Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Skeleton key- za posrat!

Skeleton key- za posrat!

sva gledala z mojim omenjeni film- triler. Jaz sem sicer bolj prestrašene sorte, ampak moj, ki ni preveč prestrašen, je ravno tako otrpel sedel zraven filma.
Saj je dober film in to, ampak šele ko se je končalo, sem normalno in ‘na polno’ zadihala- ufff.

Me je še kar malo strah…..brrrrr

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Men je bil tud fajn ja, tak spooky:))) Me je presenetlo da je bil konec tak-da ni blo v stilu happy end. Poglejta si še sestavljanko groze-to je v bistvu žaga prvi del…pr temu bosta šele obsedela…jej jej.

Lp

ne ne, hvala. kar sem videla, je bilo dovolj. trilerji in grozljivke niso moje najljubše. raje (čeprav ne najraje) gledam pocukrane klasične komedije….s tipičnim happy- endom.
Ampak ta film pa res nima tipičnega konca…sem mislila, da se bo še kaj zgodilo. Skratka, tista dva umorjena duhova živita večno, v kateremkoli človeku že.

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Ah dej no:)))
Jest sm včasih ful na veliko gledala grozljivke, zdej pa jih sama ne morem več….Sam sej Žaga v bistvu ni tok grozljivka, kokr triler…Ma dej probi no, ne bo ti žal.

še dobr da si zdej vsem izdala konec. V prihodnje,če pohvališ nek film, to verjetno kdo prebere in ga pritegne, ampak nima smisla, če zveš konec in bistvo že v komentarju filma 🙂

Uf še dobr da ga nisem jest izdala, drugač bi mene napizdila:))))

Lp

Oo napizdila pa nisem 🙂

SEm jaz mojega vprašala ko ga je gledal če mu povem konec pa je rekel da me bo eno po gobcu če to naredim (sem ga namreč prej sama gledala ;-))

<img border="0" alt=""

:))))))))

oh joj, se opravičujem, ker sem nehote izdala konec :-((
Sem bla tok notr, da sem se čist spozabila.
Pa tudi če si ga kdo ogleda, saj ne bo točno vedel, kaj sem hotela s tem napisati….ali pač?

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

A vi to resno?
Ta film je full obetal, potem pa – DOLGCAJT, razen konca. Meni se pa res ni zdel prav nič posebno grozen, pa čeprav v bistvu rada gledam grozljivke, trilerje, a vse grozne prizore premižim. 🙂

New Report

Close