Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smrdeč izcedek pred menstruacijo

Smrdeč izcedek pred menstruacijo

Vložkov sploh ne uporabljam, tamponov tudi ne, še manj dnevnih vložkov. Perilo samo bombažno.
Sladkih pijač sploh ne pijem. Za higieno skrbim.
Domišljam pa si ne.

Izcedek je seveda tudi viden.
Ti vlažni robčki malce pomagajo, ne pa dovolj. Rešujem tudi tako, da preprosto preoblečem spodnje hlače v službi. Samo to je v bistvu odpravljanje posledic, ne vzroka.

Vzrok je pa pač menstra.To boš odpravila samo z nosečnostjo.Enih 10 otrok, pa boš doma 10 let, pa 10 let ne bo menstre.Pol boš pa že v meni.
Problem rešen.

Poskusi se bolj temeljito pogovoriti z ginekologom, ne pa tu z nekimi nesramnimi tujci ki jim vse vseen zate.

Sem menjala ginekologa in s tem se končno lahko pogovarjam, naredi UZ pa še par preiskav. Ampak dalje od tega, da nimam vnetja, še nisva prišla :(. In da bova poskusila z mireno. Zato sem povprašala tu gor, da vidim, če se to dogaja tudi drugim ženskam ali je to ena redkost. Ni ravno taka zadeva, da bi kolegice kar takole malo v službi povprašala, če jim kaj smrdljivega teče iz mednožja :(.
Upam, da bo mirena pomagala. Vsaj edina nisem.

VONJ pred menstruacijo ali pa med ovulacijo, je naravni odziv telesa. To je pač to. Nekatere imajo močnejši vonj. Smo samo ljudje, kemija v organizmu dela svoje. Sicer pa je moškim všeč vonj po njihovi ženski in tudi ženskam je všeč vonj njihovih moških. Narava ima svoje zakonitosti in prek vonja se tudi najdemo ljudje, tako kot živali, pač je tako čeprav se sliši smešno.

Ženske med ovulacijo oddajamo svojim partnerjem vonj, narava je to naredila, ker se tudi ljudje razmnožujemo, kakor živali. Tako pač je. To je znanstveno dokazano. Vonj pred menstruacijo oddaja tvoje telo zato, ker ” vabi” partnerja, da zanosiš. Ker do zanositve ne pride pa pač dobiš menstruacijo. Zakoni narave in razmnoževanja so ENAKI pri vseh živih bitjih. Tudi živali se zavohajo pred razmnoževanjem. http://abcnews.go.com/Health/story?id=117526

Dokaz, da je temu res tako je to, da ti ginekologi dopoveduje, da vnetja nimaš četudi imaš ta svoj vonj. Toliko.

Hja, potem je narava malce zgrešila. Smrdljiv vonj ne bo privabil partnerja.
Pa še uštela se je. Vabi potem, ko so plodni dnevi že mimo. Verjetno zato smrdi, da pove pojdi stran, konec plodnih dni :).

kakorkoli, vnetja NIMAŠ pravi zdravnik, torej je naravni odziv tvojega telesa pač tak kot je. Omili ga z dišečimi dnevnimi vložki recimo. Ženske že vedo kako se počutiti boljše. Jaz s tem težav nimam, sem pa imela parkrat pred leti, pride in mine. Vsaka ženska ima kdaj težave ” tam dol”.

Odgovor na objavo uporabnika
nerodna reč, 01.06.2017 ob 11:37

Ima še katera take težave?
Kak dan ali dva pred menstruacijo imam smrdeč izcedek. Ni vonj po kakih ribah. Pač nek vonj, ki je zelo močan.
Bila že večkrat pri ginekologu. Zdaj menjala ginekologa pa tudi nov pravi, da ni kakih bakterij, glivic ali kakega drugega vnetja.
Ponovi se potem konec menstruacije kak dan ali dva in se spet pojavi pred naslednjo menstruacijo.
Neprijetna zadeva.

ne se gonit naokoli

New Report

Close