Najdi forum

smrt

sicer iskalnika nisem uporabila, pa vseeno sprasujem, ali obstaja forum o vprasanjih smrti, o obcutenjih, ko nekdo umre, o pomoci otrokom, ko jim umre kdo od starsev, pripravi na smrt, problemih o delitvi zapuscine po umrlem….skratka miljon izkusenj s tega podrocja imajo forumovci, ki bi jih lahko delili med seboj. Saj ce se ze toliko govori o rojstvu in je toliko forumov, ki zadevajo ta dej zivljenja (od spolnosti mladih, ginekologije in poroda), naj bi se govorilo tudi o zakljucku zivljenja, ki je ravno tako kot rojstvo neizbezen za vsakega od nas. Kaj predlagate?

šestica

upam,da je Primož(moderator in ustanovitelj Foruma) tole prebral.
Zanimiv predlog.Veliko je ljudi,ki bi izlili svojo bolečino neznanim,virtualnim prijateljem …smrt nekako ne spada na Forum Življenje,ah….in Mladi o …
saj sta oba Foruma en sam oz. na obeh se predstavljajo enake teme,da ne bi o tem,da na obeh replicirajo isti ljudje……………………………

Torej…odvisno od Primoža.

Lep pozdrav

se strinjam. sama poznam veliko veliko zgodb na to temo, ne nazadnje sem tudi sama sla skozi zelo boleco izkusnjo-namrec umrl mi je moz in ostala sem s stirimi otroci sama. marsikaj se je dogajalo in se se zdaj. Prebrala sem vceraj se zgodbo Jureta iz NM, ki ga bezno poznam, bolj druzino njegove umrle zene. (v Jani). Tudi ta cas-okoli prvega novembra, marsikomu od prizadetih vzbuja melanholijo in zalost. Primoz????

upam,da naju bo vsaj, repliciral :))

Seveda bom repliciral,

pogovarjal sem se z društvom Hospic, vendar ne vem kako naj jih pripravim, da bi sodelovali na forumu, čeprav je bilo že skoraj vse dogovorjeno, pa se je ena oseba izselila v MB, pa sem spet na začetku. Mogoče bo pa po teh sporočilih kdo pristopil v pomoč.

Počakajmo

primož

obljubim,da bom tudi sama ,malce potelefonirala.
Čudim se,da nihče na Hospicu, ne bi priskočil na pomoč.Da vidiva :))

Lep pozdrav

New Report

Close