Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sladoled

Sladoled

Ja, zajček.. n’č v hosto…. :))))

Ja , saj to me zdaj skrbi – kaj je tip počel s tem kolenom ?!
Berem , berem , pa n’č ne štekam , ampak ziher je kul :)))

Nikitka se samo čudi , kako vas meče pomlad , he , he …. aja , Brusku pa bom že dala vetra , če se bo le pustil , sonce moje :)))

Ja, saj, kako češ pa sedaj it, ko revček nemoreš. :))
No, ja , čaki, da najdem dr. B., bova že najdle neko rešitev.
Sem te že iskala danes, si videl ?

A še vprašat ga misliš, če se bo pustil, al kaj. Nikol se ne sprašuje, samo naredi se svoje. Ti kar prav po parizansko na juriš, pa bo. Saj če bo cvilil, jokal in stokal, mu ne bomo pomagali. Kar si je skuhal, naj še poje. Jaz moram tuki ubogemu Janiju pomagat, da se mu kolenček pozdravi.

Ja, vsa moja žlehtnoba je usekala ven prti… ne verjameš.. pri kolenu :)))) In zdaj hladim koleno in žlehtnobo :)))

Janija še lanska pomlad meče :))))

Hvala zajček :)))

JTLC!!!!!

Nikitka pozdravlja Janija !

Nikitka Janiju celo pošilja zdravilnega lupčka

Ja.. klinc k so jo naredili na kolpi.. pa Bruskota dol postavli.. pa ni nobene meje :))))

Zate vse ! :))

ZTLC !

Nikita.. jani vse to vrača dvojno in želi Nikiti lep popoldan :)))

Ma ne mejo, mero, do kod se lahko zviraš :))))))

Evo , sej pravim , on vse zaje.. !

Nikitka svetuje – užgi po siromaku , zdej , ko ga spet ni , he , he …

Hja.. pri moji velikosti je to relativen pojem :)))))) Sad ga ima, a sad ga nema :)))

Čaki, pretiravat ti pa ni treba :)))))))))
enkrat ma dost !

He , he , pri tvoji meri in teži , hja , je pa mogoče res boljše , da se lepo zviraš po tleh .
Da ne bi slučajno na koga padel .

Nikitka že ne bi bla spodaj

Hja, jaz ti res svetujem en diverzantski napad iz zasede !

A tako praviš ?

Ma , kaj jaz vem ! Tip je vojno lice , sin vojnog lica , obvlada vse tehnike , he , he , še dobro , he , he …. da ne bo ranjenih , samo premagani , he , he …..

Nikiti se zdi , da tu nima možnosti za zmago – alora je predaja najboljša odločitev

Ku kuc…cmokkk!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ej, Zajček.. k pa Nikito tako malokrat berem :)))) sem ji iz vsega navdušenja poslal kar dva cmoka :))))

Aha, potem gre tu strategija takole.
Navališ na juriš, ko vidiš, da ne zmagaš, narediš nedolžen videz jagenčka in se mu lepo predaš, z belo zastavo:))))))))))))))))))

Nisem…… videl.. ampak se bom potrudil in poiskal 🙂 prav?

Jani ma full velik za prebrat :))))

jaja ja :)))))

.. kr zgovarji se !!!

B.

MUCAAAAA! Samo, da si tukaj!!!! Evo, zdaj bo spet, kot je bilo :)))))))))))

enega cmoka od Lili

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

OKI

Limonca mmmmmnjammsiiiiiiiii!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

New Report

Close