Skoraj popoln!
xrobe, 23.06.2021 ob 12:12
Nasmejan, 23.06.2021 ob 06:14
Jaz se smejim z očmi, veselo življenje polno smeha, vendar sem v sebi zelo potrt. Upam da bo katera to spregledala. Samski 10 let 🙁
Mogoče je kje kakšna, ki je tudi v sebi zelo potrta. Kakšne besede bi vi uporabili, da bi v njej prebudili srečo…
(vaše besede imajo čudežno moč)
Videz vara, besede bolijo, najbolj pomembno je kaj čutiš, kadar gledaš in poslušaš.
mene bi to tudi motilo. Ne predstavljam si, da bi lahko bila s kom čigar smeh me zelo moti, ne predstavljam pa si tudi kako lahko smeh spremeniš. To je nekaj kar je gel tebe, kot npr. hoja. Kakorkoli se boš odločila, prav pa je da mu poveš, kaj te tako zelo moti, da kljub temu, da si ustrezata ne moreta biti skupaj.
xrobe, 28.06.2021 ob 08:29
To je res. Tu vas nihče ne vidi. Vidi se samo vaš tekst, vaše besede, ki imajo magično moč.
(vaše besede imajo neskončno moč)
Res je, in mislim da se mi je nasmehnila sreča. Potrtost je izginila, zato pa bom, napisal zadnjo objavo.
MY LAUGH IS FUNNY, BUT I ONLY LAUGH AT FUNNY.
Upam da je to odgovor na temo, hvala lepa. Lp
Nasmejan, 29.06.2021 ob 11:24
Res je, in mislim da se mi je nasmehnila sreča. Potrtost je izginila, zato pa bom, napisal zadnjo objavo.
MY LAUGH IS FUNNY, BUT I ONLY LAUGH AT FUNNY.
Upam da je to odgovor na temo, hvala lepa. Lp
V centru vsakega posameznika je nekaj absolutno neznanega, nekaj kar je več vredno kot čisto zlato, neskončno več vredno kot kompletno vesolje. Le kaj bi to blo…
Ps, računalniška ura kaže 4:02, dežuram, da nam ne ukradejo vesolja. Če bi se to zgodilo, bi tudi nas odnesli skupaj z vesoljem. Odpotoval bom v deželo Ninanana kjer je vladarica absolutno neznana kraljica. Lahko noč 🙂
Meni je prlečka govorica top. Sočna, pestra, bogata. Sem imela cimro in sem kar po njeno vlekla. Drugače nas je pa v študentskih časih motilo ime. Če fant ni imel lapega imena in priimka smo ga kar odpikale🤣. Enega smo zadnjič guglale in je zelo uspešen. Ful zadetkov našle. Ime in priimek pa še vedno…🤣
Zatrapana ampak, ne obstajajo popolni moški,ne popolni ljudje, to je samo v tvoji glavi,ker si izbirčna.
Priznala si, da si že menjala veliko moških. Tudi sama nisi popolna. Kdove,kako čuden smeh šele ti imaš.! Meni po zapisu tu deluješ v sebe zaljubljena koza,ki je gledala preveč ameriških romantičnih filmov o iskanju gospoda >>popolnega