Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu slastno….

slastno….

mmmmmmm, čutim potrebo….vstanem se in vzamem v roko….vzburja me, ko čutim v roki konkretno stvar….pomislim kako bi bilo fino tole stvarco čutiti v sebi….vsedem se na mizo in razprem nogi…poližem in se najprej malo igram….prepustim se domišljiji….z roko v kateri jo držim se približam vroči muci….poigram se s ščegijem….počasi drsim gor in dol….za kratek trenutek jo dam v luknjico, mmmmmmmm….hočem okusiti tale čudoviti okus….banano vzamem iz luknjice in jo čisto malo odgriznem……mmmmmmmm, naj tale slastni trenutek traja…….

Zelo zapeljujoče in jaz te opazujem,želim ti sesati prste na rokah,nežno cuzati tvoje sladke prste.

ups….sem zašla…..sori….

Lejka veseli me da si z menoj.

Aja….sej res….si blažen med dvema….sanje….?

Bi bilo pa luštno z dvema naenkrat.mm mamljiv,sanjsko.Imaš rada take sanje?

hja….imam… :))

si pozabil??

Saj vem…bi jih kdaj želela uresničiti,če…….?

Kaj “če”…?

Ne bi bila situacija kot je.Si prebrala mail?

Hmmm….situacija…praviš….

Veš kaj….če je situacija prava…. ga ni junaka ki ne bi…. no so…ne rečem… a sila redki….
grem prebrat meil…

Situacijo in priložnost si je treba poiskati in najti ter pač doseči željen cilj.

Aha..torej sem narobe razumela besedo “situacija”…. OK…se skuzavam…

a ne bi vidva pod vajinim postom:))))))

razen, če imata kaj na to temo napisat:)))))))

Soči bova odšla pod najin post.

Jutro že zdavnaj mimo ampak vseeno vroče in kar rajca;-) kje si????;-)

hihi 🙂

se ne bojis, da bi ti koscek ostal notri? 🙂

mene je vedno strah tega in ne vem zakaj 🙁

hihihihiihhi, ne, ne bojim se….kot sem napisala…banano dam v luknjico zgolj zato, da jo lahko popapcam in da ima okus po meni:))))

In ni hudic, ko na vratih obnemiš, ko vidiš moj obraz. Vstopil sem skozi odklenjena vrata, ne da bi potrkal in te našel na stolu s široko razkrečenimi nogami in sadjem v ustih. V samostoječih nogavicah, ki so ti izpolnile, preko naslonjal bingljajoča bedra, si mi s kazalcem pomigala naj se vendar približam. Usedel sem se na tla in iztegnil jezik. Mmmmmm, sladkobna banana je bila premočena s tvojo slino in mucinim sokom. Med sramje sem potisnil prsta in potegnil proti trebuščku. Priprla si oči in ugriznila v zrel, otrdel sadež. “Pofu*kaj me!” si vzdihnila s polnimi usti in tisti, sicer zoprn cmokot, se mi je v tistem trenutku zdel najbolj kurbiš. Kmalu bo tako cmokotalo tvoje piz*dovje. Že čez nekaj trenutkov, ko vstanem in iz hlač izstreli nabito trd ožiljeni kur*ac. Primeš me pod depilirana jajčka in si ga potisneš v usta. Koščki napol prežvečene banane so zmanjšali volumen in prijetno je drgnjenje ob trdo ustno nebo in otrdeli jezik. In slina, ki se meša z banano. Primem te pri ušesih in namerno pritisne do konca. Všeč ti je. Presenetljivo ti je všeč, ker sem si te privoščil po moško in precej odločno. Zagrabiš me za ritnici in usta nabiješ do vsega korena precej lepega silaka, ki ti utripa na jeziku. Vakuum, ki ga ustvarjaš s cuzanjem pripomore k izlivu prve večje količine tople in sladkobne predsemenske tekočine. Znova zacmokljaš in mi povzročiš mravljince, ki šinejo preko vratu v lasišče.

…….

mmmmmm, pacek;)))))….veš kaj mi prija:)))))….ti kasneje kaj sočnega odgovorim, trenutno imam gužvo in me je samo radovednost prinesla….

….vstanem se in te poljubim…..primem te za lase in te močno potegnem k sebi, da lahko jeziček še bolj globoko potisnem v tvojo ustno votlino….raziskujeva se…z jezičkom se sprehodim po vratu do ušes, vrat nagneš nazaj in ustaviš dih….v naslednjem trenutku začneš globoko dihati in čakaš, da začnem sesati tvoj mešiček uhlja…s kretnjo glave mi nakažeš, da si želiš mojega jezička v ušesu…..istočasno te primem za otrdelega korenjaka in ga začnem drkat….v uho ti zašepetam, da si ga želim v sebi…na hitro me obrneš in mi ga od zadaj odločno zariješ v mojo vročo pohotnico….

New Report

Close