahko menjaš, ponavadi zadostuje (za ugodnejše pogoje), da si komintent 6 mesecev ali pa še manj.

Ja jaz sem tudi za hypo. sem bila pri nlb, pa sem bila total nezadovoljna. tretirajo te kot dasi en izmeček, na hypu pa prijazni, glede kreditov se res usedejo in se ti posvetijo.

svetujem skb.

svetujem Volksbank

Jaz pa menjavam banko zaradi nezadovoljstva (NLB). Po temeljiti analizi bank grem na Hypo!

Moja kolegica kupuje stanovanje. Brez raznih shem ipd. In se je zelo dobro pozanimala. Najbolj ugodno varianto je odkrila:

odpreti skupni racun s partnerjem pri Bank Austria
Dobila je ogromen limit, ce tri mesece dobivas placo gor, gres lahko preko limita ce skriplje, vzela bo kredit in so baje manjse obresti, imajo paket za vse storitve 1.500 SIT mesecno (vodenje rac., internetne storitve, odobritve raznih stvari…)

Se mi zdi da so res malo specialni kar se fleksibilnosti tice, saj jaz razmisljam ze nekaj casa o menjavi LB, ki je res podn od podna zadnje case…

Tanja

Jaz imam NLB, mož je prešaltal na SKB.

Kredit za stanovanje bi ziher prej vzela pri SKB kot NLB. Je pa verjetno najbolje, da si ogledaš na njihovih spletnih straneh ponudbo in se potem odločiš.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jst imam NKBM in sem zaenkrat zadovoljna.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

NLB je res poden…Mi2 ko sva kupovala kuhinjo se nam je zgodilo, da denarja sploh niso nakazali salonu pohištva… mož je nakazal preko klika in vse je štimalo, plačilni rok je bil 1 teden, v nasprotnem primeru ne bi obveljal popust (in to kar velik 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), na koncu so se na NLB-ju zgovarjali, da imajo raznorazne probleme, se opravičevali, itd. in nakazali denar trgovini šele 10. dan po tistem, ko je mož njim nakazal, si morate misliti?…Nato smo morali po posebno potrdilo, da je bila napaka s strani banke, tako da je popust vseeno veljal…
(A sem preveč zakomplicirano povedala?)

SKB. lp

New Report

Close