Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Slovenci in korupcija

Slovenci in korupcija

Na forumu so vas polne črke, v resničnosti pa to korupcijo podpirate na vsakem koraku. Poglejte si, kako to deluje znotraj sistemov, ali podjetij, če kdo preveč stegne jezik o nepravilnostih , ga takoj napadajo: kaj se dela pametnega, naj bo tiho, kot vsi ostali, kaj pametuje, da ni prilagodljiv, tožarijo ga šefom, da “dela sranje”, rezultat je ponavadi, da ima dotični probleme, sistem pa laufa naprej, kot laufa. Če kdo kaj kritičnega pove, recimo Mrkaić, ga terate u Filadelfiju, ker vam nesramnež ruši iluzije; ponavadi se kritik spametuje in gre v tujino, na boljše.

Potem ste prizadeti, ker politiki lažejo in tajkuni kradejo, na nižjem nivoju pa pa mutite tudi sami že dolga desetletja, o lažnih samohranilkah ne bomo več, ker nima smisla, o grajenju bajt brez računov tudi ne..Nasploh če pogledaš stil življenja slovenskega “srednjega razreda” in dohodke, se ne izide. Mislim, da je Slovenija polna raznih mutibaričev na vseh nivojih..

Itak pa vam je Kramberger že dolgo nazaj povedal svoje, potem ste pa ploskali, ko je bil utišan, češ, da je klovn. Meni se slovenski narod v globalu nič ne smili, imam občutek, da so politiki taki, kot si jih ta narod zasluži.

Vsega so komunisti krivi…

vsega je kriva slovenceljska koruptivnost

https://youtu.be/pi_3FXM9l3U

cela EU opozarja, da je slovenceljska korupcija katastrofalna! EU bo verjetno rekla čao zlovenčki

korupcija povsod v majhni slo

Dejmo tole zrihtat …

https://youtu.be/fySKWGCWg-I

https://www.24ur.com/novice/slovenija/po-orbanovih-stopinjah-jansa.html

New Report

Close