Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Skrbna!

Skrbna!

Kdo bi si mislil, a pogrešam te!

Hajdi, gremo! Sem gor!

:-)))

Ma, ja, pa hitr!

:-))

Slabo berete…

Saj je gor…:)))

Skrbna je gor pod drugim nickom. Res slabo berete, al pa odprete samo tiste poste, kjer poznate avtorja.

Skrbna res ne more skriti svojega stila pisanja, poleg tega tako podrobno poznamo njenega Zuzija, da se res ne more skriti pod drugim nickom….

In katera je ona?

Ne povem, kar sama ugotovi. Pol se bo pa spet kdo nanjo spravu.

Isus! Grem študirat!

🙂

ee, jaz mislim, da sem poštudirala katera je

Ja, mi poveš, jaz se brezuspešno trudim, pomislila sem že, da spreminja nicke.:)))

Saj jih….

Kva jst sm misla, da je nick kr tko… Sam zdej se mi pa zdi, da ni… sej vem, da smo firbčbne, sam niti ena ji ni podobna, tak da ne morte bit sigurne

Šššš!

Saj jih, hehehe, zdravo, big smile!!!!!!!!!!!!

?

Itak je forum javen, kajne? Če bi bile sigurne, katera je, potem bi to povedale, ker pa niste, pač ne morete tvegati. A je tako?

Sabincas, glavno, da je fajn!

Če nisi ti Skrbna, preštudiraj post Šššš in moj odgovor, če pa si ti Skrbna, pol sem pa mimo udarila, jaz se super zabavam.

:-))))))))))))))))))))))))))

Nisem skrbna, sem pa razumela, da ma post neki pomen 😉 Sam še gor si morm pridet 😉

:)))

predvidevam da so ti nicki, samo meni ne dela iskalnik, tako da se ne morem prepričat 😉 smrk, firbec moj nepotešen 😉

dobro predvidevaš
:)))

a je zdaj tvoj firbec že potešen 😉

Preden se kakšni pokadi iz glave ;)) občasno me še zgrabi nekaj odvisnosti od MON-a in uletim, počvekam in grem, pa ne prav pogosto. Nick je vsakič drug, tudi dve ali tri smo seže pojavile z enim in istim, novega zaenkrat ne mislim registriart. Stila ne spreminjam, tko da verjamem @fni, da me je “odkrila”. Je pa prav fajn, ker pod drugimi nicki nisem obdolžena ne laži, ne nakladanja in izmišljotin, niti nimam bujne domišljije. Ilegala mi prav paše, čeprav je malo skregana z mojimi osnovnim načelom, da je za povedanim treba stat. Saj v bistvu stojim, samo vsakič z drugim imenom;) Če bo kaka “emergancy”, me pa tudi znate/znajo najt. Lep večer vsem :))

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Juj! Dve LOL! Dobro, da sem vsaj to pogruntala, sem mislila, da sem od žalosti nad svojo nesposobnostjo preveč spila in sem pozabila, kaj pišem!

:-))))))))))))))))))))))))))))

Zdaj pa je spet vse OK! Samo ne me strašit, da se šališ, meni je zmanjkalo pijače, nimam več v čem utapljat žalosti!!!!!!!!!

hehe

Čakaj malo, to sem napisala, preden sem te videla, skup sva padle!

Šalim? S čim?

Žalosti pa ni treba utapljat, a veš. Forum je ko štacjon, en pride, drugi gre, pa spet drug pride…simpl. Kr tko ni edini nick, pa tudi vsi posti pod kr tko še zdaleč niso moji. Poleg mene ga uporabljata vsaj še dve/dva.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

New Report

Close